سلام.
برایPCعرضه میشه؟
نسخه یکش به نظر من البته ببخشیدنظرمن هست افتضاح بود...دوستانیکه بازی کردن چطوره گیم پلی؟راضی هستین؟
راستی این شخصیته نمدونم چراهمیشه روزگارقوزه!نمیتونه صاف وایسه؟....:دئ
سلام.
برایPCعرضه میشه؟
نسخه یکش به نظر من البته ببخشیدنظرمن هست افتضاح بود...دوستانیکه بازی کردن چطوره گیم پلی؟راضی هستین؟
راستی این شخصیته نمدونم چراهمیشه روزگارقوزه!نمیتونه صاف وایسه؟....:دئ
بازی نیست که بدون ارتباط با قسمت های قبلی باشه...یعنی این که حداقل یه دانسته هایی رو ادمآقا نگقتیدد بالاخره... واسه این که دداستان بازیو بفهمیم باید نسخه 1 رو بازی بکنیم ؟ یا نه فرقی نمیکنه؟
باید داشته باشه تا بتونه اون لذت اساسی رو از بازی ببره.
بعدش شما قسمت اول رو بازی کن بعد این رو بزن که پشت سر هم لذت خوبی خواهد داشت
اصلا فکر نمیکردم بازی اینقدر قشنگ باشه!!!!
اصلا حتی تصورشم نمیکردم!!!
الان چپتره 10 ام خیلی خیل بازی قشنگ بوده تا حالا!!!
BossFight چند تا داشته خیلی خیلی باهاشون حال کردم!!
اون اوله بازی یک مرحله ترن بود... مطمئنن یکی از به یاد ماندنی ترین لحظاته بازی بودش!( نمیگم تا از انتظار بمیرین)
کنترل تویه جاذبه ی 0 هم 360 درجه شده خیلی نسبت به قبل بهتر شده.
سیستم هدف گیری هم تقریبا مثله قبله ( من که با قبلی مشکل نداشتم البته درست یادم نیست چون 2 سال پیش بازی کردم)
بعضی از جاهایه بازی ( حراقل من که تویه هارد بازی میکنم ) فقط باید فرار کنید! لااقل من که کمبود تیر و جون پیدا میکردم میخواستم بزنم!
موجوداته جدید اضافه شدن در حد تیم ملی وحشین
گیم پلی بازی که نگو... میمیری واسش یکم که میگزره دقیقا به موقع روند تکراریه بازی رو با صحنه هایه هیجان انگیز جبران میکنه!! بد جور این صحنه هاش باهاله!
معما و چیزایه فکری هم کاملا به اندازه استفاده شده که اصلا اعصاب خورد کن نیست.
جوه بازی واقعا واقعا واقعا خیلی خیلی خیلی عالیه!!!!یعنی یک جاهایی برق قطع میشه و تا وقتی که وصل بشه چند تا سکته زدین احتمالا!!
شوک هم که ماشالله استاده این بازی توش! از یک جاهایی میان که اصلا انتظار نداری بیان!! مثلا داری تو جنگ موجودات اونور رو میکشی یکدفعه از پشت این شوتینگ هایه آشغالیه چیهمیان میگرنت!
دوربین بازی هم که ماشالله اینقدر دیدت کمه که هیچ دیدی از پشتت نداری.
تنوع مکانیه بازیه هم بیشتر شده دیگه مثله قدیم نیستش الان تویه کلیسا ، قطار ، راهرو ها ، خونه ها و 100 جایه دیگه بازی به گردش در میاد.
صدا گزاری هم منفجر کرده بس زیبا طراحی شده! مثلا صدا از اینور میاد بر میگردی اون طرف بعد نامردا از پشت حمله میکنن
گرافیک هم خوبه یعنی در خوره این بازی هست و کاملا باهاش تطابق داره.
داستان هم که تا اینجا وحشیانه پیش رفته! ( ماشالله همش در حاله فرار بودیم اما مثله اینکه فرار فایده نداشت! ... )
کلا بازی فوق العاده ی در یک کلام! بدجور ازش خوشم اومد.
منم الان رسیدم چپتر ششم ، بازی فوق العاده شده .
به قدری حس سینمایی بازی بالا رفته که آدم اصلا دوست نداره بازی را ول کنه . نسبت به شماره قبلی خیلی پیشرفت داشته .
راستی کسی نمیدونه بازی چند تا چپتره ؟
خب می گفتی ...بین خودمون بمونه , تو یه قسمت حدود 30 دقیقه گیر کرده بودم , همش میمردم ! این جق جقه ها هم که یهو 20000 نفری میریزن رو سرم
میگم بیا داستان رو کاملآ تعریف کن هم خودت حالشو ببری هم من یه حالی بهت بدم بعد لو دادن داستان!
باز دمت گرم که میزاری ما از عقده به گلو شدن بمیریم ولی داستان رو نفهمیم!: دی( نمیگم تا از انتظار بمیرین )
نه!...تو هم یکش خیلی آروم بودن باز تو دوش هم وحشیتر شدن!!!!موجوداته جدید اضافه شدن در حد تیم ملی وحشین
اینم راه داره....یعنی یک جاهایی برق قطع میشه و تا وقتی که وصل بشه چند تا سکته زدین احتمالا!!در حین بازی موزیک هپی بزارین از فکر ترس میاین بیرون!
راستی هنو نحوه قرار گیری دوربین مثل شماره یکش هست!؟؟(یعنی شخصیت بازی سمت چپه تصویره)؟دوربین بازی هم که ماشالله اینقدر دیدت کمه که هیچ دیدی از پشتت نداری.
از هیچیه این بازی نمیتونم ایراد بگیرم جز همین یک مورد(نحوه قرار گرفتن دوربین)
+
یک نکته جالب در ارتباط با استفاده از ترینر در شماره یک بازی دیدم که خیلی جالب بود.اصولآ وقتی از ترینر استفاده می کنید دیگه نیازی به پر کردن خون یا مهمات ندارین ولی جالبیش وقتی بود که با باسهایی مثل هانتر رو به رو میشین و با حرکت سینما گونه ای که به بازی دادن شما رو کاملآ نا توان از دفاع می کنه و با نصف کردن بدن شما دیگه قادر به ادامه بازی نیستید و دیگه ترینر هم چاره ساز نیست!واقعآ نوع گیم پلی و داستان پردازی و از همه مهمتر هوش مصنوعی بازی رو به طرز فوق العاده هوشمندانه ای بالا بردن که گیمر رو مجبور به استفاده از تمام هوش و سرعت عمل واقعی می کنه.(فکر می کنم فرار کردن بسیار روش موثری برای به جلو رفتن بازی داره)هر چند من اصلآ خوشم نمیاد از فرار کردن!![]()
لطفا
خواهشا
PLZ
اگه کسی میدونه جواب رو توی اسپویلر قرار بده.آیکون آبی رنگ مربع شکل سمت چپ روش نوشته SP !
ما که داریم هنوز دمو رو بازی میکنیم............ اینجا گیر نمیاد........ فردا هم که تعطیله )-:
سیستم مورد نیاز بازی چی هست؟![]()
امکانش هست کسی یک توضیح کوچیکی از داستان نسخه ی قبلیه بازی بزاره واسه ماها که قبلی رو بازی نکردیم ؟!!
دقیقا !!!! لطفا حتما داخل اسپویلر باشه .
این تعداد چپتر همچی مهم نیستا
تو لیست اچیومنت ها هم نگاه کنید تعداد چپترها مشخصه : دی
اتفاقا خیلی چیزا رو میدهاین تعداد چپتر همچی مهم نیستا
تو لیست اچیومنت ها هم نگاه کنید تعداد چپترها مشخصه : دی
حداقل تو نسخه یک که اگه حرفای اول چپترهارو کنار هم میذاشتی مهمترین تویست بازی لو میرفت !
من که دیگه نمیام این تاپیک، خیلی خطر لو رفتن داستان زیاده . میترسم مثل رد دد بشه که با وجود دسترسی نداشتن به بازی اعصابم خورد شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)