تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 54 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توده مردم همواره درجستجوی عدالت اجتماعی ست درحالیکه قشرروشنفکردرطلب آزادی فکری. یک ایدئولوژی موفق ایده ایست که برخاسته ازنیازهای متن جامعه باشدوجهت گیری اش نیزبه سمت مردم .وقتی که اندیشه ای مطوف به زندگی پس ازمرگ باشدهرگزتمام قوایش رامصروف به زندگی پیش ازمرگ نمیکند.کسانی که درزندگی مردم عشق راجایگزین نان میکنندریاکارانی هستندکه نام فریبشان را زهد میگذارند.اماآنهاکه کوشیدند تا نان راجانشین خداکنندمردم رابه بندگی دولت گماشتندوجامعه رامبتلای شخصیت زدگی کردند.(کمونیسم،لنینیسم،سند یکالیسم،کاستریسم....)وآنهاک انسان رابه جای خدابرگزیدندوحتی مانندبرخی پیروان اگوست کنت معابدی برای پرستش انسان برپاکردند،به این امیدکه "دستهای انسان مسئول"راازآلوده شدن به جنایت دورسازندانسان رادر"تنهایی عقل جزم اندیش"رهاساختند.( انتظارگودو:ساموئل بکت-گروه محکومین:کافکا-بیگانه :آلبرکامو-سن عقل:سارتر...) وآنهاکه میخواستندآزادی رابرای انسان به ارمغان بیاورنداورااسیرزبون وحقیرسرمایه داران مروج "فرهنگ حیوانیت" دردنیای متمدن امروزی کردندسرمایه دارانی که برای تسلط برمنابع مواداولیه موردنیازکارخانه هایشان ویادست یابی به سودحاصل ازفروش سلاح هایشان،باجعل اخبارواطلاعاتی که محصول شرکتهای اطلاع رسانی خودشان است،جنگ افروزی میکنندوازآنطرف باقاچاق زنان ودختران همین کشورهای جنگ زده خانه های فسادشان راپرمیکنندوجهت گیری فلسفی شان چیزی جزارضا حس لذت جویی نیست.(هیوم،بنتام ومیل..) اینجاست که برخلاف مسائل علمی بایدبه گوینده نگریست نه آنچه که میگوید. درعرصه سیاسی واجتماعی تخطئه نه تنهاسفسطه نیست بلکه اصیل ترین وشریف ترین منطق است.وقتی که هدف علم، قدرت مطلق بخشیدن به انسان باشد خودبه خودقداستش راازدست میدهد.اماآنچه دراینجامیخواستم بگویم اینست که قشرشانزده تابیست وپنج سال جامعه مادرمقطع زمانی کوتاه پیش رو،یعنی دقیقاجایی که که این طیف پدران ومادران وقشرفعال جامعه هستند ودرجایگاهی قرارگرفته اندکه بایدانتخاب کنندوبیافرینند به حساس ترین وبحرانی ترین نقطه عبورجامعه درحال گذار ما میرسندکه که اگربرای آن آماده نباشندبایدشاهدآن باشندکه سرنوشتشان درجلوی چشمانشان امابی حضورخودشان به دست کسانی غیرازخودشان نوشته میشودکه ازآنهانمیپرسد چه میخواهند؟ اما این گفتن، فارغ ازمخاطب بخاطرآنست که این عبورنیازمندانسجام فکری وفرهنگی مردم است که اگرنباشدمارا به بازهم به صدسال پیش برمیگرداند. جایی که قلدرهامجلس رابه توپ بستند.رسالت این طیف ازجامعه دست یابی به متدی برپایه سنتزسیاسی-اجتماعی ست که بتواندباتلفیق وسازش میان مفاهیم انسان گرایی،مذهب، آزادی وبرابری جامعه ای عادلانه وباثبات راتصویرنمایدکه به سادگی قابل انشقاق نباشد. قطعاعدالت اجتماعی مقدم ترین فضیلتی ست که نمیتوان ازآن چشم پوشی کرد چراکه هرچند نتایج، یکی ازموثق ترین دلایل تصدیق وتوجیه وسایلنداما گاه ضرورت ترجیح بلامراجح مینماید.واکنون عدالت یک ضرورت است.همانطورکه وقتی که سیل می آید دیگرکسی درمدح آزادی بیان سخنرانی نمیکند. عدالتی که براساس استقلال اقتصادی وباهدف مقابله بافایده گرایی وشهودگرایی میتواندقوای عالیه رابه سوی "دولت رفاه"هدایت کند. عدالتی که حاصل توزیع نه فقط سودبلکه مسولیت اجتماعی باشد. این طرح،طرح اولیه روشی ست که میتوان درپیش گرفت. اماازآنجاکه "چوقافیه به تنگ آید،شاعربه جفنگ آید" گفتگوهای مابه کل کل ها وکری خوانی های طرفداران دوتیم پیروزی واستقلال شباهت یافته و گوشی برای شنیدن نداریم،گفتن برای چه؟یا که؟

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم آقامصطفی گل، خوب گوش ببین چی میگم.چون میخوام حسابی حالت جابیاد. اونم این که تواین تاپیک مجبورشدی کلی درباره خدا حرف بزنی وبهش فکرکنی. واین برای من بهترین موفقیت بوده. تصمیم گرفتم کلی مطلب درباره عشق،خدا،ایمان وعرفان بنویسم تاحسابی کیف کنی.
    امانکته خیلی مهم اینه که "یادخدا"عبادت محسوب میشه وشمادرتمام این مدت داشتی خدارو عبادت میکردی. "ولایمکن الفرار" هیچکس نمیتونه ازدست خدافرارکنه.(دعای کمیل)
    Last edited by a@s; 27-04-2010 at 08:01. دليل: نکته خییییلی مهم

3. 3 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

ولایمکن الفرار
    ولایمکن الفرار من حکومتک

در ادامه این پست شما، باید بگم که فطرت خداباوری و خداجویی در همه هست ، فقط در چگونگی باروری و شکوفایی این فطرت بین انسانها تفاوت هست که البته شرایط اجتماعی و خانوادگی و فرهنگی در این موضوع تاثیر به سزایی داره.

5. 2 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

دوست عزیزشماقبلاجوابتان راگرفته اید. من حقیقتابه خاطرخودت خواستم باتودرین موردصحبت کنم.
    همون حرف های کلیشه ای همیشگی، چه چیزی باعث شده فکر کنید شما جواب این سوال ها رو دارید ولی دیگران نمی خواهند بدونن؟
    من هفده سال داشتم که به خاطرابرازعقیده ام بااسلحه تهدیدبه مرگ شدم ولی سرسوزنی کوتاه نیامدم وشایدباورنکنی کسانی که آنروزبه روی من اسلحه کشیدندامروز مراتحسین میکنند. اماهردورفتاربرایم قابل تحمل است.
    تاریخ از آدم هایی که به خاطر عقیده هاشون جنگیده اند و کشته شدن کم نداره، نکنه شما فکر می کنی مشرکانی که در جنگ های صدر اسلام کشته می شدند به خاطر پول می جنگیدند؟ نخیر اونها هم دچار توهم حق بودن داشتن.

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

راستی الان که داشتم می نوشتم "توهم حق بودن" یاد اول بحث مون افتادم که می گفتم توهم خدا و ... به ذهنم رسید که شما از اینکه آقای ریچارد داوکینز کتابی داره به اسم "توهم خدا" و اینکه من هم سعی داشتم به شما بگم خدای شما توهم است اینطور استنباط کردید که طرز تفکر من ناشی از طرز تفکر آقای داوکینز ه (با توجه به اینکه شما این اواخر بحث فرگشت رو هم پیش کشیدید فکر می کنم درست فهمیده باشم) بره همین لازم دونستم که بگم که اصولا من اون کتاب رو به فارسی نخوندم بلکه کتاب Dreams from My Father و The God Delusion رو غافل از محتوای اون و با هدف X به صورت کتاب گویا با صدای نویسنده هاشون گوش کردم.
    همه اینها در حالیه که اصطلاح "توهم خدا" و "توهم حق بودن" رو من برای اولین بار به تقلید از "توهم توطئه" در یک بحث کاملا سیاسی با یک دانشجوی ... به کار بردم.
    در فارسی ما به خیلی چیزها توهم می گیم و هر دو واژه Delusion و Illusion رو هم به ناچار توهم ترجمه می کنیم در انگلیسی بین دو واژه Delusion و Illusion یه فرقی هست که شاید در فارسی هم باشد ولی آنچنان ملموس نیست، به اینصورت که Illusion یک شانسی برای واقعیت داشتن دارد (فارغ از اینکه به چه چیزی تشبیه شده است) ولی Delusion کاملا نادرست است و از اساس اشتباه در نظر گرفته شده است، به نظر میاد اینکه داوکینز اسم کتاب اش رو گذاشته The God Delusion و نذاشته The God Illusion هم به همین دلیله چون داوکینز منکر خدا است و سعی در اثبات وجود نداشتن خدا داره و هیچ شانسی برای وجود خدا قائل نیست. ولی "توهم خدا" یی که من گفتم متفاوت است و شاید اوج فرق The God Delusion و توهم خدا در جواب من به sasha_h خود نمایی می کنه که گفتم:
    من به شما عدم وجود ماه در این نقطه خاص از آسمون گوشزد کردم امیدوارم شما بدون دلیل انگشت ات رو به طرف اونجا نشونه نگیری.
    همه اینها رو گفتم و سرت رو درد آوردم که اگر بعدها بحث مشترکی شرکت کردیم با هم دچار تناقض نشیم.

