با اینکه هیچ بنچمارکی به صورت مستقیم از GF100 اعلام نشد ولی تو guru3d آخرش نمایش مقایسه GTX 285 و GF100 رو توی بازیه Farcry2 گذاشته، که GF100 روی 1920x1200, 4xAA 16AA و ULTRA settings تقریباً 84 فریم به صورت میانگین داده که چیزی در حدود 60٪ از 50 فریم میانگین GTX285 بهتر کار کرده.
با اینکه واقعاً حسش رو ندارم ولی بخاطر مهم بودن این قضیه من سعی کردم از این جهت یه مقایسهای بین GF100 و 5870 بکنم البته فقط در Farcry انجام بدم باید کل وب رو میگشتم تا بتونم بنچمارکی با شرایط برابر پیدا کنم یا حداقل نزدیک، سیستم استفاده شده برای بنچمارک GF100 و GTX285 توسط Nvidia یه Core i7 960 در 3.2Ghz هست با 6 گیگ رم و ویندوز 7.
بیشتر از 20 تا Review و مقایسه از GTX285 و 5870 در Farcry 2 رو بررسی کردم. نکته مهم اینه که خیلی از سایتها حداکثر فریمریت رو درج میکنن، که جالب نیست و میانگین فریم ریت مد نظر باید قرار بگیره. سعی کردم مشخصات سیستم تست شده با تست اصلی یکی یا نزدیک باشه.
آخر بعد از کلی بررسی این نتیجه گیری من بود که در Far Cry 2 و در رزلوشون 1920 و در حداکثر جزئیات در تستهای مختلف چیزی بین 30-40 درصد 5870 قویتر از GTX285 هست (البته در شرایطی در بعضی از تستها این درصد کمتر میشه و تا 20٪ هم میرسه) البته ضریب AA بالاتر باعث میشه اختلاف کمتر بشه و البته چیزهای دیگه.

و این نتیجه نهایی، پس از ساعتها تلاش و زحمت
(خالی بستم 6-5 دقیقه طول کشید)، مسخره نکنید با Paint کشیدم. فقط میخواستم ببنیم چطوری بنچمارک میکشن فهمیدم با Paint این کار رو نمیکنن
.
5970 رو هم اضافه کردم البته این نمودار بنچمارک، ممکنه دقیق دقیق درست نباشه ولی تو Farcry2 تقریبی همینه.
GF100 Farcry2 BenchMark:

اینم چندتا لینک برای اینکه مشخص بشه خالی نبستم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
...............و کلی دیگه که الان پنجرهاشون بستست.
اینم لینک اصلی شامل فیلم (YouTube فیلتره) و مشخصات تست اصلی بین GF100 و GTX285:
کد: