دوست عزیز به قول خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم! از پست اولتون فکر کردم خیلی حالیتون میشه اما حالا فهمیدم هیچی بلد نیستید و فقط ادعا دارید!!
فکرنمی کردید بلد باشم؟؟ من اینجا قرار نیست وقت بگذارم و به شما ریز به ریز مطلب رو بگم. و احتیاجی هم به این کار نیست. اول گفتید اشاره کن حالا که دیدید یک چیزی حالیم آمدید میگید بیشتر توضیح بده. بیشتر که بگم بعد میاین میگید یک چیز دیگه تو ضیح بده.. چون هدفتون به اشتراک گذاشتن علمتون نیست هدفتون چیز دیگری هست...
کسایی که چیزی بلد هستند ادعا نمیکنند شما همه سایتها رو زیر سوال میبرید احتمالا سوراخ آسمون باز شده یک نخبه افتاده پایین که اون هم فقط شمایین. درسته؟ امیدوارم توهینی که به کاربران این سایت و سایتهای دیگه کردین از دید بقیه پنهان بمونه!! آقای منبع معتبر!! خیلیها از همین سایتهای مثل p3oworld و سایت خود بنده چیزی یاد گرفتند و مدیون همین سایتها هستند. حالا شما دوست نداری میتونی اصلا اینجا سر نزنی و بری با همونهایی که هم سطح تو هستند تو مایکروسافت هماهنگ کنی!!
نمی خواستم کاربری خودم رو معرفی کنم چون خلاف قوانین و ارزشش هم نداشت !! اما بنده کنترل کل و ناظر ارشد دو سایت معتبر ir3at.com و سایت کاملا تخصصی و و"غیر رایگان" irantk.ir هستم و فکر نکنید اطلاعات کمی دارم. مخصوصا در تخصص خودم که شما عددی هم حساب نمیشی!!
این هم پروفایلهای بنده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بیاین 1000 صفحه دیگر هم اینجا توهین کنید و پاسخ بدید بنده نه شخصیتم اجازه می ده و نه هرگز دیگر پاسخ خواهم داد.
بهتر به جای ادعا کردن برید یکم به اطلاعات خودتون اضافه کنید.... بعضی جمله هایی که بالا نوشتید اینقدر مبتدی بود که من رو به خنده واداشت و افسوس که تاحالا به شما پاسخ می دادم. من اگر جای شما بودم کمی تفاوتهای ویندوزهای نسخه قبل و 7600 رو به قول خودتون از سایت مایکروسافت میگرفتم و مطالعه میکردم به جای یاد گرفتن دو تا ترفند که فکر می کنید تو این سایتها کسی غیر شما بلد نیست... خیلی خوشحالتون کرده!