با توجه به اینکه این گوشی گارانتی نداره توی تهران از کجا بخرمش که مطمئن باشه؟
یه فروشنده منصف توی علاالدین سراغ دارید؟بچه هایی که گوشی بدون گارانتی خریدن و مشکلی هم نداشته از کجا گوشیشونو گرفتن؟
ممنون.
با توجه به اینکه این گوشی گارانتی نداره توی تهران از کجا بخرمش که مطمئن باشه؟
یه فروشنده منصف توی علاالدین سراغ دارید؟بچه هایی که گوشی بدون گارانتی خریدن و مشکلی هم نداشته از کجا گوشیشونو گرفتن؟
ممنون.
بابا گارانتی کیلو چند...
شما فقط دنبال وسایل جانبی اصلی باش مثل باطری
![]()
من باشم میرم طبقه 6 علاالدین هر کی قیمت پایین تر داد و گذاشت همون جا تست کنم از همون میگیرم
شنیدم یه جا هم باز شده به نام پاساژ ایرانیان نمیدونم! اونم یه سر بزن شنیدم که حداقل از مغازه دارهای ...... طبقه اول علاالدین بهتر هستن
نظر شخصی بود شما خود دانی
سلام دوستان من 3 روز پيش اين گوشي رو از طبقه ششم علا الدين خريدم 169 تومن..تو كل طبقه گشتم ارزونترين فروشنده رو پيدا كردم چون از 174 بهم قيمت دادن..جعبه ابيش رو گرفتم كه توش به جز گوشي رم 2 گيگ+هندز فري بي كيفيت+هولدر ماشين بود.
بهترين نقطه قوت اين گوشي ال سي دي بسيار با كيفيت و جي پي اس اش هست كه اون تبديل به يك دستگاه جي پي اس حرفه اي ميكنه..
اما يه حادثه بد در روز دو برام رخ دا دو اون اين بود كه گوشي از دست بر روي سنگ كف اتاق افتاد و يه قسمت از قاب جلويش وروم كرده..خيلي دلم سوخت و لي بازم خدا رو شكر كه خسارت بيشتري بش وارد نشد..ولي انصافا گوشي خوش دستي نيست و خوب تو دتس جا نميگيره چون باريك و دراز و در عين حال سنگينه..برا همين همش در معرض افتادن از دسته..
دوستان از قيمت قاب اصلي اين گوشي خبر دارن؟
از دوستان کسی 5230 برا فروش داشت بنده خریدارم .. PM بدهید
آقا این گوشی مگه بدون رم 2 گیگ فروخته نمیشه؟(تو برسی تخصصی سایت gsm.ir نوشته)
پس چرا مال بعضی از دوستان توش رم 2 گیگ داره
لطفا راهنمایی کنید
سلام
مبارکت باشه و حالا حالا ها واست کار کنه
این 169 تومن با گارانتی یا بدون گارانتی گرفتی ؟
اگه با گارانتی گرفتی قیمت بدون گارانتیش رو خبر داری ؟
تولید چین این گوشی به همراه یه رم 2 گیگ عرضه میشه.
تولید مجارستانش رم همراش نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)