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

این فقط 2مورد از گفته های شماست
    من چون کم اینجا میام معمولا باید به چند صفحه قبل بر گردم تا صحبتهارو بخونم
    یا مثلا در مورد عکس العمل یک انسان مذهبی در رابطه با بیماری!
    منظورتون رو فهمیدم، شما فکر می کنید بدون "خواست خدا" برای فلسفه تون مشکلی پیش نمیاد.
    فکر می کنم شما دچار سو برداشت شدین (البته نه از حرفهای من بلکه از حرفهای فیلسوف هایی مثل ملاصدرا) در هر صورت پاسخ سوال های این چنینی رو چه جوری میدین؟
    چرا خدا انسان رو آفرید؟
    برای اثبات نظرم اینو میگم که حتما شنیدید که یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است
    بله، آیات قرآنی شبیه این هم حرف جعفر صادق هم وجود داره، من منکر اون آیات و این حرف ها نیستم ولی ملاصدرا یک بحثی داره به نام "شناخت شناسی" که درش هر نوع تفکر و تعقلی رو درست نمیدونه. البته یادم میاد یه جایی از بحث در مورد مقام عقل و منظور از علم و ... پرسیده بودم ولی الان پیداش نمی کنم.
    بحثی داره به نام "شناخت شناسی" که درش هر نوع تفکر و تعقلی رو درست نمیدونه. البته یادم میاد یه جایی از بحث در مورد مقام عقل و منظور از علم و ... پرسیده بودم ولی الان پیداش نمی کنم.
    Last edited by MostafaMohammadi; 28-04-2010 at 01:34.

7. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

دوست عزیزم آقامصطفی گل، خوب گوش ببین چی میگم.چون میخوام حسابی حالت جابیاد. اونم این که تواین تاپیک مجبورشدی کلی درباره خدا حرف بزنی وبهش فکرکنی. واین برای من بهترین موفقیت بوده. تصمیم گرفتم کلی مطلب درباره عشق،خدا،ایمان وعرفان بنویسم تاحسابی کیف کنی.
    امانکته خیلی مهم اینه که "یادخدا"عبادت محسوب میشه وشمادرتمام این مدت داشتی خدارو عبادت میکردی. "ولایمکن الفرار" هیچکس نمیتونه ازدست خدافرارکنه.(دعای کمیل)

و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین
    (البته من مثل شما نیستم و نیازی نمی بینم آدرس بدم چون می دونم شما خودت می دونی که این کجا نوشته شده.)

9. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

یه توصیه به همه ی دوستان
    میتونید مثل یک قطار از ریل خارج بشید و اینطور آزاد باشید ولی به یاد داشته باشین که در این صورت مقصدتون معلوم نیست کجا باشه!

11. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

ایشون حداقل یه چیزی میگه
    شما سمت و نظراتت رو بدون نقل قول دیگران تو یه پست بزار تا بفهمیم کدوم وری هستی
    به این گونه بحث کردن شما میگویند بی ثباتی کلام یا ثبت وبرداشت کلام

موافقم
    مصطفی جان لطفا راهت را مشخص کن
    من اومدم بازی "اسب من از اسب تو بزرگتره" رو متوقف کنم، نیومدم خودم هم یه اسب انتخاب کنم و مشغول این بازی کودکانه بشم.
    بعلاوه اینکه مگر نه اینکه حق از وجود باطل بی نیاز است؟ چرا حقانیت شما وابسته به بطلان اندیشه های من باشه؟

13. 4 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

دوستان دوباره معذرت میپرم وسط حرفاتون ولی دو سوال از بی خدایان و دو سوال از یکتا پرستان داشتم :

