تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 67 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون
    آره شما لینک دادین اما من زمانی لینک داده بودید دانلود رو شروع کرده بودم! و البته از سایت معتبر تر خارجی هم بود دیگه گرفتمش!! حالا تو سایت سافت گذر رفتم 2000 تومان دادم عضو شدم و دارم دانلودش می کنم. بعد از اینکه عضو شدم تونستم کرک هایی که قرار داده ببینم چند تا بود که می گفت همشون کار میکنند اما ممکنه روی کامپیوتر شما یکیش کار نکنه. و تو کرکهاش همین WANT.2.2.5 از همه چجدید تر بود و هر کی دانلود کرده بود مشکلی نداشت.
    پس مطمئن باشید اگر از کرکی استفاده نکنید و قبل از آپدیت از این استفاده کنید دیگه ریست نخواهید شد. اونجا خیلیها تست کرده بودن

2. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من اتفاقا خیلی دقیق خوندم اما انگار خودتون دقیق نخوندید:

فکر میکنم جمله ای که اینجا نوشتید ثابت میکنه که کرک شما مربوط به ماه ها پیش...

در مورد تغییر کردن ویندوز من از منبع معتبر گرفتم. و بهترین روش هم منبع معتبر هست!
    در مورد روشی که میگید فکر می کنم خیلی مقالات اینترنتی رو مطالعه میکنید اما باید خدمت شما عرض کنم که بهترین روش تکیه به منبع معتبر هست و نمیشه به هیچ عنوان بعضی تغییرات را متوجه شد. و البته دانستن یک ترفند شاهکار نیست!!
    از راه hash میشه فهمید با عدد hash فایل iso مقایسه می کنید. البته من فکر می کنم از این هم بشه فرار کرد!@! و سایت سافت گذر هم نسخه اصلی و تفاوت اون با خیلی از نسخه رو توضیح داده که اگر علاقه مند باشید می تونید برید مطالعه کنید.
    البته کامل ترش در مورد hash رو می تونید از اینجا بخونید:

اگر معنیش هم نفهمیدید بگید تا من توضیح بدم!
    و البته راه های دیگری هم می تونه باشه که من دنبالش نرفتم چون کارش هم نداشتم تا حالا. از این ترفندها زیاد بلدم دلیلی واسه شاخ و شونه کشیدند نمیبینم اون هم واسه یک ترفند!

در مورد تست کردن من فقط همین یکی رو به شما حق میدم چون واقعا من تست نکردم حالا دوستان دیگه می تونند تست کنند اگر جواب بده که ناراحتی نداره دعاتون هم میکنیم و خوشحال هم میشیم! ولی باید یکی از دوستانی نست کنه که الآن مشکل ریست شدن رو داره و نه کسی که هنوز این مشل براش به وجود نیومده...

به هر حال در مورد تست کردن حق با شماست من تست نکردم

وقتی یکی داره علمی باهاتون بحث میکنه شما هم بهتره علمی جواب بدید نه اینکه بیاید و با مسخره کرده مطالعات دیگران, زیر سوال بردن منابع معتبر و غیره بحث رو به بیراهه بکشید و آخرش خودتون هم ندونید که بحث رو چطوری خاتمه بدید.

فکر میکنم جمله ای که اینجا نوشتید ثابت میکنه که کرک شما مربوط به ماه ها پیش...
    شما فرض کن این کرک مال سالها پیشه. با تاریخ ساختش مشکل دارید یا با خود کرک؟
    من اصلا نمیفهمم اولش شما میاید میگید ما ایرانیها ویندوزمون رو آپدیت نمیکنیم و اینها بدرد ما نمیخوره و از این جور حرفها.... حالا میاید میگید این کرک مال ماهها پیشه که من هم گفتم فرض کنید مال سالها پیشه. بهتره نکاتی را به شما و یا کسانی که این مطالب رو بخونم بگم چون این آخرین توضیحات منه و دیگه وقتم رو برای کسی که نمیخواد متوجه بشه هدر نمیدم. البته با عرض پوزش.

