آره دقیقآ...الان من می خواستم حمله کنم یهو دیدم جو رو آروم کردی!: دی
خدایی سلیقه ها زمین تا آسمون(عین حقیقت گفتم) با هم فرق داره!اگر الان 2 گروه انتخاب کنیم تو این تاپیک واسه انتخاب بدترینها میشن مثل تیم های پرسپولیس و استقلال!(چه ربطی داشت!)
آره دقیقآ...الان من می خواستم حمله کنم یهو دیدم جو رو آروم کردی!: دی
خدایی سلیقه ها زمین تا آسمون(عین حقیقت گفتم) با هم فرق داره!اگر الان 2 گروه انتخاب کنیم تو این تاپیک واسه انتخاب بدترینها میشن مثل تیم های پرسپولیس و استقلال!(چه ربطی داشت!)
شوخی می کنی ... ؟!
خیر سرش بهترین بازی سال 2009 شد .
اون كه Uncharted 2 بود نه Unchated 2 . اينطور كه تو گفتي حالم به هم خورد گفتم حتما بازيه ديگه اي هستش بي شوخي
ولي واقعا اختلاف سليقه ها خيلي شده
سلام هر کسی یک نظری داره اما من کلا از هر چی بازی نقش افرینی بدم میاد از هر چی بازی استراتژیک بدم میاد از هرچی بازی بی محتواست بدم میاد نمونه هاش
Sims
War
General
NFS همه سری به جز Mw و اون سری که همه ماشین هاش پورشه بود.فک کنم 5 بود
Ghost B ,R هر دوتاش اشغال بود یعنی حیف از اسم بازی که بزاری روی این بازی ها
Flash Point هیجی ندارم بگم از بس افتضاه بود کلا اسم هر چی بازی FPS رو زیر سوال برد.
Lost Planet 2 خز خز این تنها تعریف من از بازی هست.فقط گرافیک داشت.شماره اولش رو من دوست داشتم.
STALKER شرور به تمام معنا.
Sniper سازندش فکر کنم در حالت عادی نبوده.
راستی خیلی هاش یادم نیست اما اگه یادم امدی حتما میگم.
وحید منظورت با من که نبود؟!
میدونم غیر عادیه که از Halo خوشم نمیاد.چون شما همتون عشق Halo هستید.من خودم نمیدونم به خدا چرا از این گیم خوشم نیومد.
تو تاپیکش هم گفتم همه دعوام کردن:دئ
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم![]()
0- از نقش آفرینی و استراتژیک بدت میاد؟ اگهواقعا این طور باشه ، با توجه به بازی های دیگه شما فقط fps بازی می کنید؟
1- بازی war چیه دیگه؟![]()
2- افتضاه نه ، افتضاح![]()
3- فلش پوینت چیش بد بود؟ تنها نکته بدش سخت بودن بیش از اندازش بود! وگرنه خیلی شبیه ساز خوب بود!
4- لاست پلنت که شماره یکش قابل تحمل نبود! باز دوش بهتر بود!
5-اسنایپرشو خوب اومدی!
اینا کلا نظرات من بود! لطفا احترام بگذارید![]()
Prince of Persia 5
اینم شد بازی اخه
ما نفهمیدیم این شاهزاده ایرانیه؟؟؟؟؟؟؟یا با ایرانیا داره میجنگه؟؟؟
ینی تو اونجا یه ایرانی نبود بیاد حرف بزنه که اینا بیان خارجیا رو بیارن به زور فارسی حرف بزنن
این گرافیکه اخه؟؟؟؟؟؟ابرو هر چی شاهزاده ایرانیه برد.خاک تو سر![]()
عزیز دل تو تنها کسی نیستی که از Halo بدش میاد........خیالت تخت.وحید منظورت با من که نبود؟!
میدونم غیر عادیه که از Halo خوشم نمیاد.چون شما همتون عشق Halo هستید.من خودم نمیدونم به خدا چرا از این گیم خوشم نیومد.
تو تاپیکش هم گفتم همه دعوام کردن:دئ
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم
بازی که تک تک نمیشه نام برد اما این نسل چندتا فاجعه بودن مثلا Quantom Theory , Legandary که واقعا افتضاح بودن اما در کل من با سبک JRPG به شدت مشکل دارم فوق العاده مسخرست : دی
دوستان عزیز خواهش میکنم بحث و کل کل سر بازی های انحصاری رو کنار بزارید . چون این تاپیک هم مثه تموم تاپیک های باحالی که وجود داشت بخاطر این بحث های بیهوده بسته میشه !!!
اصلا فکر کنید کسی که از بازی انحصاریتون ایراد گرفت و گفت اشغاله مشکل روحی داره .خوبه ؟ کلا بیخیال شید . اینجا جاش نیست
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)