تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 49 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 481

نام تاپيک: مقایسه LED و LCD و Neo PDP

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    اگه میشه در مورد اهمیت وجود سیستم 24p l در تی وی های جدید و اینکه
    ایا در پلاسماهای پاناسونیک این سیستم وجود داره یا نه مختصرا یه توضیحی بدید ممنونم
    در بعضی مدلها وجود داره که میتونید تو وبسایت panasonic.net بررسی کنید.
    اغلب فیلمهای بلو ری به صورت 24 فریم بر ثانیه نمایش داده میشن که شبیه به سیستم پخش فیلمها در سالن سینما هست ولی این FPS (تعداد فریم بر ثانیه) با رفرش ریت (سرعت نوسازی تصویر) پنل هماهنگ ( sync ) نمیشه به همین خاطر از سیستمی برای بر طرف کردن این نقص و هماهنگ شدن TV برای پخش اینجور فیلمها استفاده میکنن.

مهدی جان میخواستم بدونم NeoPDP بطور انحصاری مخصوص پلاسما پاناسونیکه ؟
    من B650 دارم (پلاسما سامسونگ). تا الان فکر میکردم که b650 از همین تکنولوژی استفاده میکنه ):
    در حقیقت در این گیرودار که v10 میاد یا نه ( 5ماه پیش) این تاپیک رو دیدم و رفتم این رو خریدم .....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا الان فکر میکردم که دستگاهی که خریدم neopdp ... ولی الان فهمیدم که انگار نیست !!!
    NeoPDP به صورت کلی یک برند هست که در انحصار پاناسونیک قرار داره و اساس کارش بالا بردن بهره وری پلاسما پنلهاست .
    پلاسما پنلها برای تولید تصاویر براق هیچ محدودیتی ندارن و به راحتی میتونن تصاویری با درجه درخشش 1250 تا 1500 کاندلا بر متر مربع تولید کنن(در حدود سه برابر LCD پنلها) ولی مسئله اساسی این هست در این حالت مصرف برق در این پنلها به شکل وحشتناکی افزایش پیدا میکنه به همین دلیل برای اینکه پلاسماها بتونن استانداردهای تعیین شده رو حفظ کنن و اجازه تولید داشته باشن و ... مجبور هستن که در سطح تعیین شده مصرف برق داشته باشن در نتیجه اینکه اغلب پنلهای پلاسما درخشش چندان زیادی در زیر نور مغازه ها ندارن و همین مسئله باعث شده که به چشم عموم مردم تصاویر این پنلها جذابیت نداشته باشه , به هر حال به طور خلاصه پاناسونیک با بالا بردن بهره وری سعی در تولید پلاسما پنلهایی داره Lumen/watt بهتری داشته باشن یعنی به ازای هر وات مصرف برق شدت بیشتری روشنایی تولید کنن و اسمش رو گذاشته NeoPDP .
    Last edited by *Alucard*; 14-03-2010 at 13:21.

2. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

اینم بگید ممنون میشم : lcd 690سامسونگ یا led سامسونگ؟
    به نظر من B690

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو رو جون هرکی دوست داری عجله نکن من اول خودم میخواستم سری w سونی رو بگیرم یه مدل بالاتر از اونی که شما میخوای ولی از اونجایی که خدا منو دوست داره به طور اتفاقی به این انجمن برخوردم و تو این 20 روز گزینه من شد 40b690 سامسونگ تو این انجمن یه گشتی بزنی همه چیز دستگیرت میشه.
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چرا B690 LCD از سونی W550 بهتره ؟!
    آخه بیشتر میگن رنگ سونی رو هیچ تلویزیونی نداره.
    دبلیو 550 هم 100 هرتز هست و باید تصویرش خوب باشه.
    البته به نسبت قیمت سونی ها از سامسونگها امکانات جانبی کمتری دارن.
    منم تو انتخاب موندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چرا B690 LCD از سونی W550 بهتره ؟!
    آخه بیشتر میگن رنگ سونی رو هیچ تلویزیونی نداره.
    دبلیو 550 هم 100 هرتز هست و باید تصویرش خوب باشه.
    البته به نسبت قیمت سونی ها از سامسونگها امکانات جانبی کمتری دارن.
    منم تو انتخاب موندم.
    دوست عزیز مقایسه این دو مثل مقایسه بنز و پرایده..
    اصلاً شک نکن و اگه می خوای از دیدن LCD لذت ببری همون W550 سونی رو بگیر که موتور براویا 3 هم هست و یعنی آخرشه دیگه..
    تصویرش محشره..
    تصویرشم برو با LED سامسونگ و ال جی مقایسه کن..
    خواهی دید که از اون ها هم بهتر و شفاف تر هست..
    از نظر قیمتی هم به تصویرش واقعاً می ارزه..
    در ضمن قبل از خرید قیمتشو از تمام نمایندگی ها بگیر چون اختلاف قیمت 200.000 تومان توش هست..
    10 ماه پیش بالاترین قیمت 46 اینچش 2.950.000 و پایین ترینش 2.730.000 بود..
    البته من KLV-46Z450A خریدم که قیمتش از 3.550.000 بود تا 3.800.000!!!!
    موتور براویا 2 هست..
    تصویرش LED سامسونگ رو می خوره..
    W550 گزینه بهتری بود از نظر اینکه موتور براویا 3 داشت که خیلی جدیده و قیمتش که 1 تومان پایین تر در میومد و خیلی هم خوشگله انصافاً اما من عاشق سری X و Z بودم..
    پشیمون نیستم اما تو شرایط مالی من 3.600.000 دادن هم زیاد بود..

اگه می خوای بالای 2.5 بزاری حتماً برو سونی بگیر که ارزشو کلاسشو داشته باشه. چون سامسونگ و ال جی در حد سامسونگ و ال جی هستند و نه بیشتر..

امیدوارم تصمیم درست بگیری..

6. 2 کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز مقایسه این دو مثل مقایسه بنز و پرایده..
    اصلاً شک نکن و اگه می خوای از دیدن LCD لذت ببری همون W550 سونی رو بگیر که موتور براویا 3 هم هست و یعنی آخرشه دیگه..
    تصویرش محشره..
    تصویرشم برو با LED سامسونگ و ال جی مقایسه کن..
    خواهی دید که از اون ها هم بهتر و شفاف تر هست..
    از نظر قیمتی هم به تصویرش واقعاً می ارزه..
    در ضمن قبل از خرید قیمتشو از تمام نمایندگی ها بگیر چون اختلاف قیمت 200.000 تومان توش هست..
    10 ماه پیش بالاترین قیمت 46 اینچش 2.950.000 و پایین ترینش 2.730.000 بود..
    البته من KLV-46Z450A خریدم که قیمتش از 3.550.000 بود تا 3.800.000!!!!
    موتور براویا 2 هست..
    تصویرش LED سامسونگ رو می خوره..
    W550 گزینه بهتری بود از نظر اینکه موتور براویا 3 داشت که خیلی جدیده و قیمتش که 1 تومان پایین تر در میومد و خیلی هم خوشگله انصافاً اما من عاشق سری X و Z بودم..
    پشیمون نیستم اما تو شرایط مالی من 3.600.000 دادن هم زیاد بود..

اگه می خوای بالای 2.5 بزاری حتماً برو سونی بگیر که ارزشو کلاسشو داشته باشه. چون سامسونگ و ال جی در حد سامسونگ و ال جی هستند و نه بیشتر..

امیدوارم تصمیم درست بگیری..
    من دقیقاً امروز همین کار رو کردم W550 با قیمت عجیبش (1.7 میلیون) اصلاً چیزی جلوی B690 و سری 7 سامسونگ نیست.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا حالا یکی بگه 690 بگیرم یا LED سری 7 من امروز از نزدیک دیدم سری 7 یکمی کیفیتش بهتر بود قیافشم قشنگتر بود. کسی بدی چیزی دیده بگه که ما نریم بگیریم بره تو پاچمون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دقیقاً امروز همین کار رو کردم W550 با قیمت عجیبش (1.7 میلیون) اصلاً چیزی جلوی B690 و سری 7 سامسونگ نیست.
    نظرتون محترمه..
    اگه تشخیص دادید B690 و SERIES 7 از W550 بهتر هستند حتماً بهتر هستند..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باوجود استفاده ی تکنولوژهای جدید در LCD و LED ایجاد رنگ مشکی واقعی در این TV ها بسیار بالا رفته مثلا"
    سونی به کنتراست داینامیک 1000000:1 و کنتراست استاتیک 3000:1 وبالاتر در بعضی از مدلها رسیده . شارپ هم به واسطه استفاده از تکنولوژی full led در پنلهاش به کنتراست داینامیک 3000000:1 رسیده.
    با این وجود خرید پلاسما منطقی به نظر نمیاد.
    Last edited by baghbanzadeh; 29-05-2010 at 13:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من b690 و b7000 کنار هم با فیلم نارنیا داشتم نگاه میکردم تصویر b690 به مراتب شارپتر و مشکیش عمیقتر بود واقعا این تفاوت محسوس بود ولی خوب ظاهر b7000 یه چیز دیگست البته کیفیت تصویر b7000 هم عالی بود ///

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ولی به نظر من b690 رنگ هارو بهتر نشون میده.تفاوت رنگ ها زمانی که تصاویر سفید یا مشکی در حال نمایش بود کاملا مشخص بود.b7000 رنگ تصاویرش به آبی میزنه.انگار هاله ای از رنگ آبی توش به کار رفته.مثلا رنگ برف رو اصلا سفید نشون نمیداد و تقریبا آبی آسمونی خیلی ملایم بود و همینطور من اصلا چیزی به اسم رنگ مشکی توی این تی وی ندیدم و همش سرمه ای دیده میشد.فقط به دلیل کنتراست بالاتر تصاویرش بازتر بود که البته از نزدیک زیاد معلوم نبود ولی از فاصله 10 متری که نگاه می کردی کاملا مشخص بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •