منم " علوم مهندسی " دانشگاه تهران قبول شدم
آزاد هم مکانیک علوم تحقیقات
واقعا علوم مهندسی رو خیلی دوست دارم شما هم یه سری تو سرچ گوگل بزنین و درباره اش سرچ کنین
میبینین واقعا جالبه
منم " علوم مهندسی " دانشگاه تهران قبول شدم
آزاد هم مکانیک علوم تحقیقات
واقعا علوم مهندسی رو خیلی دوست دارم شما هم یه سری تو سرچ گوگل بزنین و درباره اش سرچ کنین
میبینین واقعا جالبه
نه همون شبانست توی عنوان رشته خیلی چیزا رو نمینویسه مثلا ریاضی(نمینویسه محض یا کاربردی) یا برق(نمینویسه کدوم گرایش)
کسی نیومد![]()
تو این قسمت نمینویسه که شبانس یا روزانه، از همون کد رشته باید متوجه بشی
سلام دوستان
تورو خدا کمکم کنید راهی برام نشون بدید؟ زود ... زود ...
منم تو سراسری قبول شدم شبانه(رشته کاردانی فنی معدن استخراج) تبریز و در آزاد هم در رشته سخت افزار کامپیوتر تبریز
الان به کدوم برم بهتره من خودم می خوام برم معدن ولی نمی دونم ارزش داره یا نه ( درسته علاقه ندارم ) می ترسم تو کارشناسی بمونم هیچ اطلاعاتی از این رشته ندارم علاقم بیشتر به کامپیوتر است و از طرفی بودجه برای آزاد هم کمه؟
قربان شما
خب منم یه امار بدم از دو تا دوستام
رشته تجربی البته
1226 علوم آزمایشگاهی دانشگاه تهران قبولید
470 هم داروسازی ساری قبول شد
![]()
رتبه 175 منطقه 1: پزشکی شهید بهشتی
آخه هرکسی بسته به موقعیتش باید تصمیم بگیره...سلام دوستان
منم تو سراسری قبول شدم شبانه(رشته کاردانی فنی معدن استخراج) تبریز و در آزاد هم در رشته سخت افزار کامپیوتر تبریز
الان به کدوم برم بهتره من خودم می خوام برم معدن ولی نمی دونم ارزش داره یا نه ( درسته علاقه ندارم ) می ترسم تو کارشناسی بمونم هیچ اطلاعاتی از این رشته ندارم علاقم بیشتر به کامپیوتر است و از طرفی بودجه برای آزاد هم کمه؟
من به شخصه فکر میکنم کاردانی ارزش خواندن نداره...دو سال اول فقط درسهای پایه است که هیچی هم یادنمیگیری... بعد همت میخواد که کارشناسی قبول شی...
از طرفی معدن رشته ای هست که آیندش اگرچه خیلی میتونه خوب باشه ولی شرایط نسبتا سختی را باید تحمل کنی...به قول معروف بارسفر را ببندی و بری جنوب ایران...
ولی اگه شرایط آزاد را ندارید، بحث دیگه است... اگر شرایطش را داشتید من شخصا فکر میکنم انتخاب بهتری بود...
تحقیق کنید...
موفق باشید
سلام به نظرم اول تا وقت داري اطلاعات جمع كن و دوم اينكه با شرايطي كه گفتي معدن بري بهتره![]()
نه بابا مگه خلی؟ برو مهندسی شیمی رو !![]()
معدن رشته خوبیه ارزش که داره چون شبانه هم هستسلام دوستان
قربان شما
ولی خب اگه به کامپیوتر علاقه دارین من میگم برو سخت افزار
شهریه ش هم خب اگه خوب درس بخونی دانشگاه میتونی تخفیف بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)