ما كه اخر نفهميديم كه اين بازي خوبه يا نه.
شما ادم رو گيج ميكنيد.
ما كه اخر نفهميديم كه اين بازي خوبه يا نه.
شما ادم رو گيج ميكنيد.
این حالت طبیعیه ! وقتی یک بازی که پیشینه ی خوبی داشته و یک دفعه طوری میشه که زیر حد انتظارات هست یک سری ها به خودشون القا میکنن که این بازی خوبه و سعی میکنن باهاش کنار بیان و یک سری های دیگه هم که FAN هستن خب مسلماً ازش تعریف میکنن. اینجاست که دیگه کاملاً به سلیقه ی شما بستگی داره و شایدم به مواردی که بالا گفتم.
راستش من که بدم نیومد ، پیشنهاد میکنم که نسخه Wii ش رو هم بازی کنید که خیلی بهتر از اینه .
اگه از پرنسهای قبلی (به قیر از 2008 ) خوشت میاد از اینم به احتمال 80 درصد خوشت میاد.
من که باهاش زندگی میکنم
فقط یه کمی (البته زیاد) مبارزهاش بد هستش![]()
ممنون از راهنمايي دوستان.
بله من از همه ي نسخه هاي پرنس خوشم مياد.
![]()
آقا ما که هرچی صبر کردیم نیومد شماها کی تمومش کردین؟؟؟؟؟
دوستان من بازی رو انجام ندادم ولی trailer هایی که ازش دیدم منو نا امید کرد...
کلا این بازی تمام طرفداراشو با pop 2 بدست آورد ولی با الان که نگاه میکنی میبینی که این بازی واقعا یک افتضاح هستش...
transaction ها که واقعا در حد بازی های 20 سال پیش هستش...-اگه وجود داشت....
مبارزه ها هم که افتضاح تر.... در صورتیکه بیشتر زیبای های pop2 بخاطر سبک مبارزه هاش بود
من اینجا گیر کردم باید چکار کنم دقیق توضیح دهید:
(بازی که با xbox 360 میری رو چجوری باید از جاهال مختلفش عکس گرفت من با دوربین انداختم بد شد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر من رو میخواهید بدونید به Trailer هاش توجه نکنید . نسخه Wii بازی اصلا فرق داره با مال 360 و Ps3 و یک ترکیبیه از نسخه 2008 و Pop2 که خیلی جذاب شده .
شیوه جنگیدن پرنس خیلی خیلی مسخره هست و مثل قدیم نمیتونید چند تا حرکت مختلف رو با هم میکس کنید روی سر دشمن پیاده کنید که به نظر من یک ضعف خیلی بزرگه .
از در و دیوار بالا رفتن و میمون بازیش خیلی بهتر و جذاب تر شده و از در و دیوار بالا رفتن گاد آف وار هم استفاده کرده .
همون طور که نسخه 1 بازی گاد آف وار از پرنس ما الهام گرفته بود ، نسخه جدید پرنس از گاد آف وار افسانه ای کپی کرده ! که این برای یک بازی صاحب سبک و معروف یعنی فاجعه .
در کل بازی قشنگه و ارزش بازی کردن داره ، تا اینجا که من بازی کردم هیچ ربطی به سه گانه شن های زمان نداره و حتی عقب جلو کردن در زمان به سبک شماره های قبلی منشا ش قدرت شن ها نیست ، بلکه جادویی هست که ملکه آب به پرنس داده .
داستان این طوریه که یکی از فرماندهان برای نجات سرزمین از دست مهاجمین گیت مربوط به شن ها رو باز میکنه و بعد از انجام این کار متوجه میشه که این شن ها مربوط به اهریمن هست نه اهورا مزدا و تنها راه دوباره به دام انداختن اهریمن اینه که دو تا مدالی که شن ها رو آزاد کرده رو دوباره بچسبونند به هم . در این راه پرنس ما با یک دنیای معلق آشنا میشه که قدرت جادوییش رو از ملکه اون سرزمین میگیره تا بتونه کار خودش رو انجام بده .
یعنی هیییییییییچ ربطی به قبلی ها نداره . اینکه پرنس هی این شاخه اون شاخه میکنه اصلا جالب نیست ، باید مثل متال گیر یا سری اویل یک داستان پیچیده و جذاب رو به نمایش بگذارند که این کار رو نمیکنند .
ولی در کل قشنگه و ارزش بازی کردن داره .
فقط یه چیش منو کشته قیافشه .عینهو عروسک خیمه شبازیه..... شبیه بروسلیه با مو های بلند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)