تمام موارد رو خوب اومدی اما اونی که قرمز کردم نه . البته دقیقا چیزی که میخوام بگم خیلی ربط نداره . مثلا چند نمونه میخوای بیارم که طرف به خاطر بازی عصبی شده یه چیزی رو زده ترکونده ؟ ( من خودم چند سال پیش شیشه میز تی وی : دی ) البته الان تا جایی که میتونم میریزم تو خودم یا اگر یه بازی زیادی اعصابم رو خورد کنه بلافاصه بیخیالش میشم .
اون شماره ی 4 هم خیلی عالیه . من یه وقتایی بیشتر تو خونه پای گیم هستم مامانم میگه بچه تو نمیخوای 2 مین پاشی بری بیرون : دی اما من از طریق همین XBOX LiVE با افراد بسیار زیادی از نقاط مختلف ایران آشنا شدم که خیلی کمکم کرده . در مورد ضریب هوش هم بازی هایی که معماهای پیچیده دارن خیلی ماثر هستن اما کیه که مارو درک کنه غیر از خودمون ؟
من چندبار به اینایی که میگن بازی مال بچه هاست گفتم تو برو 10 نفر دیگه هم بردار بیار من یه بازی برات میزارم اگه تونستی درست راه بری بهت جایزه میدم : دی
کلا پستت قشنگ بود ولی این آواتارت اصلا قشنگ نیست : دی
ما کوچیکتیم : دیاین بارم بحث جالب شد
در مورد پایبند بودن به اصول گیمری و عهدی که بستیم با خودمون و بازی ها ( : دی ) هم باید بگم که همیشه نمیشه اولویت اول گیم باشه با اینکه خودم عاشق بازی کردن هستم خیلی از مواقع حوصله هیچ کاری ندارم غیر از گیم . اما در سنین بالاتر نمیشه اینجوری گذروند