آقا سونی آتیش زده به مالش
Gt5 با یک دستگاه Ps3 زاتورن داشت میداد 310 یورو![]()
آقا سونی آتیش زده به مالش
Gt5 با یک دستگاه Ps3 زاتورن داشت میداد 310 یورو![]()
کجا اون وقت؟!
نمی دونم تکراریه یا نه ، ولی نمرات 17 سایت به بازی :
IGN ** 8.5 / 10
1UP ** A-
VideoGamer ** 8 / 10
Eurogamer ** 9 / 10
NZGamer ** 8.2 / 10
Console Monster ** 80 / 100
Gameplanet ** 8 / 10
GamerNode ** 5 / 5
Playstation Universe ** 9 / 10
Gamestyle ** 7 / 10
Computer & Video Games UK ** 8 / 10
Kikizo ** 8 / 10
[PlayStation LifeStyle ** 10 / 10
Cheat Code Central ** 4.8 / 5
Game Informer ** 9 / 10
GamePro ** 4.5 / 5
معلوم نیست که چرا گیم اسپات هنوز نمره نداده! نمره میانگین کاربران توی سایت گیم اسپات هم 8.9 شده.
درضمن امروز بازی gran turismo بازی روز اعلام شده. طبق نظرات کاربران هم ، بعضی از اونا از بازی نا امید شدند ، ولی خیلی از اونا عقیده دارند که بهترین بازی ریسینگ موجود هست.
Last edited by MobinS; 29-11-2010 at 19:47.
عرض کردم ، زاتورن توی شهر هامبورگ .
من چند روزی نبودم ............حالا برگشتم....دیدم بحثی شده...نخواستم ادامه بدم....ولی جواب پست این دوستمونو میدم(چون باز بحث بچه گانه فن رو راه انداخته) :
بازی alanwake به نظرت واقعا یه بازی در حد 9 و بالاتر هست؟؟؟؟گیم پلی این بازی تکراریه....کشش نداره و این تو نقد اکثر سایتها گفته شده....... .
فکر کنم نقد یه سایت رو هم نخووندی ......... .
در مورد heavy rain .........من که عاشقشم ولی کم باگ داشت؟؟کم ایراد گرافیکی داشت؟؟؟؟؟بیشتر یه بازی بود که مثه فیلم شده بود یا یه فیلم که گهگاهی مجبور بودی چند تا کار با دسته انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟بعد گیمینگ بازی کم بود...... .
در مورد god of war..........من که بازی نکردم .........ولی لاقل اینو مطمینم که اینقدر این ip رو دارن مثه پنیر پیتزا کشش میدن که داره شورش درمیاد.......... .
ببین گل من از لحاظ فن بودن هیچ کسی تو این فروم و حتی فرومای دیگه ایرانی به پای شما نمیرسه........ .همه یادمونه تو امضاهات چی میذاشتی(طول عمر ps3 و ......... .)
گذشته هر کس در مورد اون شخص توضیحات جامعی میده............ .
اینقدر هم فرت و فرت فن فن نکن......... .همین تاپیک kz3 و خیلی از انحصاریهای عالی سونی رو من و خیلی از کسایی که میگی فن x360 هستیم می چرخونیم شما هم فقط داری تو امضات طول عمر کنسول محبوبت رو از خدا درخواست می کنی...............
مساله این نیس وحید جان........ .
مساله اینه که باید جنبه بحث باشه.............اگه همین لحظه میانگین امتیازای این بازی بیشتر از فورزا میشد میدونی بعضی ها چیکار میکردن..همین اقایی که میگه gs سایت fool هستش و اینا................ .
عزیز من مگه کنسول x360 یا ps3 دختر همسایه هستن که ما ازشون خوشمون بیاد یا نه......؟؟
تو قوانین فروم همچین چیزی نوشته نشده که فقط صاحبای کنسول خاصی باید برن تو تاپیک بازی خاصی............ .
ما در مورد بازی و امتیازاش بحث می کنیم...........حالا هم شانسی امتیاز تکنیکی و منتقدی gt کمتر از رقیب آشغال و مزخرفش شده........ .
