تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 41 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 410

نام تاپيک: فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام
    اصولا بازی فقط برای سرگرمی نیست ! میشه دلایل زیادی آورد که یه نفر به خاطرش بازی میکنه
    1. افزایش ضریب هوش
    2. سرگرمی( برای اوقات فراغت )
    3. رفع نیازهای هیجانی با هیجان هایی که در بازیها وجود داره ( جلوگیری از هیجان های فیزیکی)
    4. ایجاد ارتباط بین افراد( بازیهای چند نفره)
    5. خلاقیت
    و................................

و اصلا مهم نیست چه سنی داری......
    تمام موارد رو خوب اومدی اما اونی که قرمز کردم نه . البته دقیقا چیزی که میخوام بگم خیلی ربط نداره . مثلا چند نمونه میخوای بیارم که طرف به خاطر بازی عصبی شده یه چیزی رو زده ترکونده ؟ ( من خودم چند سال پیش شیشه میز تی وی : دی ) البته الان تا جایی که میتونم میریزم تو خودم یا اگر یه بازی زیادی اعصابم رو خورد کنه بلافاصه بیخیالش میشم .
    اون شماره ی 4 هم خیلی عالیه . من یه وقتایی بیشتر تو خونه پای گیم هستم مامانم میگه بچه تو نمیخوای 2 مین پاشی بری بیرون : دی اما من از طریق همین XBOX LiVE با افراد بسیار زیادی از نقاط مختلف ایران آشنا شدم که خیلی کمکم کرده . در مورد ضریب هوش هم بازی هایی که معماهای پیچیده دارن خیلی ماثر هستن اما کیه که مارو درک کنه غیر از خودمون ؟
    من چندبار به اینایی که میگن بازی مال بچه هاست گفتم تو برو 10 نفر دیگه هم بردار بیار من یه بازی برات میزارم اگه تونستی درست راه بری بهت جایزه میدم : دی
    کلا پستت قشنگ بود ولی این آواتارت اصلا قشنگ نیست : دی

این بارم بحث جالب شد
    ما کوچیکتیم : دی

در مورد پایبند بودن به اصول گیمری و عهدی که بستیم با خودمون و بازی ها ( : دی ) هم باید بگم که همیشه نمیشه اولویت اول گیم باشه با اینکه خودم عاشق بازی کردن هستم خیلی از مواقع حوصله هیچ کاری ندارم غیر از گیم . اما در سنین بالاتر نمیشه اینجوری گذروند

2. 9 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ASM Gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام،
    والا من خودم از وقتی یادم میاد از آتاری و کومودور و میکرو گرفته تا الآن که هم pc دارم همps3 داشتم یازی میکردم، هیچوقتم خسته نشدم حتی اشتیاقم هم کم نشده.
    این که چقدر سر این مسئله با والدین گرام و اطرافیان مشکل داشتم بماند ولی خدا میدونه که همین بازی ها چه کمک های بزرگی تو زندگیم به من کردن...
    تا کی می خوام بازی کنم؟ تا وقتی که مفهومی به اسم Video Game است هم بازی میکنم هم بازی میسازم....

4. 4 کاربر از ASM Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بريد به سمت ارتباط زن و گيم كه بحث جالب تر اونه . من از همين الان دارم دنبال يه زني ميگردم كه هم پاركور بلد باشه و هم گيمر باشه، البته نه اينكه اين دو تا رو از اول باشه فقط پتانسيلش رو داشته باشه من خودم آدمش ميكنم . در مورد بچم هم هنوز تصميم جدي نگرفتم ولي احتمالا اگه پسر باشه اسمشو ميذارم ماركوس و اگه دختر باشه اسمشو ميذارم ماريسا .

راستي مسعود حيف كه اين مدت همكار بودي و نميتونستي هرچيزي كه ميومد توت رو بگي، ماشاالله از وقتي بازنشسته شدي خيلي ژيگولتر شدي اين هومانم بازنشسته بشه خوب ميشه ها

در مورد گير دادن والدين ها من يه ترفندي استفاده ميكنم كه حداقل رو ددي ما تاثير گذاشته . ببريد كنفرانس هاي E3 رو بذاريد ببينه، بگين باباهاي همه دارن تو گيرز لوكاست نصف ميكنن اونوقت باباي ما نشسته داره 20:30 ميبينه ! خيلي تاثير داره

6. 12 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد گير دادن والدين ها من يه ترفندي استفاده ميكنم كه حداقل رو ددي ما تاثير گذاشته . ببريد كنفرانس هاي E3 رو بذاريد ببينه، بگين باباهاي همه دارن تو گيرز لوكاست نصف ميكنن اونوقت باباي ما نشسته داره 20:30 ميبينه ! خيلي تاثير داره
    اینو خیلی خوب اومدی! کاش برای ما هم با این چیزا تاثیر داشت
    من خودم به شخصه اصلا به حرف مردم کاری ندارم. یعنی مثلا مسخره کنن چرا توی این سن بازی می کنی و از این حرفا.... دیگه دوره این چیزا گذشت. حرف مردم کشکه. هر کاری آدم بخواد می کنه و اینکه بخوان به خاطر اینکه که یه نفر حالا با هر سنی در دنیای فوق العاده بازی می چرخه رو مسخره کنن کلا ارزشی نداره و به نظرم اون آدما هم اطلاعاتشون پایینه هم منطقی نیستن...
    کم کم باید فرهنگ بازی توی کشور ما جا بیافته اگه جا هم نیافته خودمون جاش میدیم : دی
    +
    میگید زنی بگیرید که اهل بازی باشه کلا چیز کمیاب و سختیه! پیدا کردین به ما هم بگید : دی
    البته همین الان توی کشورمون دخترایی داریم که دارن با کینکت بازی می کنن! : دی
    Last edited by vahidgame; 02-01-2011 at 15:02.

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینو خیلی خوب اومدی! کاش برای ما هم با این چیزا تاثیر داشت
    من خودم به شخصه اصلا به حرف مردم کاری ندارم. یعنی مثلا مسخره کنن چرا توی این سن بازی می کنی و از این حرفا.... دیگه دوره این چیزا گذشت. حرف مردمه کشکه. هر کاری آدم بخواد می کنه و اینکه بخوان به خاطر اینکه که یه نفر حالا با هر سنی در دنیای فوق العاده بازی می چرخه رو مسخره کنن کلا ارزشی نداره و به نظرم اون آدما هم اطلاعاتشون پایینه هم منطقی نیستن...
    کم کم باید فرهنگ بازی توی کشور ما جا بیافته اگه جا هم نیافته خودمون جاش میدیم : دی
    +
    میگید زنی بگیرید که اهل بازی باشه کلا چیز کمیاب و سختیه! پیدا کردین به ما هم بگید : دی
    بالا خره یکی حرف دل منم زد . بابا به خدا تو این نمایشگاهای بازی , حالا به هر اسمی , که تو اروپا و آمریکا
    برگزار میشهاگه دقت کرده باشید میانگین سنی کسانی که میرن بین 20 تا35 الی 40 هستن .

ولی تو کشور ما من رفتم این نمایشگاه بازیهای کامپیوتری که این آخریا برگذار شد اسم نمایشگاهشو یادم نیست , یه بخشی داشت که برای بازی به صورت multiplayer بود میانگین سنی 15تا 21 بود که بازی میکردن و تو نمایشگاه هم زیاد سن بالا دیده نمیشد. این چه وضعیه آخه؟؟؟!!!

تو خونه هم ک میخوای نیم ساعت بازی کنی زهر مارت میکنن .
    Last edited by night lord; 02-01-2011 at 14:56.

10. 4 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چی می کنن !!!!!

12. 2 کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ولی تو کشور ما من رفتم این نمایشگاه بازیهای کامپیوتری که این آخریا برگذار شد اسم نمایشگاهشو یادم نیست , یه بخشی داشت که برای بازی به صورت multiplayer بود میانگین سنی 15تا 21 بود که بازی میکردن و تو نمایشگاه هم زیاد سن بالا دیده نمیشد. این چه وضعیه آخه؟؟؟!!!
    یکی از مهم ترین دلایلش اینه که قشر سن بالاتر ما اون قدر درگیر پول در آوردن و جفت کردن خرج و دخلشون و سیر کردن شکم بچه هاشون هستن که بازی اصلاً در برنامه ی زندگیشون نمی گنجه ...
    البته استثنا زیاد داریم ... خیلی از همین بچه های بازی خور اینجا ممکنه بالای 25 یا حتی 30 سن داشته باشن ... اما عرف جامعه مون همینه ... نسل اوائل دهه پنجاه به قبل، الان بیشتر درگیر زندگی شدن ... سعی می کنن واسه بچه هاشون که نسل ما و خواهر برادرای کوچک ترمون باشه، این امکانات رو فراهم کنن تا رفاهی که خودشون نداشتن رو بچه هاشون الان تجربه کنن ...
    این میشه که متوسط سنی بازی کن های حرفه ای میشه بین 15 تا 21 !!‌ که اصلاً جای تعجب نداره ...

اما تو کشورای دیگه، رفاه اجتماعی خیلی بالاتره ... نسل 1970 اونا الان از خود ما که ادعای امروزی بودن داریم تکنولوژیک ترن!!‌ چرا نباید قدر هاشون تو اون رنج سنی باشه؟! وقتی دغدغه ی روز اول کارشون (دوشنبه) اینه که تعطیلات آخر این هفته رو کجا باشن، توقع داریم به سمت بازی و سرگرمی های عرف تر کشیده نشن؟!
    Last edited by Kurosh; 02-01-2011 at 16:57.

14. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Soap MacTavish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mahdi shahr

پيش فرض

این که میگن بازی مال بچه هاست، درست نیست
    اکثر بازیهایی که وجود داره طوری ساخته شده که یه بچه نمیتونه بازی کنه.
    ما که 25 سال از سنمون میگذره، هنوزم تو بعضی از مراحلشون موندیم چه برسه به بچه!
    ----------
    منم تا وقتیکه چشام ببینه بازی میکنم

16. 3 کاربر از Soap MacTavish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    این بحث فرهنگ بازی تو کشور ما بحث خیلی پیچیده و جالبیه که میتنه راجع بش صحبت بشه و ریشه یابی کنیم که مثلا چرا تو کشوری مثل کشور ما سن بازی اینقدر پایینه و تو کشور های دیگه ( عمدتا اروپایی ) سن بازی و گیمری بالاست طوری که اونجا ممنوعیت های خاصی برای بازی کودکان وجود داره. ولی تو کشور ما مثلا من وقتی نمایشگاه رسانه های دیجیتال رفتم خواستم برم یه دست فوتبال بازی کنم دیدم همه بچه مچه نشسته حقیقتش رم نشد منم بشینم و تو صف بازی واستم اخه یه 1 منری از بقیه بلند تر بودم. اما مثلا تو همین E3 ( که دوستمون هم اشاره کرد ) سن افرادی که شرکت میکنن از بابا بزرگ منم بیشتره ( بابا بزرگم 85 سالشه ) . شاید دلیلش بر میگرده به این که گیم تو کشور ما یه پدیده ی نو ظهوره و اصولا اینجا با هر پدیده نوظهوری علم مبارزه دست میگیرن و به مقابله باش بلند مشن و بعد میبین که حریفش نمیشن میان فرهنگ سازی بکنن که دیگه اون موقع کار از کار گذشته و متاسفانه همین مسایل باعث میشه که تو خانواده ها یه جو منفی علیه گیم ایجاد بشه و گیر دادنا شروع بشه.
    ببینید من یه تحقیق کردم دیدم که بزگتر ها ما هم ( من جمله فامیل ) مستعد گیم هستند به قول معروف آب نیست اما شناگرای خوبین نمونه هم دارم. مثلا چندین سال قبل من با PS1 بازی GT رو بازی میکردم اون موقع بازی هیجان انگیزی بود من در همون موقع چند تا از فامیلا ها رو نشوندم پای بازی به طوری که دیگه نمیشد جداشون کرد و هر موقع میومدن خونه ی ما از من میخ واستن که براشون بازیو بزارم این به GT ختم نشد و کم کم رو به DRIVER و TEKKEN هم اوردن. میگم مستعدن. یا یه چیزه دیگه من زمان دانشجویی صرف خالی نبودن وقتم ، رفتم و تو امور دانشجوی دانشگاه مشغول شدم و شدم اپراتور اون بخش. اون موقع بعضی وقتها میشد که هیچ کاری نداشتم من پیشنهاد دادم که بازی بیارم و رو سیستم اونجا نصب کنم ( حالا همه رییس و معاون و کله کنده ببین جرات ما رو ) . آقا دیدم استقبال شد شدید. طوری شد که که بازی رو روی همه سیستم ها نصب کردم و دیگه همه مشغول شدن یه جوری که کار دانشجو ها رو انجام نمیدادن.
    ببینید دوستان این بنده خدا ها مستعد هستند اما به خاطر فرهنگ غلطی که تو جامعه ما رایج شده و همه گیمرو به چشم بچه نگاه میکنن بنابراین یکی این میشه که همش گیر میدن که بچه پاشو بسته و یکی این میشه که زمانی که مثلا میبینن و خوششون میاد جرات اینکه بیان بگن بده ما هم بازی کنیم رو ندارن. ما باید بیام این فرهنگ غلط رو ریشه یابی کنیم و به دنبال براندازی باشی.( عمرا ، چیزی که اینجا فرهنگ شد دیگه شده مگر اینکه ما خودمون نسل ها بعدی مون رو به فرهنگ خودمون درست کنیم )

18. 6 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سلام
    این بحث فرهنگ بازی تو کشور ما بحث خیلی پیچیده و جالبیه که میتنه راجع بش صحبت بشه و ریشه یابی کنیم که مثلا چرا تو کشوری مثل کشور ما سن بازی اینقدر پایینه و تو کشور های دیگه ( عمدتا اروپایی ) سن بازی و گیمری بالاست طوری که اونجا ممنوعیت های خاصی برای بازی کودکان وجود داره. ولی تو کشور ما مثلا من وقتی نمایشگاه رسانه های دیجیتال رفتم خواستم برم یه دست فوتبال بازی کنم دیدم همه بچه مچه نشسته حقیقتش رم نشد منم بشینم و تو صف بازی واستم اخه یه 1 منری از بقیه بلند تر بودم. اما مثلا تو همین E3 ( که دوستمون هم اشاره کرد ) سن افرادی که شرکت میکنن از بابا بزرگ منم بیشتره ( بابا بزرگم 85 سالشه ) . شاید دلیلش بر میگرده به این که گیم تو کشور ما یه پدیده ی نو ظهوره و اصولا اینجا با هر پدیده نوظهوری علم مبارزه دست میگیرن و به مقابله باش بلند مشن و بعد میبین که حریفش نمیشن میان فرهنگ سازی بکنن که دیگه اون موقع کار از کار گذشته و متاسفانه همین مسایل باعث میشه که تو خانواده ها یه جو منفی علیه گیم ایجاد بشه و گیر دادنا شروع بشه.
    ببینید من یه تحقیق کردم دیدم که بزگتر ها ما هم ( من جمله فامیل ) مستعد گیم هستند به قول معروف آب نیست اما شناگرای خوبین نمونه هم دارم. مثلا چندین سال قبل من با PS1 بازی GT رو بازی میکردم اون موقع بازی هیجان انگیزی بود من در همون موقع چند تا از فامیلا ها رو نشوندم پای بازی به طوری که دیگه نمیشد جداشون کرد و هر موقع میومدن خونه ی ما از من میخ واستن که براشون بازیو بزارم این به GT ختم نشد و کم کم رو به DRIVER و TEKKEN هم اوردن. میگم مستعدن. یا یه چیزه دیگه من زمان دانشجویی صرف خالی نبودن وقتم ، رفتم و تو امور دانشجوی دانشگاه مشغول شدم و شدم اپراتور اون بخش. اون موقع بعضی وقتها میشد که هیچ کاری نداشتم من پیشنهاد دادم که بازی بیارم و رو سیستم اونجا نصب کنم ( حالا همه رییس و معاون و کله کنده ببین جرات ما رو ) . آقا دیدم استقبال شد شدید. طوری شد که که بازی رو روی همه سیستم ها نصب کردم و دیگه همه مشغول شدن یه جوری که کار دانشجو ها رو انجام نمیدادن.
    ببینید دوستان این بنده خدا ها مستعد هستند اما به خاطر فرهنگ غلطی که تو جامعه ما رایج شده و همه گیمرو به چشم بچه نگاه میکنن بنابراین یکی این میشه که همش گیر میدن که بچه پاشو بسته و یکی این میشه که زمانی که مثلا میبینن و خوششون میاد جرات اینکه بیان بگن بده ما هم بازی کنیم رو ندارن. ما باید بیام این فرهنگ غلط رو ریشه یابی کنیم و به دنبال براندازی باشی.( عمرا ، چیزی که اینجا فرهنگ شد دیگه شده مگر اینکه ما خودمون نسل ها بعدی مون رو به فرهنگ خودمون درست کنیم )
    دقیقا.
    واسه منم پیش اومده.
    داییم 35 سالشه 2 تا بچم داره . جوونیاش عشق طبیعت و مسافرت و مهمونی و خلاصه از این جور فعالیتا بود . هی به ما گیر میداد چیه پای این کامپیوتر میشینید.بیاید بریم بیرون و ... . هر بار اعصاب هممونو (من و برادرم و پسرخالم که بازی میکردیم ) خورد میکرد.
    2 سال پیش PES 2009 رو رو لپتاپ ریختم با دسته بردم خونشون . اصرار کردم بازی کنه . خلاصه بعد یه ساعت دیگه ول نمیکرد. بازی از برنده بجا شده بود دایی بجا خلاصه عاشق فوتبال شد.
    از اون موقع هر بار میریم مهمونی من یه لپتاپ و 2 تا دسته میبرم با یه کیبورد USB . پسرخالم و داییم شروع میکنن بازی از همون اول مهمونی تا آخرش. حداقل یه 10-15 دست بازی میکنن. تازه میگن گرم شدیم لیگش کن
    خلاصه اینو بهتون بگم همین بزرگترا میترسن بازی کنن ولی مطمئن باشید اگه بتونن جایی مخفی بدور از دید عموم یا جایی که یه بهانه ای داشته باشن (مثل داییم که به بهانه پسرخالم بازی میکنه ) بازی کنن 100 درصد بازی میکنن.
    البته هرکدوم بازی مورد علاقه خودشونو میطلبن . مثلا من میخوام PS3 بگیرم یه بازی شکار معروف داره میخوام بذارم بابام بازی کنه چون عاشق طبیعت و شکاره.
    بهترین کار اینه که شما اونا رو هم بکشونید به سمت بازی تا کمتر بهتون گیر بدن.

20. 3 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •