ارور سرتیفیکته
یا باید برنامه ها رو ساین کنین یا گوشیتون رو ه.ک کنین
ارور سرتیفیکته
یا باید برنامه ها رو ساین کنین یا گوشیتون رو ه.ک کنین
سلام
چند روزیه علامت sms بالی گوشیم هست . و نمیره
میگه sim memory full در حالی که سیمکارتم خالی و من کلا گوشس رو mass memory گزاشتم
ممکنه ویروس باشه.
اول این توضیحاتتو بهت بدم که هیچ سایتی نمیتونه از یه گوشی بد بگه و گوشی دیگری و تبلیغ کنه و آخر ریویوها رو نگاه کنی می نویسه کلا گوشی خوبیه..واسه ریویوو گوشی سایتهای جی اس ام آرنا و فارسی بخوای جی اس ام دات آی آر و خیلی ساتهای فارسی هستن که میتونی بخونی و مقایسشونو با گوشی های دیگه به طور عملی داشته باشی.
1. این کسی که گفته باید داد بزنی باهات شوخی کرده دیگه جایی نگی ها
2.تو خیلی سایتها نوشتن صداش بلنده در مقایسه با 5800 یکم ضعیفتر و بیسش کمتره واین بدین معنی نیست که صداش کمه و بده
3.بلاخره گوشی واسه موزیکه صددرصد کیفیت هندزفریش بالاست ولی در مقایسه با واکمن سونی اریکسون حتما کم میاره.
4.نوکیا نزدیک 2 سالی هستش که نمایندگی تولید گوشی رو به چین داده@ بی خودی خودتو اذیت نکن و جر نده دنبال مجار یا فنلاند بگردی اینو به ضرص قاطع عرض می کنم که هر کس گفت غیر چینه داره دروغ میگه مثل... فقط اینو بگم گوشی های خاصی از نوکیا رو مثلا کره میزنه یا آلمان مثل 8800 که این سری هم خیلی گرونه و بیخیالش و اینم بگم که تو ایکس6 نوشته بود ساخت کره ای هم داره ولی این زیاد واقعی به نظر نمیاد.
5.منم ایشالا میخوام بخرم فقط یکم گرون شده.
یادت باشه گرفتی اولا سعی کن با گارانتی اصل نوکیا بگیری که گچپژ داشته باشه و فریم ویر جدید 20 و خورده ای روش نصب باشه. قیمت 16 گیگش تو تهران تو سایت گوشی شاپ با گارانتی اصل نوکیا 400 تومنه و با گارانتی 18 ماهه پارسه (که باید بیخیالش بود) 30 تومنه و 32 گیگش رسما توسط نوکیا وارد بازار ایران نشده و قاچاقیه یا با گارانتی های دیگس که گارانتی پارسش 530 تومنه.
در مورد رنگش بگم که 16 گیگش سه رنگه کاملا مشکی یا خاکستری روی مشکی و زرد روی سفید و صورتی روی سفیده و 32 گیگش قرمز روی مشکی (مورد علاقه من) و آبی روی سفیده.
32 گیگش فقط یه هندزفری مدل دبیلو اچ 500 داره و 16 گیگ رم اضافی و تفاوت فاحش قیمت 150 تومنی داره
قبلا رداخل پکش یه هندزفری بلوتوث سفیدرنگ هم دیده میشد که میگن الان نیست اگه گیرآوردی اونو بخر که یکی گرون تر خواهد بود این هندفری بلوتوث واسه مکالمه و گوش دادن آهنگ بصورت استریو بکار میره که بهش میگن فن آوری AD2P
کیفیت تاچش خیلی بالاست. 5800 در مقابل تاچش خیلی کم میاره و ایراد عمده 5800 تو خرابی ال سی دیش بود بخصوص زمانی که هواد خیلی سرد باشه ال سی دیش کار نمی کرد و همچنین اگه از کلید کناری واسه خاموش کردن ال سی دی زیاد استفاده میشد ال سیدیش ایراد می کرد و 75 تومن پول ال سی دیش بود قریب به 10 تا 5800 اینطوری شدن
ای زایرادات فاحش گوشی میشه به ناخوانی زیر نور مستقیم آفتاب و مورد دوم به کند بودن گالریش اشاره کرد(البته این دومی زیاد مهم نیست و زیاد فاحش هم نیست) فن آوری مولتی تاچ هم نداره
از سایر ایرادات ریز و درشت بی اهمیت میشه به نداشتن درپوش لنز. شارژ نشدن از طریق یو اس بی و لق شدن درب باتری و نمی دونم سخت درآورده شدن سیم کارت و... اشاره کرد که اینا اصلا مهم نیست چون هیچ گوشی ای کامل نیست.
این مطالب فکر کنم خلاصه این کلوپ باشه هر مطلبی باشه من در خدمتم.
یاشاسین
اگر تبریزلی سن منده سنین یوخون نوغوندیام!
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
نفسم میفهمم خیلی گرون تره فقط میگم بنظرت کیفیت هدفون کدوم یکی توپ تره؟
از اینکه به سوالام جواب دادین خیلی ممنون
من ریویو های زیادی رو دربارش خوندم ولی حقیقت زمانی مشخص میشه که گوشی رو داشته باشی
اگه بخوام گوشی بخرم 100% نوکیا می خرم چون کیفیت ساخت گوشی هاش خیلی بالاست
به نظر من گارانتی هیچ معنی نداره که بخاطرش این همه پول بدم.خراب نمیشه اگه هم خراب شد میگن شامل گارانتی نمیشه!!! همون بهتر که بدون گارانتی و از یک مغازه معتبر بگیری و آک باشه.
به نظر من قیمت اصلی این گوشی حدود 300000 تومن هست و بیش از این نمی ارزه و گفتم قیمتش الان تو تبریز تو یه مغازه معروف و معتبر 350000 تومنه
نامردا رنگ های خوبش رو واسه 32gb گذاشتن ولی چاره ای نیست و باید رنگ تمام مشکی را خرید. رنگ سفید بعد یه مدت کثیف میشه
تو یه سایتی عکس محتویات جعبه رو انداخته بودن توش یه قلم دیده میشد!!! خیلی جالب بود مگه ال سی دیش خازنی نیست؟!! روی کیسه نایلونی قلم هم عکس ضربه زدن به صفحش که نوکیا x6 هست دیده میشه!!!
در کل گوشیه خوبی هست و گوشی که ایراد نداشته باشه وجود نداره و مانند 5800 از پر فروش ها نوکیا خواهد بود
از دوستانی که این گوشی رو خریدن انتظار داریم این تاپیک رو از حالت سستی خارج کنن و فعالیت بیشتری داشته باشن و از ایرادات و محاسن گوشی بگن ...
با تشکر از همه دوستان
1. بله ریویو های زیادی هستن و خیلی مطالب در موردش نوشته شدن که خالی از عریضه نیست مطالعه اونا بخصوص gsm.ir و این ریوی ها واسه اون زمانی هستش که شما گوشی رو نخریدید و قصد خریدش رو دارید تا اطلاعاتتون و دانستنیهاتون در مورد اون گوشی بیشتر بشه ولی بعد خرید خود شما می تونید یه ریوی داشته باشید!
2. این که میفرمایید میخواهید نوکیا بخرید چون کیفیت ساختش خیلی بالاست زیاد در هر مورد صادق نیستدرسته خودم اهل نوکیام و تعصب خاصی هم به نوکیا ندارم ولی
کیفیت مونتاز اچ تی سی و .. ها هم خیلی بالاست بخصوص که ساخت تایوان هم هستش. بیشتر ریویو ها در مورد این جنس بدنه این گوشی و همچنین در مورد سخت افزار زیری ال سی دی دچار تاسف کردن!
3. آهان یه نکته در مورد گارانتی که شما نگرفتی مطلب رو!موضوع اینه که این گوشی های با گارانتی اصلی چون واردات قانونیه و پروداکت کد فارسی روشون زده شده گچ پژ رو تو صفحه کلیداشون دارن و عربی نیستن!!!!!! هم گوسی های لمسی و هم صفحه کلیددار حتی علامت گچ پژ روی کیبوردشون هم هست. البته اگه اهل ادبیات و اس ام اس بازی باشی مثل من! بابا گارانتی تو ایران مفت هم نمی ارزه چه گارانتی ای چه کشکی چه دوغی من منظورم از گارانتی واسه این حرفا بود درثانی اختلاف گارانتی دار با ساون یکی ها نهایت 20 تومنه!!! حتی با پایانه پیامکی نوکیا میتونی از طریق اس ام اس و شماره سریال گوشی از اصل بودن گوشیت مطلع بشی
یه نکته : اگه گوشیت فارسی نباشه و بخوای فارسیش کنی باید پروداکت کدشو با NSS عوض کنید بعد فریم ویر بزنی بهش از طریق فونیکس!
4.دوست من هنوز این گوشی قیمتش کاذبه اصلا نمی ارزه اینقدر بهش دادن! همون 300 تومن مناسبه بیشتر از این نمی ارزه ولی هنوز گارانتی اصلیش 400 تومنه که من باید صبر کنم32 گیگش هم اصلا ارزش این حرفارو نداره فعلا هم رسما وارد بازر نشده قاچاقیه. در مورد اینکه از فروشنده معتبر بگیری درسته من تبریزی نیستم و اطراف تبریز زندگی می کنم ولی تبریزیا گنجیشک رو رنگ می کنن جای حلوا به آدم میفروشن!! یک نامردین بعضی هاش البته دور از حضور!!! سنین جانو یئییم یولداش
5.در مورد رنگش بله هم عقیده شما هستم رنگ قرمز روی مشکی بهترین رنگه ولی به ناچار همون خاکستری روی مشکی انتخاب معقولیه
6. معتبرترین سایت ها خود سایت نوکیاfarsi.nokia.com و سایت gsmarena.com و سایت mobile-review.com و phonearena.com هستن که باید از اینا اطلاعات درست رو بگیری گرچه این سایت ها هم گارهگاهی سوتی دادن . بیشتر از جی اس ام آرنا کمک بگیر!!! دوست عزیز فلسفه صفحه کپسیتیو یا خازنی اینه که بر اساس جریان الکترو استاتیک بدن کار می کنه یعنی اون جایی رو که انگشت میگذاری همون جا جریان بدنت رو صفحه خالی میشه حالا فکزشو بکن این قلم که نارساناست باهاش کار می کنه؟!!! خوب نه! این گوشی ها با ناخن هم کار نمی کنن چه برسه به قلم!!! واسه گوشی ان 8 تو سایت نوکیا نوشته بود احتمالا قلم د اشته باشه اینم خازنیه ولی قلم های مخصوی که هادی جریان هستن ولی ایکس6 قلم نداره
7.گوشی خوبیه فقط ایراد عمده عمدش به نظرم همین ناخواناییش زیر نور آفتابه بعدش کندی تو گالریه. گرچه نوکیا بجز صفحه ال سی دیش زیاد ابتکاری به خرج نداده و کار خاصی نکرده!!! البته این گوشی نسبت به 5800 از لحاظ بخش عمده گوشی ها همون ال سی دی خیلی سرتره
8. در مورد این که دوستا این تاپیک رو از سستی دربیارن اگه زحمتشو بکشی چند صفحه قبل رو مطالعه بفرمایی من خیلی این نکته رو اشاره کردم ولی کسی ترتیب اثری نداده
9.سربلند باشی هم زبون من
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نکنه اس ام اس فرستادی نرفته و تو آوت باکست مونده؟؟outbox![]()
من بین این گوشی وn9732g موندم میشه برتری های این 2 تا نسبت به هم ره بنویسید.
ان 97 دوربین تکی داره.
ایکس 16 یه موزیک فونه با یه صفحه واقعا عالیتر از n97
اگر گوشی از دستت میوفته n97 بیخیال شو.....
من با علم بر معلوماتم ایکس 6 رو پیشنهاد می دم. گرچه نوشته اند که بجز ال سی دی ان 97 بهتر از ایکس 6 هستش ولی ایکس 6 بهینه شده واسه موسیقی و یه ال سی دی داره که می ارزه به کل گوشی
گوشی از دستم نمیفته.حداقلn95 که دارم تا حالا نیفتاده.میدونم lcd مالx6 بهتره.ولی خب 97 سری n هست.این مزیت نیست؟؟؟من کیفیت موزیک خیلی برام مهمه کدوم بهتره؟؟؟درضمن پس چرا 97 با وجود افت قیمت بیشتر بازم گرونتره؟؟؟؟؟؟
دوستان در مودش توضیح بدین
جی پی اس داره
سرعتش به 5800 میرسه
مرورگرش چطوره
با آپدیت مشکل آیکن اس ام اس اون حل میشه
دوربینش چطوره
صداش به 5800 میرسه و مثل 5800 وقتی زیاد میکنی صداش رو خش خش میکنه ؟؟؟؟؟؟/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)