در نتیجه در موردش بحث میشه..........شما خودشو ناراحت نکن......... .
.
من خودم چند ساعت پیش یکم بازی کردم(از طریق یکی از دوستام که مغازه کنسول فروشی داره).............بازی عالیه...به نظر من از اکثر لحاظ از فورزا 3 بهتره....... .ولی این برتری نسبت به سال عرضش و اون هایپی که پشت سرش هست کمرنگ جلوه می کنه متاسفانه........ .(مثه جریان آلن ویک)
.
Last edited by halflife g; 29-11-2010 at 23:29.
دوستان عزيز .!
لطفا اين بحث هاي فن بازي رو ديگه ادامه ندين ...
تا اينجا از بعضي افراد و پست ها چشم پوشي شده ولي از اين جا به بعد من به شخصه هر پستي كه با بحث تاپيك مغايرت داشته باشه يا ختي قسمتي از پست فقط به بازي ربط داشته باشه ؛ حذف ميكنم ... !
منظورم هم اصلا شخص خاصي نيست و هدف من هم فقط ايجاد نظم هست و نه چيز ديگه ...
پس لطفا ادامه ندين چون در صورت ادامه برخورد ميشه .!
متشكر
خوب سایت گیم اسپات هم به بازی نمره داد:
8/10
خوبیهایی که گیم اسپات گفته:
جدیدیها و قدیمیهایی اضافه شده به بازی قابل تقدیرن(البته این موردو تو ترجمش به مشکل برخوردم)
هندلینگ کاملا واقعی و انعطاف ناپذیر بازی
ماشینهای متنوع عالی و کورس های عالی برای رووندن ماشینها در اون
گواهینامه های رانندگی دیگه اجباری نیستن
ماشینهای پرمیوم جزییات خارق العاده ای دارن
بدیهایی که گیم اسپات گفته:
کیفیت بصری بازی ناهمگون و نامتوازنه(بعضی اوقات عالی بعضی اوقات ضعیف)
لابی های آنلاین قدیمی و سیستم انلاین نشدنی
برنده شدن بسیار آسان در صورتی که از ماشین پر قدرتی استفاده کنید
امتیاز میانگین بازی هم در 86 بسته شد
Last edited by halflife g; 30-11-2010 at 11:21.
دستت درد نکنه ، خبر عالی بود .
بلهههههههههههههههه ؟؟؟ این دیگه چه اشکالیه ؟؟
1 : کی گفته که ادم ماشینش بهتر باشه نباید ببره راحت ؟؟
2 : از بس که بازیه گستردس فکر کنم حال نداشتن بازی کنن ، رفتن تو Arcade بعد 2 تا بازی بردن خوشحال شدن !!! همینجوری پروندن یه چیزی . این قدر این بازی سخته ، این قدر سخته ، اصلا نمیشه تصور کرد ، بی نهایت Special Event داره ، که سطح Intermediate پدر آدمو در میاره .
برای من که سخت ترین بازی عمرمه ، رسما دیگه داره حالمو به هم میزنه
من KZ 2 رو Elite یه روزه تموم کردم ، در حالی که زیاد به اکشن علاقه نداشتم ولی اینو که خیلی بش علاقه دارم اصلا فکر نمیکنم بشه تموم کنم .
بعضی قسمتای Nascar اینقد سخته که فکر کنم باید خود Jeff Gordon بیاد تا بتونه ردش کنه .
حرفام از رو تعصب نبود . خاستم حقیقتی که دیدمو بگم .
خوب ما نیز اتیش به مال خود زده بازی رو خریدیدم . 85 تومان پایتخت ( خیلی ارزونه !! MGS 4 اولاش تا حدود یه ماه قیمتش بالای 100 تومن ثابت بود !!)
در مورد بازی باید به دو دید نگاه کرد
1 - قبل از شنیدن حرف های یامائوچی
2- بعد از شنیدن حرف های یامائوچی !!