ویندوز 7 یک نسخه بیشتر نداره و اون هم در تاریخ 22 اکتبر سال 2009 عرضه شده. بعد از این تاریخ فقط آپدیت هایی برای این نسخه یعنی 6.1 بویلد 7600 عرضه شده. پس زمانی که کسی نخواد ویندوزش رو به قول خودتون آپدیت کنه چه فرقی میکنه که از کرک ماهها پیش استفاده کنه و یا کرک 1 روز پیش؟

اتفاقا کرکی که از ماهها پیش تست شده و هنوزم دارم کار میکنه اعتبارش از کرکی که 1 روزه اومده و کسی هم هنوز تست نکرده بیشتره. حالا اگر شما قبول نداری مشکل خودته.
    در مورد تغییر کردن ویندوز من از منبع معتبر گرفتم. و بهترین روش هم منبع معتبر هست!
    در مورد روشی که میگید فکر می کنم خیلی مقالات اینترنتی رو مطالعه میکنید اما باید خدمت شما عرض کنم که بهترین روش تکیه به منبع معتبر هست و نمیشه به هیچ عنوان بعضی تغییرات را متوجه شد. و البته دانستن یک ترفند شاهکار نیست!!
    اون منابعی که شما ازش حرف میزنید برای شما منبع هستند اما برای من جزو سایت های واریز قرار میگرند. سایتهایی مانند همین سافت گذر یا p30world هیچ وقت بعنوان منبع شناخته نمیشوند و رسمیت ندارند. شما داری در مورد ویندوزی حرف میزنید که محصول مایکروسافت است, پس اگر قراره چیزی را ثابت کنید باید منبعتون رو سایت مایکروسافت قرار بدید و یا سایت های زیر مجموعه مایکروسافت.

اما در مورد تغییرات. خیر , خیلی راحت میشه تغییرات را متوجه شد اما خب به کسانی مثل شما هم حق میدم که میگید نمیشه این تغییرات رو متوجه شد چون وقتی کسی اطلاعاتی درباره این موضوع نداره بهتره اول بره یاد بگیره و کمتر حرف بزنه. چون هر چقدر بیشتر بحث کنید و حرف بزنید بیشتر صوتی میدید.

دوست عزیز وقتی من از شما خواستم که روش فهمیدن اورجینال بودن ویندوز را قبل از نصبش تا حدودی توضیح بدید دلیلش این بود که بتونم پی به سطح اطلاعات شما ببرم و بدونم که با چه کسی دارم حرف میزنم تا در بحث های آینده در همون سطح با شما صحبت کنم. اما جواب های شما مثل ...
    "فکر می کنم خیلی مقالات اینترنتی رو مطالعه میکنید" و "البته دانستن یک ترفند شاهکار نیست" غیره سطح دانش شما و همچنین احترام گذاشتن به خود دانش نه شخص را نشون داد. جهت اطلاعتون بگم که بله من هم مقالات اینترنتی اما از منابع معتبر مطالعه میکنم و هم مجلات و روزنامه میخونم و هم در دانشگاه کتابهای مربوط به رشته خودم و در بعضی مواقع خارج از رشته خودم رو مطالعه میکنم و از این کار را هم کار بدی نمیدونم اما متاسفانه میبینم که کسانی هستند که حتی حرفهای خودشون رو هم متوجه نیستند چه برسه به حرفهای دیگران و بهتون هم حق میدم که متوجه نشید.

البته کامل ترش در مورد hash رو می تونید از اینجا بخونید:
    اولا که من از شما پرسیدم که روش تشخیص دادن یک ویندوز اروجینال را تا حدودی توضیح بدید تا بشه در مورد ادعاهایی که میکنید و تست هایی که قراره در آینده انجام بدید, یا نظراتی که قراره همه صفحه به صفحه پی رو آن بشند دارای اعتباری باشه. زمانی که کسی حتی خودش متوجه این موضوع نباشه که ویندوزش اورجینال هست یا خیر چطور میشه روی نظراتی که بعدا قراره بده حساب باز کرد. پس این موضوع و سوال فقط برای سنجش شما بود نه پی بردن به نوع تشخیص.

