من این مرحله رو حداکثر با دو فرمول رد میکنم ( زمانی که حالت دوم پیش بیاد میشه دو فرمول )
شما هم همینجوری رد میکنید.....؟؟؟؟
شاید یک رمز جدید پیدا کردم.
من این مرحله رو حداکثر با دو فرمول رد میکنم ( زمانی که حالت دوم پیش بیاد میشه دو فرمول )
شما هم همینجوری رد میکنید.....؟؟؟؟
شاید یک رمز جدید پیدا کردم.
اگه با اين فرمول بريد با حداكثر 3تا حركت حل ميشه. دليلش:
با كمك اين الگوريتم لبه پشتي سرجاش مي مونه و لبه هاي ديگه به صورت ساعتگرد جابجا ميشن( لبه سمت چپ مياد راست, سمت راستي مياد پايين وپايينيه ميري سمت چپ). مثلا تو اين عكس با انجام اين حركت در همين جهت (نارنجي F) لبه "قرمز-سفيد" سرجاش ميمونه و لبه "آبي-سفيد" مياد به جاي لبه "سبز-سفيد" و تا آخر.
حالا اگه لبه پشتي سرجاش باشه و لبه اي كه بايد سمت راست باشه, پايين باشه, با 2حركت ميره سرجاش(يه حركت براي به چپ رفتن و يه حركت براي رفتن به راست).
حالا اگه لبه پشتي رو هم با اين الگوريتم درست كرده باشين, جمعا ميشه 3حركت
سلام به همگی دوستان.تاپیک عجب سرعتی داره.آفرین به همه.
دوست عزیز توی صفحات قبل گفتم ، اگه مراجعه کنید هست ولی بازم اینجا میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط من يه نكته رو درباره باز كردن روبيك اضافه كنم و اونم اينكه براي باز كردن روبيك اصلا نيازي به پيچ گوشتي يا... نداريد.
كافيه لايه بالايي رو 45درجه بچرخونيد. حالا روبيك رو طوري دستتون بگيريد كه لايه بالا كامل طرف شما باشه. بعد همه انگشتا به جز شصت(چون بهش احتياج داريم) رو ميزارين پشت لايه بالا (به عنوان تكيه گاه). بعد انگشت شصت رو بزارين جلوي لبه جلويي و يواش ببرين زيرش(مثل اهرم) به همين سادگي از جاش درمياد.
جا انداختنش هم به همين صورته.
با هر روبیکی می شه این کارو کرد . من هر چی زور زدم این صفحه در نیومد . !!!!!!!!
سلام دوستان اگه کسی روش F2L رو بلده بزاره خیلی چیز جالبیه برای افزایش سرعت:
چیزی که من از این روش فهمیدم اینه که ای روش مخفف ( first 2 Layer) (دو لایه اول) و وقتی ما (به علاوه یا صلیب)cross رو زدیم باید ابتدا گوشه های سه لبه ی اون رو جا بندازیم بعد گوشه های دو لبه ی سطح دوم رو با این کار ما تونستیم سطح اول و دوم رو کامل کنیم . طبعا این مراحل زمان زیادی می بره پس میشه با یه روش به نام F2L که همون مخفف دو لایه اوله سریعتر این دو لایه رو ساخت یعنی اول یه کراس می زنیم بعد با چند تا الگوریتم لایه اول و دوم رو درست میکنیم . که خیلی سرعتو می بره بالا . تنها چیزی که من از این روََش دارم این عکسه اگه کسی توضیحی داره یا این روش رو بلده واسه ما بیشتر توضیح بده تا خوب جا بیافته :
اگه سطحی که روش کراس زدین و قراره اونو درست کنین بالا باشه (u)
اینم لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
من از این فرمول استفاده نمیکنم.
من از فرمول زیر استفاده میکنم :
F2ULRiF2LiRUF2
که با عوض کردن اولین U در فرمول ( یعنی بعضی مواقع به جای U ، Ui رو میزنم ) میشه حداکثر با دوبار زدن این فرمول این مرحله رو رد کرد.
ما ميگيم تعداد لبه هاي بد زوجه, ربطي به رنگش نداره. شما وقتي تونستين دوتا لبه بد (سبز يا هر رنگ ديگه) رو درست كنين پس مي تونين 2تا لبه بد ديگه رو هم بزاريد تو قسمتهاي مشخص شده و تبديل كنيد. با همون فرمول LiUiL حل ميشه.عزیز ، دوست خوب و دوست داشتنی من ( اینو واسه بهتر شدن و لطیف شدن لحنم گفتم)
مشکل من از تبدیل لبه های بد به خوب شروع می شه من می تونم لبه های بد رنگ سبز رو با همون فرمولی که دادین حل کنم ولی لبه های سفیدی که بدن رو نمی دونم با چه فرمولی حل کنم . بعد بعد از این مرحله و تبدیل لبه های بد به خوب چرا یه دفع های رفتین دنبال
حالا بايد گوشه "سبز-زرد-نارنجي" و لبه "سبز-نارنجي" رو سر جاش بزاريم.
چه دلیلی واسه انتخاب این مورد بود و چرا مورد دیگه ای یو انتخاب نکردین .
براي تكميل دو لايه اول بايد از يه گوشه شروع كنيم , حالا چه از اوني كه من كفتم چه از گوشه "سبز-قرمز-نارنجي" شروع كنيد. از اين گوشه راحت تره. ولي دركل فرق زيادي ندارن.
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
آره با همشون ميشه. نيازي هم به زور نداره.بابا انگشتتو مي بري زير لبه بالايي كه طرف توئه و هلش ميدي بالا
اين دوتا فرمول با هم تفاوتي ندارن. هردوشون لبه ها رو ساعتگرد جابجا مي كنه.
تنها فرقشون قسمت ابتكاري خودته
برای تشخیص حالت ها باید روبیک رو اون قدر بچرخونی که بیشترین قطعه ها سر جای درستشون قرار بگیرن
بعد حالتش رو از روی کاغذ ببینی
با تمرین این مشکل حل میشه
هیچ حالتی هم پیش نمیاد که توی اون پی دی اف نباشه
فقط 2 حالت وجود داره
که فلش هاش توی 13 تاوی ها بر عکس در میاد
که با همون فرمول درست میشن
فراموش نکن
فردریک سخت ترین روش و سریع ترین روشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)