بازی از نظر گرافیکی بسیار زیبا کار شده ، بی شک از نظر طراحی ماشین تا مدت ها بهترین خواهد بود . طراحی محیط هم بنظر من بسیار خوب بود ، در کل بین 5 بازی برتر گرافیکی این نسل هم شاید بشه قرارش داد ، اما اگه قبل از بازی حرف های یامائوچی( بخصوص اون تیکه که گفته بود این بازی از نسل خودش جلوتره ) شنیده باشید بی شک برای شما بازی تنها ناامیدی خواهد داشت ، من خودم منتظر یک کرایسیس کنسولی بودم !!! بازی بهتر از forza 3 هست اما این که بگیم بازی یک نسل جلوتره فقط یک حرف خنده داره ، حتی بین بازی های 360 هم این بازی بهترین محسوب نمیشه !!
در کل در بخش گرافیکی بازی بسیار عالیه اما دقیقا مثله AW ارزش 6 سال انتظار رو نداشت .
بخش گیم پلی هم بنظر من خیلی شبیه FORZA هستش ( البته خود فرزا هم از سری های اولیه همین بازی گیم پلیشو به ارث برده ) 100 درصد برای طرفداران سبک شبیه ساز بهترین گزینه هستش ، اما من بشخصه گیم پلی های ارکید رو ترجیح میدم .
در کل بازی بسیار زیباست ، اما 2مشکل اساسی داره ، بازی ساختش 6 سال بوده در حالی که مایکروسافت بازیی تقریبا هم سطح در زمان 2 سال عرضه کرده .دومین مشکل هم گنده کردن های الکی بازی توسط یامائوچی بوده که سطح انتظارات رو خیلی بالا برده .
خرید بازی به تمام طرفداران سبک شبیه ساز توصیه میشه اما انتظار یک انقلاب رو از بازی نداشته باشید.
کلا بارز ترین خصلت بازی های شبیه ساز همین سخت بودنشونه دیگه !! بازی بسیار سخته همون قدر که فرزا سخت بود !!این قدر این بازی سخته ، این قدر سخته ، اصلا نمیشه تصور کرد ، بی نهایت Special Event داره ، که سطح Intermediate پدر آدمو در میاره .
+
الان بازم بازی کردم نظرم داره عوض میشه !!! گرافیک بازی از فرزا بهتر نیست !!! واقعا جز ماشین های پریمیوم بقیه ماشین ها در حد یه نسل قبل ساخته شدن کافیه به ماشین های نیسان توجه کنید !!در ضمن محیط ها بخصوص درختها در وضعیت فاجعه ای قرار دارن ( درخت ها بعضی اوقات واقعا فاجعه اند )
Last edited by amin 2010; 30-11-2010 at 19:35.
چند تا خبر میگم بهتون که یکیشم مربوط به همین تیکه ای میشه که از پست امین نقل کردم(مورد 2 خبر بد)
راستی امین به بازی چند میدی؟؟
اول خبر خوب:
1-بازی در 2 روز اول تونسته 1.5 میلیون نسخه فروش داشته باشه و در چارت فروش انگلستان هم فعلا رتبه اول رو داره...... .(که خیلی عالیه)
حالا خبرای بد:
1-بازی کلا دمیج مکانیکی نداره(یعنی ماشین مچاله هم بشه مثه بنز میره) و همین آسیب مصنوعی و غیر مکانیکی هم از لول 40 شروع میشه به آزاد شدن....... .
آقای یامایوچی هم گفته این دمیج مکانیکی رو همین ماه در قالب یک پچ به بازی اضافه خواهد کرد.....(ولی بازم باید تا لول 40 منتظر دمیج دیدن خاصی نباشید)
2-به غیر از 400 ماشین پرمیوم که جزییات عالی دارن بقیه ماشینهای استاندارد از نسل قبل وارد بازی شدن و گرافیک بسیار ضعیفی دارن(البته شما نمیتونید با ماشینهای استاندارد وارد photo mode بشید)...(این بی کیفیتی حدود چند صد تا ماشین واسه یامایوچی گرون تموم شده هم از لحاظ نمره و هم اینکه داد همه رو در آورده تو فرومای خاجی)
.
Last edited by halflife g; 01-12-2010 at 14:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)