من میتونم ثابت کنم که با اینکه سال 365 روزه ولی تعداد ساعات و دقایق و ثانیه ها غلطهارزوي 12 ماه شادي 52 هفته خنده 365 روز سلامتي 8760ساعت عشق 525600دقيقه بركت 315300ثانيه دوستي سال نو پيشاپيش مبارك
![]()
من میتونم ثابت کنم که با اینکه سال 365 روزه ولی تعداد ساعات و دقایق و ثانیه ها غلطهارزوي 12 ماه شادي 52 هفته خنده 365 روز سلامتي 8760ساعت عشق 525600دقيقه بركت 315300ثانيه دوستي سال نو پيشاپيش مبارك
![]()
به غضنفر می گن نظرت راجب 4 معقوله شعور .عقل.فکر و درک چیه؟ می گه ما به اینا می گیم چهار محال بختیاری
==
سهمیه موتور گازی اعلام شد ! روزی ۲ قاشق مربا خوری !!!
Last edited by Ship Storm; 19-03-2010 at 09:59.
یه نفر میمیره وصیت میکنه که رویه قبرم آب صابون بریزید هرکس رد میشه لیز بخوره بیفته بخندم روحم شاد بشه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یه نفر داشته بچه دار میشده، بهش میگن دوست داری بچت پسر باشه یا دختر؟. میگه سالم باشه سگ باشه ...
آرزو به مناسبت سال نو از طرف [...] : آرزو دارم خدا کنه اين سالها به حق پنج تن الهي آمين !!
وصيت نامه ی همون [...] : من تمام نمازهايم را خواندم فقط برايم چهل سال وضو بگيريد !!
به غضنفر ميگن : بابات مُرد ، زود بيا خونه ،غضنفر ميگه : دروغ ميگين يه اتفاقي افتاده نمي خواهيد به من بِگِيد !!![]()
.::SMS::.,alidata2010,ammeh,arash.fatahi,ASUS POWER,ati_1991,BSD19,C0OPeR,DJ POLESTAR,Electronic-Arts,S0R3N4,ha789di,Hadi King,Hadijooon,Kurosh,MaaHta,mahdishata,masud-000000,mbd1366,mehran_286,Miss Artemis,mr_khodaei2008,mr6768,nakhodaa,P.1052,rosenegarin13,runner,Saeed kmss-D,Scrat,sepehr_x50,shah abas,Sharingan,xperia990
خداوند دید مرد گرسنه است نان را آفرید دید تشنه است آب را آفرید دید در تاریکی است نور را آفرید دید هیچ مشکل دیگه ای نداره زن را آفرید!
بیشتر مردها آرزوی بزرگ دارند ، اول داشتن خونه ، دوم داشتن ماشین برای فرار از خونه!!
همیشه عکس همسرت رو تو کیفت بزار تا هر وقت مشکل بزرگی واست پیش اومد
به عکسش نگاه کنیو بدونی……………..
اسپانیایی ها میگن :
عشق ساکت است اما اگر حرف بزند از هر صدایی بلندتر است !
ایتالیایی ها میگن:
عشق یعنی ترس از دست دادن تو !
ایرانی ها میگن :
“عشق سوء تفاهمی است بین دو احمق که با یک ببخشید تمام میشود!!
خداوند زمین را آفرید و گفت :
به به چه زیباست.سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه !
و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه !!!
مردها و زن ها دست کم در یک مورد اتفاق نظر دارند. هیچ کدام به زن ها اعتماد ندارند!
می دونی چرا زنها بیشتر از مردها عمر می کنند؟ . . . چون زن ندارن!
!
Please Delete This Post
Last edited by DJ POLESTAR; 20-03-2010 at 01:36.
دوست عزیز ، پست شما خلاف قوانین نیست و بنده هم در تالار موبایل این انجمن هیچ مسئولیتی ندارم .
ولی خیلی خوبه، حداقل برای اسم کشورمون احترام قائل باشیم . هر چیزی ارزش خندیدن نداره .
چه قدر خوب می شد پستت رو ویرایش می کردی .
موفق باشی .
سال گذشته مبارک
انجمن عقب افتادگان از تاریخ
-----
سال 1390 مبارک
انجمن دور اندیشان
غضنفر میره نارنگی بخره هرچی فکر میکنه اسمش یادش نمیاد میگه آقا از این پرتغال کم بادا دارید ؟
اگر ميخواهيد زندگي جديدي داشته باشيد با ما تماس بگيريد. (سازمان بازيافت زباله)
روي چشم هاي من جا داري: . . . . . . عينك ته استكاني . . . تو باغ دلم: . . . . تو تنهايي . . . . تنهاي تنها . . . . پس سعي كن درست به گل ها آب بدي تنها آفتابه موجود
غضنفر میره مرغداری، جو میگیردش… تخممیکنه
غضنفر میره مسجد نماز بخونه بعد از نماز كه از مسجد بیرون میاد میبینه کفشاش نیستمیگه: ای بابا من كی رفتم؟
آل پاچینو ، رابرت دنیرو ، تام کروز ، براد پیت ، انجلینا جولی و من! و سایر ستارگان دنیا "سال نو" رو بهت تبریک میگیم!![]()
ميزبان از يکي از مهمانها خواست آواز بخونه. مهمون گفت: آخه ديروقته، همسايه ناراحت ميشن گفت: اصلاً مهم نيست. سگ اونا هر شب تا صبح پارس ميکنه.
يه اسبه زنگ ميزنه سيرک ميگه با مدير سيرک کار دارم . گوشي رو ميدن به مديرسيرک اسبه بهش ميگه آقا من کار ميخوام . مديره ميگه کار نيست. اسبه همينطور اصرارميکنه. مدير هم انکار. تا آخرش مديره ميگه کشتيمون حالا چه کار بلدي؟اسبه ميگه احمق دارم باهات حرف ميزنم!
غضنفر شش قلو بچه دار ميشه ، هر كدوم از بچهها يه رنگ بودند، بعد از كلي تحقيق ميفهمند به جاي قرص جلوگيري از اسمارتيز استفاده ميكرده.
به غضنفر میگن زنتو دیدم تو ماکسیما با یک مرد غریبه که 190 تا داشتن میرفتن!! غضنفر میگه: آره ماکسیما 190 تا رو راحت میره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)