تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 24 اولاول ... 13192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 238

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.من یک گوشی htcTouch pro2 دارم. دو روز قبل یک کیبرد مجازی دانلود و نصب کردم متاسفانه گوشی شروع کرد به ریست شدن. و دیگه ویندوز بالا نیامد.امیدوارم یکی کمکم کنه.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.من یک گوشی htcTouch pro2 دارم. دو روز قبل یک کیبرد مجازی دانلود و نصب کردم متاسفانه گوشی شروع کرد به ریست شدن. و دیگه ویندوز بالا نیامد.امیدوارم یکی کمکم کنه.
    سلام.

شما گوشی رو هارد ریست کنید بر میگرده.البته باید بدونید که همه اطلاعاتی که روی حافظه داخلی هست پاک میشه.مثل کانتکتها ,اس ام اس و.....
    برای هارد ریست کردن چون گوشیتون روشن نمیشه باید از حالت سخت افزاری استفاده کنید به این صورت که:
    1: گوشی رو با در آوردن باطری خاموش کنید.(باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید)
    2: دکمه های کم کردن و زیاد کردن صدا رو همزمان بگیرید.
    3: همزمان با دکمه های صدا کاید روشن کردن گوشی رو هم بگیرید تا روشن بشه وقتی روشن شد (ویبره کرد) کلید روشن کردن رو رها کنید ولی کلیدهای صدا رو همچنان بگیرید تا این صفحه رو ببینید:

کلید هارو رها کنید و کلید زیاد کردن صدا رو بزنید تا گوشی هارد ریست بشه.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان..

من میخوایم روی touch2 برنامه چت slick نصب کنم ورژن 65 هم دانلود کردم میریزم میپه باید اپدیت بشه به ورژن 65!!!!! حالا تایید میکنم که دانلود کنه ولی نمیکنه....
    میشه یک لینک دقیق بدین که راحت کار کنه....
    میشه برنامه خود یاهم مسنتجر هم بدین؟ اخه همه جا با فرمت exe هست من cab میخوام....

اگه برنامه چت دیگه ای هم میشناسید که روی touch2 کار میکنه و قابلیت ار send file هم داره قرار بدین...

با تشکر

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام به همگی دوستان..

من میخوایم روی touch2 برنامه چت slick نصب کنم ورژن 65 هم دانلود کردم میریزم میپه باید اپدیت بشه به ورژن 65!!!!! حالا تایید میکنم که دانلود کنه ولی نمیکنه....
    میشه یک لینک دقیق بدین که راحت کار کنه....
    میشه برنامه خود یاهم مسنتجر هم بدین؟ اخه همه جا با فرمت exe هست من cab میخوام....

اگه برنامه چت دیگه ای هم میشناسید که روی touch2 کار میکنه و قابلیت ار send file هم داره قرار بدین...

با تشکر
    مطمئن نیستم اما فکر کنم پشتیبانی از وین مو رو برداشته باشه.. شما برو تو سایت اصلیش یه چک بکن

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مطمئن نیستم اما فکر کنم پشتیبانی از وین مو رو برداشته باشه.. شما برو تو سایت اصلیش یه چک بکن
    با سلام...
    بنده از سایت خود slick دانلود کردم... ورژن 65 ولی وقتی میخواد بالا بیاری میگه باید اپدیت بشه و نمیکنه...
    میشه یک برنامه چت بدین که با فرمت cab باشه و قالیت sendfile هم داشته باشه و روی touch2 کار کنه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام...
    بنده از سایت خود slick دانلود کردم... ورژن 65 ولی وقتی میخواد بالا بیاری میگه باید اپدیت بشه و نمیکنه...
    میشه یک برنامه چت بدین که با فرمت cab باشه و قالیت sendfile هم داشته باشه و روی touch2 کار کنه...
    کسی نیست کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام کسی نیست کمک کنه؟ ممنون میشم یکم رسیدگی کنید

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا کسی لینک دانلود ویندوز پروفشونال USA ( ویندوز 6.5 ) رو داره بهم بده ؟
    خیلی فوریه .
    مرسی ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

درود بر شما...
    من به یک مشکل بزرگ برخوردم با تاچ2
    اگر گوشی خاموش بشه ، و من دکمه پاور رو بزنم ، فقط یک صفحه که 4 رنگ :قرمز/سبز/آبی/سفید (از بالا به پایین) می آد و چنین متن هایی رو نوشته:
    PB74100
    SPL-1.28.0000
    MICROP(LED) 0X03
    ENGID 0XF
    PCBID 0X80
    PANE;INFO 8-0X0

-----------------------------------------
    فقط اولین بار به صورت اتفاقی چند بار که ریست کردم(با اون دکمه قرمز که باید با قلم فشار داد) ویندوز بالا اومد به بدون مشکل کار کرد تا وقتی دوباره خاموش کنم همین وضع پیش می اومد تا الان که کلا دیگه بالا نمی اد حتی با اون ترفند

راستی گارانتی نداره
    لطفا اگر راحی به نظرتون میرسه کمکم کنید

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

درود بر شما...
    من به یک مشکل بزرگ برخوردم با تاچ2
    اگر گوشی خاموش بشه ، و من دکمه پاور رو بزنم ، فقط یک صفحه که 4 رنگ :قرمز/سبز/آبی/سفید (از بالا به پایین) می آد و چنین متن هایی رو نوشته:
    PB74100
    SPL-1.28.0000
    MICROP(LED) 0X03
    ENGID 0XF
    PCBID 0X80
    PANE;INFO 8-0X0
    -----------------------------------------
    فقط اولین بار به صورت اتفاقی چند بار که ریست کردم(با اون دکمه قرمز که باید با قلم فشار داد) ویندوز بالا اومد به بدون مشکل کار کرد تا وقتی دوباره خاموش کنم همین وضع پیش می اومد تا الان که کلا دیگه بالا نمی اد حتی با اون ترفند

راستی گارانتی نداره
    لطفا اگر راحی به نظرتون میرسه کمکم کنید
    سلام دوست عزیز
    این مشکل با هارد ریست درست خواهد شد.
    برای هارد ریست کردن گوشی از راهنمای زیر استفاده کنید.
    فقط قبل از هارد ریست به این دو نکته حتماً توجه کنید:
    1 - با هارد ریست تمامی اطلاعات گوشی شما از قبیل شماره ها ، sms ها ، Mail ها و ... پاک خواهد شد.پس قبل از این کار از اطلاعات گوشی خود با نرم افزارهای مربوط به Back up گیری مثل ( Back up ،( Spb Backup تهیه کنید و هنگام هارد ریست ، رم گوشی خود را خارج کنید.
    2 - گوشی شما باید حداقل دارای 30% شارژ باشد ، پس قبل از هارد ریست از این امر اطمینان حاصل کنید.

راهنمای هارد ریست کردن HTC Touch 2 :

1-ابندا گوشی رو خاموش کنید و حالا دکمه ی افزایش صدا( VOLUME UP ) و کاهش صدا ( VOLUME DOWN ) رو نگه دارید.

2-حالا دکمه ی قطع تماس و روشن و خاموش(END/POWER ) رو نگه دارید تا پیغام زیر ظاهر شود.

3-حالا دکمه های افزایش و کاهش صدا رو رها کنید.

4- برای ادامه ی مراحل هارد ریست دکمه ی افزایش صدا (VOLUME UP) رو بزنید و برای انصراف از هارد ریست یک دکمه ی دیگر رو فشار دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •