تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 95 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    آیا برای بازی با XBOX360 این تلویزیون مناسب است؟
    ممنون

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    آیا برای بازی با XBOX360 این تلویزیون مناسب است؟
    ممنون
    بنده زیاد بازی نکردم
    ولی یه تنظیم خاصی واسه بازی داره
    گیم رو روشن کنید تصویر تغیر میکنه

داره خودمونی میشه navai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من امروز bbc-life-2009-bluray-1080p-dts-x264 به دستم رسید ریختم تو usb و وقتی که b690 وصل کردم تصویر نشون میده اما پیغام رو صفحه نمایش میاد که این صدا پشتیبانی نمیشه یعنی کاریش نمیشه کرد این شرکت اینقدر گلابیه که مهمترین قسمت یعنی پخش بلوری رو از از طریق usb ناقص قرار داده فایل های mkv ریپ شده حدودی 600 mb... رو خوب نشون میده اما فایل هایی مثل بالایی که حدود 7 gb بدون صدا پخش میکنه! راه حلی داره ؟
    آقا در بخش نرم افزار بگرد من هم همین مشکل را داشتم اونجا راجع به این توضیح داده ، مشکلت حل میشه
    البته باید یک تبدیل کوچیک روی فیلمت انجام بدی

4. این کاربر از navai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من xbox ‌استفاده ميكنم با اين ال سي دي خيلي ازش راضيم رونه نسبت به سري 5 كه داشتم
    خيلي مشكي تيره و رنگهاي جذابي داره
    مخصوصا بازيتم 1080p باشه

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بعد از دو روز پیگیری، یه نصاب دیگه دیروز اومد. از شانس از دیشبش اون خط عمودی خود به خود رفته بود و هرکاری کردم دیگه نیومد. وقتی هم طرف اومد بازم هرکاری کردیم خطه نیومد. گفت هر وقت اومد اگه از ش فیلم یا عکس بگیریم زیر ده روز باشه تلوزیون و عوض میکنن.

از شبکه بازم سر در نمیورد. با برنامه جدید تلوزیونو آپگرید کرد که تاثیری نداشت و فقط تله تکست فارسی شد. قراره امروز به مهندسشون زنگ بزنم ببینم چیکار میتونه بکنه. من همه صفحات رو نخوندم واسه درست کردن مک آدرس باید حتما مین برد عوض شه؟ اگه قرار باشه در تلوزیون باز شه میتونم بگم عوضش کنن.

راستی به اون بنده خدایی که سوال کرده بود بگم که من یه دی وی دی اکسترنال سوزوکی بهش وصل کردم کار نکرد و نشناخت. انگار نه انگار که چیزی بهش وصل شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در مورد پخش فیلم از USB این تلوزیون خوبه و من همه فیلمهای HD با پسوند MP4 رو که از سایت Digital-digest گرفته بودمو خیلی عالی پخش میکنه. اما فیلم HD با پسوند WMV رو که از سایت میکرو سافت دانلود کردم اولا کوچیک نشون میده (سایز 4:3)، دوما صداش در نمیاد. مشکل دیگه USB این تلوزیون اینه که نمیشه سایز فیلمهای پخش شده رو زیاد تغییر داد. این مسئه مخصوصا وقتی فیلمهای VCD رو نگاه میکنیم( من پسوند Dat رو به MPG تغییر دادم) خودشو بدجور نشون میده و اونا رو 4:3 نشون میده.

راستی یه سوال هم در مورد این کتابخونه دیجیتالش داشتم. کسی میدونه چطور میشه خودم برنامه براش بنویسم؟ یه سری فایلهای فلشه اما نمیدونم چطور باید به هم دیگه ربطشون بدم تا تلوزیونه بشناسدشون. فرمتش چطوریه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعد از دو روز پیگیری، یه نصاب دیگه دیروز اومد. از شانس از دیشبش اون خط عمودی خود به خود رفته بود و هرکاری کردم دیگه نیومد. وقتی هم طرف اومد بازم هرکاری کردیم خطه نیومد. گفت هر وقت اومد اگه از ش فیلم یا عکس بگیریم زیر ده روز باشه تلوزیون و عوض میکنن.

از شبکه بازم سر در نمیورد. با برنامه جدید تلوزیونو آپگرید کرد که تاثیری نداشت و فقط تله تکست فارسی شد. قراره امروز به مهندسشون زنگ بزنم ببینم چیکار میتونه بکنه. من همه صفحات رو نخوندم واسه درست کردن مک آدرس باید حتما مین برد عوض شه؟ اگه قرار باشه در تلوزیون باز شه میتونم بگم عوضش کنن.

راستی به اون بنده خدایی که سوال کرده بود بگم که من یه دی وی دی اکسترنال سوزوکی بهش وصل کردم کار نکرد و نشناخت. انگار نه انگار که چیزی بهش وصل شده.
    ما هم مشکل مک آدرس داریم.من به منو مخفی تلویزیون رفتم نوشته بود MAC Fail یعنی ناموفق بوده.توی شهر ما میگن بلد نیستیم درستش کنیم!!!!!!!!!!!! اعصاب برامون نمونده.شنبه اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن تلویزیونو میزنم تو سرشون میگم ببریدش مارو گول زدید ما برای این امکان گرفتیم.
    Last edited by Gamexland; 25-02-2010 at 17:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ما هم مشکل مک آدرس داریم.من به منو مخفی تلویزیون رفتم نوشته بود MAC Fail یعنی ناموفق بوده.توی شهر ما میگن بلد نیستیم درستش کنیم!!!!!!!!!!!! اعصاب برامون نمونده.شنبه اگر اومدن که اومدن اگر نیومدن تلویزیونو میزنم تو سرشون میگم ببریدش مارو گول زدید ما برای این امکان گرفتیم.
    دوست من یک بار خدمتت عرض کردم که این مشکل با تعویض مین بورد حل میشه.
    زنگ بزن VIP تهران و بهشون مشکلت رو بگو. یعنی بگو مشکل mac fail یا همون " مک نامعتبر است " داری و مک ادرس رو ff نشون میده.
    یه مین بورد برات میفرستن به نمایندگی شهرتون و طرف میاد عوض میکنه.
    برای من هم همینطور بود که با تعویض مین بورد مشکلش رفع شد.

11. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این مک آدرس چی هست ؟؟ توضیح میدین لطفا ///

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام امروز که این مطلب رو براتون مینویسم هشتم اسفندهست من حدود دوهفته پیش ال سی دی رو خریدم ومثل همه شما مشکل مک آدرس وتله تکست رو داشتم توضیحات مفصلی در یکی دیگه از بخشهای همین تالار دراین خصوص وجود داره که فکر کنم عنوانش هست :مشکل شبکه کردن B690با کامپیوتر.درهرصورت اصلا جای نگرانی نیست چون درتهران که من این مشکل رو با تماس با خدمات پشتیبانی سامسونگ براحتی حل کردم و اومدند و ظرف ده دقیقه بدون تعویض هیچ چیزی وفقط با بروز کردن نرم افزار مشکلاتش رو برطرف کردند البته تو شهرستان نمیدونم همینطور باشه یا نه اما یه توصیه مهم به همه کسانی که دلشون شور شبکه رو میزنه اگر شما امکان داشتن یه فلش مموری یا یک هارد اکسترنال ظرفیت بالا(البته بی نیاز از منبع تغذیه رو دارید)اصلا دنبال شبکه کردن با کامپیوتر نباشید چون به جای مصرف برق کامپیوتر وتلویزیون با هم برای دیدن یک فایل ویدئویی یا تصویری یا موسیقی میتونید این فایلهاتون رو به یو اس بی متصل کنید وبه جای مصرف برق چند برابر فقط از خود تلویزیون استفاده کنید دیگه قضاوت وانتخاب با خودتونه .موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •