مشکل من اينه که از game مدام ميپره بيرون ! ميتونه از cd باشه البته
کسي اين مشکل رو داره ؟
مشکل من اينه که از game مدام ميپره بيرون ! ميتونه از cd باشه البته
کسي اين مشکل رو داره ؟
سلام
یعنی از بازی خارج میشه یا Minimiz میشه
سلام به همه کاربران سایت
من هر کار میکنم نمیتونم مرحله چهاردهم و آخر این بازی (igi 1.0) رو برم.
مشکل من از اونجا شروع میشه که وقتی تانک رو با Rpg میزنم، بعد از تو تونل ها حرکت میکنم بعد به یه دوراهی میرسم که یکی به سمت راست میره و اون یکی هم مستقیم میره.من مسیر مستقیم رو انتخاب میکنم بعد به یه قسمتی میرسم که دم و دستگاه های قرمز رنگی توش هست من از اون قسمت عبور میکنم بعد به یه جایی میرسم و آنیا میاد و یه کارهایی میکنه که که یحو دو نفر میان و هر دو تا مونو میکشن.اگه میشه بگین که چطوری میتونم اون دو تا رو بکشم ؟؟؟
نه نيست همون igi2 تموم
hossein جان مرسي عزيزم ؛ مشکل رو ديروز حل کردم مشکل از ضعيف بودن گرافيک بود الان با 5200 داره خوب کار ميکنه
بازم ممنون از توجهي که کردي![]()
وظیفه بود![]()
![]()
منتظر جواب دادن به سوالم که در بالا پرسیدم هستم
زیاد تو نخش نرو منم تا اونجا می رفتم وقتی آنیا میومد من هر چی آدمیزارد میومد می کشتم بعد یدفعه صفحه Load بازی ((متل صفحه ای که هنگام عوض شدن مرحله میومد)) ظاهر می شد و بعد میرفت توی ماین منو
چندین و چند بار بازی کردم ولی همش ای جوری میشد چند تا از دوستام هم که بازی کرده بودن ایجوری تموم می شده
IGI 1 رو ولش کن برو سرغ 2 اگه بازی نکردی![]()
شاد باشین
واقعا که بازی مسخره ایه
یعنی چی آدم خودشو میکشه تا به مرحله آخر برسه آخرش هم هیچ
خوب حالا اون رو بی خیال ،تو مرحله جهارم Igi 2 چه جوری باید پل رو ممفجر کنم![]()
اول باید بری توی ساختمون یه کیف هست اونو برداری بعد بیای یبرون بغل پایه های پل((پل سه قسمت داره یکی مسیر اصلی و دوتا مسیر که فقط آدم میتونه روش رد بشه و به پایه های پل دسترسی داره)) علامت گذاشتن بمب ظاهر میشه بمبها رو میزاری ((فکر کنم 4 تاس دوتا اینطرف پل دو تا هم اونطرف پل)) بعد از پل دور میشی صبر میکنی تا منفجر بشه![]()
بابت IGI 1 هم دیگه کاریش نمی شه کرد
در ضمن اصلا با حرفت موافق نیستم حالا یه مشکلی داره دلیل نمی شه که بازی مسخره باشه
واقعا که بازی مسخره ایه
Last edited by hossein-p30-f; 16-04-2007 at 19:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)