بی خدایان برهان نظم را چطور نقد کرده اند ؟

بی خدایان علت وجود زمین را چه میدانند ؟

------

یکتا پرستان چگونه جواب برهان شر را میدهند ؟

یکتا پرستان چگونه خود را در مقابل برهان پنهان الهی قانع می کنند ؟

===

مــمنون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

درباره برهان شر باید بگم که میشه به آیات خدا استناد کرد
    جایی که فرموده در هیچ قومی تغییر ایجاد نمیشه مگر اینکه خودشون در خود تغییر ایجاد کنند
    یا
    ممکن است از چیزی اجتناب کنید در صورتی که برای شما خیر است و ممکن است چیزی رو دوست داشته باشید در صورتی که برای شما شر هست
    اگر تمام اتفاقات و حوادث در زمین نیک و مثبت بود دیگر معیاری برای امور منفی (البته از دیدگاه ما) نمی بود و هیچ آزمایشی هم در کار نبود و در نتیجه خلقت انسان هم بی دلیل میشد
    شخصی که فلج به دنیا می اید رو در نظر بگیرید ، ممکن هست نتیجه بی توجهی و کاهلی والدینش به امور و اصول پیش از بارداری و هنگام بارداری باشه ،،، ممکن بود در صورتی که اون شخص فلج نبود زیان و آزارش به اطرافیانش میرسید ،،، مطمئنا" عدالت خدا ایجاب خواهد کرد که مسئولیت این شخص نسبت به آدمای سالم کمتر باشه و خدا برای انسانهای سالم در قبال این شخص تکلیف و مسئولیتهایی رو قرار داده ،،، البته در روایات هم داریم که این اشخاص به تناسب وضعیت جسمانیشون در اون دنیا جواب پس میدن . این امور رو میشه به شرهای انسانی اختصاص داد ( البته تقسیم بندی شرها هم توسط کسانی که این برهان رو آوردن صورت گرفته)

اما یک سری از شرها ، شر طبیعی هستن ، مثل زلزله ف مثل سیل و ...
    اولین نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که این امور البته برای دسته ای از انسانها و به زعم بعضیا شر هست و حقیقت اینها شر نیستند ، مثلا" از زلزله میشه انرژی های زیادی برای استفاده بشر استخراج کرد و یا اینکه همین زلزله باعث آزاد شدن انرژی درونی زمین میشه و در غیر این صورت معلوم نبود که چه بلایی سر زمین و ساکنان اون میافتاد ،
    نکته بعد این که این امور نتیجه اعمال ما انسانهاست ، البته دلیل علمی رابطه بعضی از اینها برای ما پوشیده هست ، مثلا" رخ دادن این حوادث طبیعی به خاطر زیاد شدن گناه ، اما علت سایر امور برای همه مشخصه ، مثلا" رانش و سیل در اثر قطع بی رویه درخت ،یا حتی تلفات زیاد زلزله در اثر عدم مقاوم سازی محل سکونت و ... تا وقتی خانه ای نباشه ، آواری هم نیست و در نتیجه تلفاتی هم نخواهد بود.
    سایر موجودات در پیشگاه خدا هیچ تکلیفی پس نمیدن اما انسان به خاطر عقل و اختیار میتونه تصمیم بگیره که چه بر سرش بیاد ، خیر یا شر ؟ (از ماست که بر ماست)
    دزد ها شب رو ترجیح میدن و روز رو برای کارشون دوست ندارن ،پس به زعم چندین هزار (شایدم چندین میلیون) دزد توی دنیا روز شر هست ، آیا واقعا" روز شر هست ؟؟؟
    در صفات بیشمار خدا چند صفت هست که شاید ادما رو بترسونه ، مثل جبار ، مثل منتقم . اما صفتهای نیک و امید بخش خدا اونقدر زیاده که انسان رو به عاقبتش امیدوار میکنه . پس اون قضیه که خدای خوبی یا خدای بدی داریم ، نظر کسانی هست که مشرکند و اعتقاد به چند خدایی دارند که البته در طول تاریخ هم کم نبودن ، خدا یکی ست و بخشنده و مهربان هست و آنچه بد و شر هست به زعم ماست و یا اینکه خود مسبب آن هستیم

درباره برهان پنهان هم یا در ادمه خودم توضیح میدم و یا دوستان زحمتش رو میکشن.

16. 2 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

جایی که فرموده در هیچ قومی تغییر ایجاد نمیشه مگر اینکه خودشون در خود تغییر ایجاد کنند
    یا
    ممکن است از چیزی اجتناب کنید در صورتی که برای شما خیر است و ممکن است چیزی رو دوست داشته باشید در صورتی که برای شما شر هست
    اگر تمام اتفاقات و حوادث در زمین نیک و مثبت بود دیگر معیاری برای امور منفی (البته از دیدگاه ما) نمی بود و هیچ آزمایشی هم در کار نبود و در نتیجه خلقت انسان هم بی دلیل میشد
    خب دوست عزیز ، با توجه به این هایی که شما گفتید میشه نتیجه گرفت که خدا کاملا با شر مخالف نیست و در بعضی مواقع برای بندگان خود از شر استفاده میکنه تا آن ها را امتحان کند !
    ولی خب خدایی که در قرآن از آن یاد شده دارای صفات : قادر و عالم و کریم و مهربان است !
    پس وقتی خدا قادر و مهربان مطلق باشد ، میتوانست از چیزی بغیر از شر برای امتحان انسان ها استفاده کند !

شخصی که فلج به دنیا می اید رو در نظر بگیرید ، ممکن هست نتیجه بی توجهی و کاهلی والدینش به امور و اصول پیش از بارداری و هنگام بارداری باشه ،،، ممکن بود در صورتی که اون شخص فلج نبود زیان و آزارش به اطرافیانش میرسید ،،، مطمئنا" عدالت خدا ایجاب خواهد کرد که مسئولیت این شخص نسبت به آدمای سالم کمتر باشه و خدا برای انسانهای سالم در قبال این شخص تکلیف و مسئولیتهایی رو قرار داده ،،، البته در روایات هم داریم که این اشخاص به تناسب وضعیت جسمانیشون در اون دنیا جواب پس میدن . این امور رو میشه به شرهای انسانی اختصاص داد ( البته تقسیم بندی شرها هم توسط کسانی که این برهان رو آوردن صورت گرفته)

خب من نمیگم حرف شما اشتباهه ولی من نمیتونم چنین دلیلی رو که یک فرد فلج بدنیا آمده بخاطر عدالت خدا بوده رو قبول کنم !

اما یک سری از شرها ، شر طبیعی هستن ، مثل زلزله ف مثل سیل و ...
    اولین نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که این امور البته برای دسته ای از انسانها و به زعم بعضیا شر هست و حقیقت اینها شر نیستند ، مثلا" از زلزله میشه انرژی های زیادی برای استفاده بشر استخراج کرد و یا اینکه همین زلزله باعث آزاد شدن انرژی درونی زمین میشه و در غیر این صورت معلوم نبود که چه بلایی سر زمین و ساکنان اون میافتاد
    خب در این مورد باید بگم باز هم این نقض صفت قادر و مهربان بودن خدا است .
    چون اگه خدا زلزله رو برای نفع انسان ها آفریده ، بنظر من نفع در آن نیست که در طول تاریخ میلیون ها بیگناه بخاطر این نفع بمیرند تا روزی که تکنولوژی پیشرفت کند و انسان قادر باشد از این انرژی استفاده کند . خدا میتوانست چیزهای بهتری جایگزین آن انرژی کند !

نکته بعد این که این امور نتیجه اعمال ما انسانهاست ، البته دلیل علمی رابطه بعضی از اینها برای ما پوشیده هست ، مثلا" رخ دادن این حوادث طبیعی به خاطر زیاد شدن گناه

خب خدا به چند نوع از انسان انتقام میگره ؟ 1- شر طبیعی 2- شر اخلاقی 3- در دنیایی دیگر ( جهنم )

این مورد هم میتواند صفات خداوند رو نقض کنه !

اما علت سایر امور برای همه مشخصه ، مثلا" رانش و سیل در اثر قطع بی رویه درخت ،یا حتی تلفات زیاد زلزله در اثر عدم مقاوم سازی محل سکونت و ... تا وقتی خانه ای نباشه ، آواری هم نیست و در نتیجه تلفاتی هم نخواهد بود.

من با این دلایل بیشتر موافقم !

در صفات بیشمار خدا چند صفت هست که شاید ادما رو بترسونه ، مثل جبار ، مثل منتقم . اما صفتهای نیک و امید بخش خدا اونقدر زیاده که انسان رو به عاقبتش امیدوار میکنه . پس اون قضیه که خدای خوبی یا خدای بدی داریم ، نظر کسانی هست که مشرکند و اعتقاد به چند خدایی دارند که البته در طول تاریخ هم کم نبودن ، خدا یکی ست و بخشنده و مهربان هست و آنچه بد و شر هست به زعم ماست و یا اینکه خود مسبب آن هستیم

خب شاید هر شر و بدی اخلاقی از ما انسان ها باشه ولی شر طبیعی چی ؟( انسان ها که همیشه در آن دخالت ندارند )

درباره برهان پنهان هم یا در ادمه خودم توضیح میدم و یا دوستان زحمتش رو میکشن.
    خیلی ممنون میشم ...

----

و خیلی خیلی مرسی ساشا جان بخاطر جواب ... خوشحال شدم !

* دوستان من نه ضـــد خــدا هستم نـــه مـــوافق ... فقط دوست دارم به جواب هام برسم و عقایدم تثبیت بشه !

باز هم ممنون از همه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •