راه رفتن هما برام خیلی جالب خیلی سعی می کنه مث داش لاتا باشه ولی اصلا نمی تونه!!!
راه رفتن هما برام خیلی جالب خیلی سعی می کنه مث داش لاتا باشه ولی اصلا نمی تونه!!!
بچه ها امروز تکرارش ساعت چنده؟
ممنون
آره دیشب تو یه تیکه که داشت با حمید میرفت و دوربین از پشت میگرفت تابلو بود شدید !!![]()
فکر میکنم تا حالا پخش شده باشه ...![]()
ولی من بازم می گم به این سریالا دارن آب میبندن !!
یعنی چی ؟؟ من دوزاریم نیفتاد ؟؟
ایول به نکته خوبی اشاره کردی //
من دیشب داشتم به این فکر میکردم که هدف نویسنده چیه ؟؟
میخواد بگه سرنوشت قابل تغییر هست یا نه ؟؟
![]()
ای وااااییی...الان که داره فوتبال میدهفکر میکنم تا حالا پخش شده باشه ...![]()
نکنه قبل فوتبال پخشش کردن؟
من نمیخوام
آقا یکی خلاصه ی این قسمتشو برای من تعریف میکنه؟![]()
ساعت 4:15 گذاشته الان یه توضیح می دم در مورد این قسمت![]()
غصه نخور چیز خاصی نداشت
هیچی دیگه هما اینا میرن دنبال گردنبنده بعد قرار میشه گودرزی 200 تومن بیاره بده به کار چاق کنا بعد طبق معمول میره پیش برادرزادش(سلوکی) میگه بابام گفته گوشی براش بخرم پول ندارمبعد برادرزاده اش رو تیغ زد و به جای 200 هم 300 تومن میگیره ازش بعد قرار میشه فرداش( که ادامه ی امروز میشه ) طرف گردنبندو بیاره.
بعدش حمید گودرزی هم میره یه سر خونه ی همایون اینا و خودشو پسر محسن معرفی میکنه و میره دنباله همایون
آخرین صحنه هم صحنه ی برخورد حمید و همایون بود.
![]()
اضافه کنم محسن اعلام کرد که به هما علاقه داره به 2 دلیل
1)خواهر زاده اش گفت به این دختره علاقه داری(هما)چهره ات داد می زنه بعد محسن خندید و رفت
2)وقتی هما گفت فرزیم از خواستگاری کرده محسن گفت:غلط کرده و وقتی برای پول دادن می رفتن پیش فرزین محسن گفت هما خانوم شما نیا این مرتیکه با شما صحبت نمی کنه و به شما چشم داره
هما هم که محسن علاقه داره
نتیجه گیری عروس چه قدر قشنگه ایشاالله مبارکش باد دوماد چه خوش آب و رنگه ایشالله مبارکش باد![]()
واکنش ده نمکی به ديالوگ يک سريال
ایرنا: کارگردان اخراجي ها ،بي ادبانه و پرخاشگرانه خواندن اين فيلم را در يکي از سريال هاي ماه رمضان ناشي از سهل انگاري کارگردان اين سريال قلمداد کرد.
در يکي از ديالوگ هاي يکي از سريال هاي مناسبتي ماه مبارک رمضان اخراجي هاي 2 فيلمي مملو از الفاظ زشت و بي ادبانه خوانده شد و به بچه ها توصيه شد تا به ديدن اين فيلم سينمايي نروند.
مسعود ده نمکي گفت: قطعا موضع مديريت صدا و سيما درباره اخراجي ها آن چيزي نيست که در يک سريال به اين اثر سينمايي نسبت داده شد.
وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
اين کارگردان سينما ياداور شد: پس از توهين به اخراجي ها در سريال مناسبتي شبکه سوم سيما، بسياري از علاقه مندان به اين فيلم سينمايي در تماس هايي که داشتند از اين توهين ابراز تاسف کرده و اعتراض خود را به اين سريال و کارگردان ان اعلام کردند.
ده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
وي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)