از كدوم مركز مخابراتي؟ 128 داري؟ يه تست از Speedtest.net بگير.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
از كدوم مركز مخابراتي؟ 128 داري؟ يه تست از Speedtest.net بگير.
من الان از شاتل گرفتم
شاتل هم افت سرعت شدیدی داره ( 512 فرقی با دیال آپ نداره حداکثر میشه 6K دانلود کرد)
نمیدونم چی کار کنم سرویس رو عوض کنم بیام رو مخابرات یا نه
بد جوری گیج شدم
نامحدود بودن مخابرات وقیمت پایین تر اون !!!!
واقعا نمیدونم چی کار کنم
نه من تهران نیستم از مخابرات بندرعباس که چند وقت پیش همین پروژه رو راه اندازی کرد گرفتم آره بالاتر از 128 بهم ندادن تستی هم که چند روز پیش گرفته بودم اینه:
![]()
سلام
این هم تست من ... من در کل راضی هستم ...
6k
اگر وضعيت اينقدر خرابه تعلل نكن برو سرويس مخابرات رو بگير. فقط پست اول رو خوب مطالعه كن شرايط و ضوابط رو بخون بعد تصميم بگير.
وضعيت مخابراتتون رو بررسي كن بعضي از مراكز مشكل دارن.
از كدوم مركز مخابراتي؟
من شهرستان هستم ...
گنبد کاووس ... استان گلستان ...
فقط تنها مشکلی که دارم کانفیگه مودمه ! :|
وقتی کانفیگ میکنم خودش وصل میشه ولی با IE باز نمیشه ... حتما باید با کانکشن هم یک بار کانکت بشم تا درست بشه ...
نمیدونم چطور کاری کنم که خود مودم بدون وصل شدن نرم افزاری وصل بشه ...
سلام
منم می خوام بگیرم منتها این که توی سایتشون نوشته مناطق 3 تا 8 یعنی چی؟ یعنی از 22 منطقه فقط همین 6 منطقه رو میدن یا سایتشون قدیمیه و اپدیتش نکردن؟
یه سوال دیگه که شاید بی ربط باشه به تاپیک ولی: اگه نشد از مخابرات بگیریم دقیقا کدوم شرکت های خصوصی الان شب ها محدودیت دانلود ندارن؟
مرسی
آره بابا خیلی وقتها هم همین سایت p30world رو هم نمیتونم باز کنم
حتی چند بار پیش اومد که یاهو رو با ایرانسل باز کردم
فعلا که دانشجو هستم میرم دنبالش 512 بگیرم اگه ندن 512 که نمیگیرم(تو رو خدا 256 دیگه بدین به من دیگه
)
تا درسم هم تموم بشه کلی راه هست اونوقت میریم دنبال کار های دیگه که 512 بگیرم![]()
سلام
به نظر من همون شاتل بمون
افت سرعت تو شرکت های خصوصی برطرف میشه ، یه کم صبر کن احتمال زیاد مشکل حل میشه
بقیه شرکت ها هم ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد که چیز تازه ای نیست ولی برطرف میشه
خیلی از دوستان هم شاتل دارن ولی راضی هستن
با پشتیانی هم حتما تماس بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)