دوما, خوشبختانه با تحقیقاتی که کرده بودید تا جواب من رو بدید یک مسائلی دستگیرتون شده بود و مطالبی رو در مورد hash و غیره رو در چند جمله فارسی با هم قاطی کردید و تحویل دادید هرچند که من از این جمله های شما چیزی نفهیمدم چون شما هم از متن انگلیسیش چیزی نفهیمدید. مثلا...

از راه hash میشه فهمید با عدد hash فایل iso مقایسه می کنید. البته من فکر می کنم از این هم بشه فرار کرد!@! و سایت سافت گذر هم نسخه اصلی و تفاوت اون با خیلی از نسخه رو توضیح داده که اگر علاقه مند باشید می تونید برید مطالعه کنید.
    کدوم hash رو با چه hash ی مقایسه میکنیم؟ باز هم گفتی سافت گذر که؟
    نه من اصلا علاقه ای ندارم نه به سایت سافت گذر برم و نه نیازی دارم.
    من از شما پرسیدم جوابم رو هم از شما خواستم. چند بار بگم که این سوال برای پی بردن به سطح دانش شما بود اما در آخر دیدم که شما با گذاشتن یک متن انگلیسی که مطمئنم فقط کلمه Hash را از توش متوجه شدید اینجا گذاشتید اون هم بدون قرار دادن لینک اصلی مطلب.

و البته راه های دیگری هم می تونه باشه که من دنبالش نرفتم چون کارش هم نداشتم تا حالا. از این ترفندها زیاد بلدم دلیلی واسه شاخ و شونه کشیدند نمیبینم اون هم واسه یک ترفند!
    دوست عزیز کسی اینجا شاخ و شونه نمیکشه. در این انجمن یا باید علمی حرف بزنی و یا بشینی سر جات و مطالبی رو که بدردت میخورند و آموزنده هستند را بخونی. اگر از چیزی اطلاعی نداری دلیلی هم نداره که مسخره اش کنی. مسخره کردن و زیر سوال بردن اطلاعات و دانش افراد کار آدمهای کوتاه فکری مانند شعبان بی مخ ها و امثالشون هست, من فکر نمیکنم که کسی در این انجمن از این گروه باشه. پس شاخ و شونه کشیدنی در کار نیست و فقط به دلیل کلمه forum هست که ما همه من اینجا جمع شدیم. امیدوارم معنی این کلمه و همچنین برداشتتون از این کلمه طوری نباشه که در آینده بخواهید کل انجمن را هم زیر سوال ببرید.

در آخر هم بحث رو اینجا تموم کنید. اگر قراره همه بحث هاتون مثل همین مطالبی که ازتون نقل قول کردم باشه, متاسفانه من با شما بحثی ندارم چون وقت هدر دادنه. اما اگر علمی حرف بزنید و واقعا برای یاد گرفتن اینجا اومده باشید تا آخرش باهاتون هستم. نه تنها با شما بلکه با هر کس دیگه ای که واقعا بخواد چیزی یاد بگیره. من خودم هم همیشه به افرادی که بخوان مطلبی رو به من یاد بدند احترام میزارم.

خیلی دوست داشتم این پست دور و درازم رو به جای جواب دادن به تکه ها و جواب هایی که ربطی به مسئله نداشت به آموزش تشیص ویندوز اورجینال و صد البته دستکاری نشده اختصاص بدم اما میبینید که اینطوری نشد و دلیلش هم واضحعه.
    Last edited by M E H R A N; 09-03-2010 at 13:36.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز به قول خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم! از پست اولتون فکر کردم خیلی حالیتون میشه اما حالا فهمیدم هیچی بلد نیستید و فقط ادعا دارید!!
    فکرنمی کردید بلد باشم؟؟ من اینجا قرار نیست وقت بگذارم و به شما ریز به ریز مطلب رو بگم. و احتیاجی هم به این کار نیست. اول گفتید اشاره کن حالا که دیدید یک چیزی حالیم آمدید میگید بیشتر توضیح بده. بیشتر که بگم بعد میاین میگید یک چیز دیگه تو ضیح بده.. چون هدفتون به اشتراک گذاشتن علمتون نیست هدفتون چیز دیگری هست...
    کسایی که چیزی بلد هستند ادعا نمیکنند شما همه سایتها رو زیر سوال میبرید احتمالا سوراخ آسمون باز شده یک نخبه افتاده پایین که اون هم فقط شمایین. درسته؟ امیدوارم توهینی که به کاربران این سایت و سایتهای دیگه کردین از دید بقیه پنهان بمونه!! آقای منبع معتبر!! خیلیها از همین سایتهای مثل p3oworld و سایت خود بنده چیزی یاد گرفتند و مدیون همین سایتها هستند. حالا شما دوست نداری میتونی اصلا اینجا سر نزنی و بری با همونهایی که هم سطح تو هستند تو مایکروسافت هماهنگ کنی!!

نمی خواستم کاربری خودم رو معرفی کنم چون خلاف قوانین و ارزشش هم نداشت !! اما بنده کنترل کل و ناظر ارشد دو سایت معتبر ir3at.com و سایت کاملا تخصصی و و"غیر رایگان" irantk.ir هستم و فکر نکنید اطلاعات کمی دارم. مخصوصا در تخصص خودم که شما عددی هم حساب نمیشی!!
    این هم پروفایلهای بنده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر بیاین 1000 صفحه دیگر هم اینجا توهین کنید و پاسخ بدید بنده نه شخصیتم اجازه می ده و نه هرگز دیگر پاسخ خواهم داد.
    بهتر به جای ادعا کردن برید یکم به اطلاعات خودتون اضافه کنید.... بعضی جمله هایی که بالا نوشتید اینقدر مبتدی بود که من رو به خنده واداشت و افسوس که تاحالا به شما پاسخ می دادم. من اگر جای شما بودم کمی تفاوتهای ویندوزهای نسخه قبل و 7600 رو به قول خودتون از سایت مایکروسافت میگرفتم و مطالعه میکردم به جای یاد گرفتن دو تا ترفند که فکر می کنید تو این سایتها کسی غیر شما بلد نیست... خیلی خوشحالتون کرده!

5. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی الان حتی orbit30 هم کار نمی‌کنه؟! / من اگر بخوام یه ویندوز ۷ نصب کنم، چطور باید کرکش کنم؟!
    +ممکنه راجع به اون کرک غیر استاندارد هم توضیح بدید؟!
    پ.ن. (می‌خوام روی یک لپ‌تاپ، ویندوز ۷ نصب کنم و برام مهم هست که آپدیت بشه و پیغام‌های اضافی هم نبینم! کدوم کرک رو توصیه می‌کنید؟!)
    Last edited by Hoom@n; 09-03-2010 at 17:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز چرا الآن چندتا کرک هست که کار می کنند. یکی آقای MEHRAN گذاشتند که خودشون تست کردند و کار میکنه. یکی هم من گذاشتم که gunuine رو از بین میبره و به شما ظاهرا میکه ویندوزتون تقلبی اما هیچ مشکلی نخواهید داشت.

تنها کاری که باید انجام بدید باید یک ویندوز بدون دستکاری 7600 RTM رو نصب کنید و از یکی از این دو کرک استفاده کنید
    موفق باشید

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقایون شرکت مایکروسافت تمامی کرک هارو از روی سون جدا کرده یعنی هیچ کرکی برای سون جواب نمیده اونم نسخه جدیدش که داره میاد...یعنی الکی دلتون رو صابون نزنید برای ویندوز سون باید 100 هزار تومن پول بدید

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

آقایون شرکت مایکروسافت تمامی کرک هارو از روی سون جدا کرده یعنی هیچ کرکی برای سون جواب نمیده اونم نسخه جدیدش که داره میاد...یعنی الکی دلتون رو صابون نزنید برای ویندوز سون باید 100 هزار تومن پول بدید

ای بابا چرا دل ما رو میریزونی

فعلا که داره کار میکنه. آپدیت آپدیت

خدا بزرگه بازم کرک میاد اگه اینا بازم خراب شه

10. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

فروشگاه برنامه نویس داره نسخه ی اورجینالشو میده 30 تومن

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

میگم این کرک هارو چطوری میسازن اگر آسونه ما هم بسازیم...!

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

دوست عزیز من از طرفداران پروپا قرص مایکروسافتهستم و کاملا بهش ارادت دارم
    اما دست بالای دست بسیاره

14. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •