تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 32 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه عزیز من یه سری تغییرات دادم و HD ش بهتر شد اما مشکل کانالایی که HD نیستند برطرف نشد همچنان بی کیفیت هست
    نمیدونم شاید منظور من از کیفیت با منظور شما از کیفیت زمین تا آسمون فرق داشته باشه
    XBOX هم وصل میکنم و با کیفیت مناسبی نشون داده میشه(البته جاتون خالی امروز فهمیدم کنسولم بن شده!!)
    من با همون کابل HD وقتی لپ تاپمو وصل میکنم تصویر آینه و بینظیری ارائه میده(یه سوالم اینجا دارم چرا 1900 که ست میشه mycomuter و بقیه چیزا از صفحه میزطنن بیرون؟ راه حلی هست؟)

ولی تصاویر دریافتی از dreambox 800 HD متاسفانه جالب نیست

در این خصوص روی تنظیمات dm 800 هم کار کردم
    از طریق پورت DVI ریسیور به HDMI تلویزیون وصل شده
    توی تنظیماتشم این مشخصات هست که من با عکس میذارم:
    تنظیمات DVI (فقط روی این مود سیگنال میگیره TV)
    خوب اگه مشکلت با دیریم باکسه وقتی لبتاپ میزنی کیفتش خوب میشه پس مشکل مشخصه از کجا آب مبخوره دیگه hd و sd نداره واسه کانالای شبکه خودمون برو یه آنتن خوب بخر با سیم کشی جدید تصویر شبکه های داخلی خیلی بهتر میشه
    pc باید از hdmi به tv وصل بشه تا رزولوشن 1920 در 1080 قبول کنه از ورودی vga فقط تا رزولوشن هزارو سیصدو خورده ای قبول میکنه اون دریم باکستم من فکر کنم واسه تبدیل dvi به hdmi افت داره.
    360 با hdmi وصل میکنی بزن روی 1080p با کابل کمپوننت تا 1080i بیشتر کابل نمیکنه.

2. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه عزیز من یه سری تغییرات دادم و HD ش بهتر شد اما مشکل کانالایی که HD نیستند برطرف نشد همچنان بی کیفیت هست
    نمیدونم شاید منظور من از کیفیت با منظور شما از کیفیت زمین تا آسمون فرق داشته باشه
    XBOX هم وصل میکنم و با کیفیت مناسبی نشون داده میشه(البته جاتون خالی امروز فهمیدم کنسولم بن شده!!)
    من با همون کابل HD وقتی لپ تاپمو وصل میکنم تصویر آینه و بینظیری ارائه میده(یه سوالم اینجا دارم چرا 1900 که ست میشه mycomuter و بقیه چیزا از صفحه میزطنن بیرون؟ راه حلی هست؟)

ولی تصاویر دریافتی از dreambox 800 HD متاسفانه جالب نیست

در این خصوص روی تنظیمات dm 800 هم کار کردم
    از طریق پورت DVI ریسیور به HDMI تلویزیون وصل شده
    توی تنظیماتشم این مشخصات هست که من با عکس میذارم:
    تنظیمات DVI (فقط روی این مود سیگنال میگیره TV)

تنظیمات DVI-PC

تنظیمات Scart

تنظیمات yPbr

لطفا بفرمائید مشکل از کجاست؟
    تنظیمات؟ریسیور؟TV? کابل؟
    من خودم v10 دارم ولی کیفیت g10 دیدم تصویرش خیلی عالیه مخصوصا روی hd رنگاش خیلی پر رنگ و عالیه فکر کنم شما نتونستی درست تی ویو تنظیم کنی اگه رسیورت hdmi داره از hdmi وصل کن pc من از vga وصل کردم تصویرش جالب نبود کلا ورودیای vga پلاسماهای پانا ضعیفه ولی روی hdmi همه مشکلات بر طرف میشه xbox360 و ps3 بهتره از hdmi وصل کنی روی component خوبه ولی به hdmi نمیرسه کلا یه چیزی بهت بگم هر کسی که tv لامپی داره میره hdtv میخره اولش میخوره تو ذقش خیلیا فکر میکنن کیفیت hdtv همه چیو مثل فیلمای تو مغازه پخش میکنه ولی اون فیلما همشون hd هستن و دستکاریش شدن یعنی اگر tv مثلا مشکیش ضعیف سعی میکنن مشکی نشون ندن یا اگه اشباع رنگ tv پائینه فیلمای با اشباع رنگ بالا نشون میدن یادتم باشه اینا اسمشون hdtv هست یعنی اینکه باید hd نشون بدن تا بفهمی فرقشونو

4. 4 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من فکر میکنم مشل شما همون CRT SD به HDTV هست، منم تجربشو داشتم یعنی همه داشتیم
    من الان با 360 روی تلویزیون بازی میکنم WD TV استفاده میکنم هر دو هم یا HDMI وصل هستند تصویرشون به نظر من روی G10 از B6000 خیلی قشنگ تر و طبیعی تر هست حتی در حالت استفاده از تلویزیون معمولی باز هم تصویر G10 خیلی بهتر هست توی B6000 تصویر سفید رنگ هست و رنگ های اصلاً طبیعی نیستند و یک سری مشکلات دیگه ولی توی G10 فقط مشکل وجود کمی نویز هست که اونم از فاصله 2-3 متری هیچ مشکلی نداره شما با آنتن معمولی تصویر گرفتید تابحال باهاش؟

6. 4 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم v10 دارم ولی کیفیت g10 دیدم تصویرش خیلی عالیه مخصوصا روی hd رنگاش خیلی پر رنگ و عالیه فکر کنم شما نتونستی درست تی ویو تنظیم کنی اگه رسیورت hdmi داره از hdmi وصل کن pc من از vga وصل کردم تصویرش جالب نبود کلا ورودیای vga پلاسماهای پانا ضعیفه ولی روی hdmi همه مشکلات بر طرف میشه xbox360 و ps3 بهتره از hdmi وصل کنی روی component خوبه ولی به hdmi نمیرسه کلا یه چیزی بهت بگم هر کسی که tv لامپی داره میره hdtv میخره اولش میخوره تو ذقش خیلیا فکر میکنن کیفیت hdtv همه چیو مثل فیلمای تو مغازه پخش میکنه ولی اون فیلما همشون hd هستن و دستکاریش شدن یعنی اگر tv مثلا مشکیش ضعیف سعی میکنن مشکی نشون ندن یا اگه اشباع رنگ tv پائینه فیلمای با اشباع رنگ بالا نشون میدن یادتم باشه اینا اسمشون hdtv هست یعنی اینکه باید hd نشون بدن تا بفهمی فرقشونو
    سلام
    ریسیور من DVI به HDMI داره فقط
    در کل چند تا برنامه ستینگ ویدیو و کم کننده نویز روی ریسیور ریختم کیفیتش خیلی خیلی بهتر از قبل شد
    مشکل از کابلو TV نبود از سورس یا ریسیور بود که دیشب از دیدن بازی Germany واقعا لذت بردم!
    دوست عزیز من فکر میکنم مشل شما همون CRT SD به HDTV هست، منم تجربشو داشتم یعنی همه داشتیم
    من الان با 360 روی تلویزیون بازی میکنم WD TV استفاده میکنم هر دو هم یا HDMI وصل هستند تصویرشون به نظر من روی G10 از B6000 خیلی قشنگ تر و طبیعی تر هست حتی در حالت استفاده از تلویزیون معمولی باز هم تصویر G10 خیلی بهتر هست توی B6000 تصویر سفید رنگ هست و رنگ های اصلاً طبیعی نیستند و یک سری مشکلات دیگه ولی توی G10 فقط مشکل وجود کمی نویز هست که اونم از فاصله 2-3 متری هیچ مشکلی نداره شما با آنتن معمولی تصویر گرفتید تابحال باهاش؟

خوب بله اما شما لپتاپو بش وصل کردین؟ کیفیتش به حدی بالاست که واقعا آدم لذت میبره
    من شاید دیگه روی این کار کنم نه مانیتور vaio :d

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امکان ادیت نیست اینجا متاسفانه عکس DVI رو 2 باره میفرستم

محتوای مخفی: عکس 

اگر رسیورتون فقط خروجی DVI داره روی همین DVI قرار بدین ظاهرا Mode رو بالاتر از 1080i نمیتونید ببرید که فکر میکنم محدودیت ----- هست اگر میتونستید روی 1080p ببرید عالی میشد چون پنل G10 کمی در Deinterlace کردن سیگنالها مشکل داره بنابراین اگر بتونید رزولوشن رو روی 720p ست کنید (در صورت وجود) احتمالا کمی نتیجه بهتر میشه.
    ----------------------------------------------
    اگه میخواین از فیلمای HD لذت ببرین که الان هم تقریبا زیاد شده میتونید HD Media player بخرید که فکر میکنم قیمتش 120 هزار تومن هست و همونطوری که دوستان اشاره کردن خروجی HDMI داره و کیفیت خروجی HDMI اون از اکثر لبتاپهایی که من تست کردم بالاتره البته برای کیفیت بالاتر میتونید بعضی فیلمارو روی DVD رایت کنید و تو Xbox360 هم ببینید ولی محدودیت فرمت وجود داره اما کیفیت Upscaler این کنسول فوق العادس.
    موفق باشید
    Last edited by *Alucard*; 28-06-2010 at 14:00.

9. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

همونطور كه اقا مهدي گفتند من هم با 720p خروجي بهتري گرفتم براي يكي از دوستان نسبت به 1080i
    در مورد خروجي لپ تاپ ها اگه از برند سوني وكينگ مدلهاي AR نظير:AR870,AR890 ,AR605.و....باشه تصوير بي نظيري ميگيريد
    در ساير گزينه ها دستگاههاي HDMEDIA PLAYER نظير WD و NOVATRON 83 خروجي هاي بسيار عالي ميتونيد بگيريد
    در مورد 360 هم همينطور واقعا خروجي اين دستگاه شاهكاره با توجه به پردازنده گرافيكي GDDR3 كه استفاده ميكنه بي نظير
    كه ميتونيد با اپديت 5 مگي ساپورت DIVX رو هم اضافه كنيد (البته بايد مراقب باشيد كه I XTREAM NON STEALTH يا LT ) داشته باشيد كه بن نشه كنسولتون و مباحث ديگه كه جاش نيست اينجا

11. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون بخاطر پاسختون
    بخاطر محدودیت پهنای باند کانالای HD ماهواره کلا ارسال با 1080i صورت میگیره و 1080p نداره تو رزولوشن 1080 متاسفانه
    در مورد 720p هم بله میشه اما کیفیتش پایین تره فک کنم گرچه یک دست تره

این مطلبم جالبه از اینجا حتما بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (سایت اصلی دریم باکس)

A full HD screen has to convert the 1080i or 720p output from the dreambox to 1080p (because this is the native screen output). This means there can be a lot of conversions which are off course not good for the quality of the picture.

For example the Dreambox has been set to 1080i output and you watch a 720p channel, the following conversions occur:
    1. Convert 720p to 720i (by Dreambox)
    2. Convert 720i to 1080i (by Dreambox)
    3. Convert 1080i to 1080p (by TV)
    • These 3 conversion also apply if the standard output is 720p and you watch a 1080i channel
    در آخر راه حلی به نظر شما میرسه؟

با توجه به اینکه من اصلا برای DM800 این تلویزیون رو خریداری کردم و نه نگاه کردن فیلم با HD Media Player ها
    راه حلی به نظرتون میرسه؟

13. این کاربر از cdtak_com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ممنون بخاطر پاسختون
    بخاطر محدودیت پهنای باند کانالای HD ماهواره کلا ارسال با 1080i صورت میگیره و 1080p نداره تو رزولوشن 1080 متاسفانه
    در مورد 720p هم بله میشه اما کیفیتش پایین تره فک کنم گرچه یک دست تره

این مطلبم جالبه از اینجا حتما بخونید:
    کد:
    (سایت اصلی دریم باکس)

در آخر راه حلی به نظر شما میرسه؟

با توجه به اینکه من اصلا برای DM800 این تلویزیون رو خریداری کردم و نه نگاه کردن فیلم با HD Media Player ها
    راه حلی به نظرتون میرسه؟
    رزولوشن native بعضی از این کانالها 1080i هست ولی ----- میتونه خودش این کانالها رو به 1080p تبدیل کنه تا TV اینکار رو انجام نده اونوقت نتیجه ممکن بود بهتر باشه ولی متاسفانه دریم باکس 800 این توانایی رو نداره یعنی هر رزولوشنی رو به 1080i میتونه کانورت کنه ولی به 1080p نمیتونه; داخل همون لینکی هم که دادید به این مسئله اشاره کرده.
    بنابراین Deinterlacing رو خود TV باید انجام بده که البته G10 اینکارو خیلی خوب انجام میده.
    گوشه ای از نقل و قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجب این مسئله:

In our resolution tests the TC-PG10 series performed very well. It delivered every line of 1080i and 1080p content with still resolution test patterns, properly de-interlaced both film and video-based 1080i content with the "3:2 pull-down" control set to "On"
    بنابر این اگر گزینه ای به اسم 3:2 pull-down داخل منوهای پنل پیدا کردید حتما اون رو On کنید.
    راجب تفاوت 1080i با 720p بهتر هست که خودتون به شیوه آزمون خطا تست کنید ممکنه بسته به کیفیت شبکه های مختلف تفاوت داشته باشه (تجربه من این بوده اغلب شبکه هایِ SD به 720p بهتر از 1080i کانورت میشن)
    راجب دریم باکس 800 قبل از ممنوعیت بحث راجب ما_هوا_ره در تاپیک مربوطه در مورد کیفیت این ----- صحبت زیاد شده که بعد از ممنوعیت این تاپیک حذف شد ولی به هر حال شاید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکتون کنه.
    به طور کلی در مورد کیفیت تصویر این ----- به خصوص عدم وجود HDMI روی اون صحبتهای زیاد مثبتی وجود نداره و اغلب دوستان CubeRevo mini hd رو توصیه میکنن که HDMI داره.

به نظر من شما یکبار برای امتحان اون مبدل DVI-HDMI رو استفاده نکنید و با یک کابل Component با کیفیت ----- رو به TV وصل کنید شاید نتیجه بهتر باشه چون کیفیت اغلب کانالهای HD ماهواره در حدی نیست که استفاده از HDMI خیلی ملزوم باشه.
    Last edited by *Alucard*; 28-06-2010 at 15:46.

15. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

----- 1080p مگه هست؟ من شنیدم میگن همه رسیورا تا 1080i فقط خروجی دارن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بله وجود داره:

کد:

18. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •