هنگامی که بر روی آدرس کلیک میکنم با این تصویر روبرو میشم.باید چیکار کنم؟ممنون میشم اگه نسخه ی امسال رو بگذارید.
![]()
هنگامی که بر روی آدرس کلیک میکنم با این تصویر روبرو میشم.باید چیکار کنم؟ممنون میشم اگه نسخه ی امسال رو بگذارید.
![]()
سلام دوستان من توی ویندوز 8.1 ۶۴ بیتی با قلم برتر به مشکل برمیخورم. با برنامههایی مثل wordpad و word مشکلی نداره اما با برنامههایی مثل Illustrator CC و Photoshop CC برنامه crash میکنه بعد از چند دقیقه!
میخواستم بدونم دوستانی که راحت با این برنامه کار میکنن از چه سیستم عامل و نرمافزاری استفاده میکنن؟؟
ممنون
Last edited by diotina; 09-08-2014 at 16:42.
سلام ببخشید خودم راه حلش رو پیدا کردم گفتم شاید به درد دیگران بخوره. قسمت تایپوگرافی رو از توی تنظیمات غیرفعال کردم و با Photoshop CC و Illustrator CC مشکلی نداره.
با سلام لطفا اگه امکانش هست یک سریال نامبر از قلم برتر بزارید که بشه فونت پک رو دانلود کرد.یا اگه کسی فونت پک رو داره لطف کنه و اینجا آپلود کنه. مرسی از دوستان
سلام
منم نیاز دارم
لطفا اگه کسی فونت پک یا شماره سریال داره آپلود کنه
منم نیاز دارم
لطفا اگه کسی فونت پک یا شماره سریال داره آپلود کنه
سلام من هم به فونت پک یا شماره سریال نیازمندم
همچنین اگر دوستان قلم برتر نسخه مک رو هم دارند لطفا آپلود کنن
ممنون
سلام علیکم
فونت پک اون جوری که شما خیال می کنید نیست
هر کس با سریالی که معتبر باشه می تونه از سایت یک سری فونت بخره (البته چندتاشم رایگانه) ولی اصلی ها پولیه
وقتی این فونت ها را خریدی به صورت یک پک برات نگه می داره که اگه بعدا خواستید دوباره دانلود کنید
باید پول بدید و بخرید یا کسی که همه را خریده ازش بگیرید یا با هم جمع بشید و هر کدوم یکیشو بخرید البته با یه اکانت
بعد فونت پکش رو با هم تقسیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی مدد
به امید صبح دولتش
دوست عزیز این کلک تو ویندوز 8.1 نصب میشه؟ اگه واسه نصب راه خاصی داره بگید. خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز این کلک تو ویندوز 8.1 نصب میشه؟ اگه واسه نصب راه خاصی داره بگید. خیلی خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)