اشتباه داری یه جا،امیر اجرا کرده
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
امیر جان من کجا اشکال دارم؟اول که برنامه رو اجرا کردم.check رو زدم بعد apply کردم.گفت پچ نصب شده و برو سراغ bcedit ولی اون رو run میکنم سریع باز و بسته میشه.
اگه این پج رو پاک کنم و از اول ready for 4gig رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من هم همینکارو کردو و یکبار انجام دادم و درست کارکرد حالا نمیدونم مشکل تو چرا بوجود اومده اما دوباره انجام بده مشکلی نداره احتمالا درست میشه
ضمنا اگه جواب نداد یه بار ریکاوری کن (با دکمه ریکاوری) و دوباره نصب کن!
ضمنا انتی ویروس فایروال و ...حتما خاموش باشه
به طور خلاصه علت ارزون بودن مدل G550 (مدلی که رم 3 گیگ داره) چیه ؟
ببینید قیمت گذاری روی لپتابها به عوامل زیادی بستگی داره و مربوط میشه به سیاستهای شرکتها .
معمولا برندهای لنوو و ایسر در کانفیگ مشابه مثلا با سونی ارزونتر هستند .
دوست عزیز علت ارزون تر بودن مدل 3 گیگ رم در مقابل 4 گیگ رم G550 اگه منظور شما این باشه دلایل زیره:
مدل 4 گیگ بدنه با پلاستیک براق داره -HDMI و PCMCIA داره-1 گیگ رم بیشتر داره باس رمش بالاتره ویندوز ویستا اورجینال داره
اما مدل 3 گیگ رم موارد بالا رو نداره و جنس پلاستیکش سیاه ماته نه براق و مدل براق خیلی قشنگتره
پس اختلاف فقط 1 گیگ رم نیست ضمنا مدل 3 گیگ کارت ریدر هم نداره
علت ارزون بودن بعضی از مدل ها مثل ایسر یا لنوو تنها سیاست گذاری شرکتها نیست بلکه وقتی شما مثلا دو مارک ایسر و سونی رو در کنار هم دارید تفاوتها فقط در مقدار رم و هارد نیست بلکه موارد دیگه ای هم هست که باعث اختلاف بشه
مثلا وقتی با ایسر کار میکنی تو اتاق ساکت صدای فن cpu کلافت میکنه اما سونی بی صداست کیفیت مانیتور ایسر در مقابل سونی هیچه یا ایسر زودتر داغ میکنه و کیفیت قطعات پایینتره شاید دوستان بگن رم و cpu و ... مارکهای مشابه هست درسته اما کیفیت ساخت مادر بورد و پورتها و سیستم خنک کننده و مانیتور هم در کنار سایر موارد بسیار مهمه
من یه lenovo G550 مدل 4 گیگ رو کمتر از یک ماهه که دارم نسبتا خوبه اما الان می فهمم نباید گول کانفیک بالای نوت بوک با قیمت پایین رو خورد چون رم و هارد بالا اصلا ملاک خوبی برای خرید نوت بوک نیست
چرا احساس میکنی گول خوردی؟
با نوت بوک یک و نیم میلیونی مقایسه کردی؟ شما که بودجت رو همین مقدار بسته بودی!!
هیچ ارزونی بدلیل نیست اما مراد اینه که شما بهترین گزینه رو در این محدوده قیمت گرفتی،شما گول نخوردی یا تفکرات قبلیت اشتباه بوده که هدفت خرید با بودجه محدود بوده یا الان که مقایسه اشتباهی انجام میدی!
ببینید
من میخوام یه g550 (با رم سه گیگ) بخرم
ولی دوستام نمیزارن و میگن چرا این انقدر ارزونه
حتما یه مشکلی داره یا یه دلیل بدی داره که ارزونه
من چی جوابشونو بدم ؟ بخرم یا نه ؟ من استفاده خیلی سنگینی نخواهم داشت در واقع برای مصارف دانشجویی می خوام.
نگفتم گول خوردم گفتم نباید گول رم و هارد بالا رو خورد
اما اینو برای خودم نگفتم چون من با بودجه ای که داشتم میدونستم این بهترین گزینه هست و الان هم راضیم اما زیاد هم تقصیر ندارم چون برادرم سونی داره و هی میزنه تو سر این نوت بوک ما
ضمنا یه دلیل دیگه هم داشت دیدم چند روزه نیستی مهران جان گفتم یه چیزی بگم تحریکت کنم که موفق شدم
اما دوستان در مجموع با بودجه کم گزینه خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)