ببخشید که چند روزه مزاحم شما شدم خیلی معذرت میخوام
1-برای سربازی به من نه معافی میدن ونه چیز دیگه پس نمی تونم این مشکلو برطرف کنم
2-من الان 2ساله که درسهایی که توی پیش دانشگاهی کم دارم رو فراموش کردم پس باید دوباره هزینه کلاس وچیزهای دیگه بدم وجایی نیست که بتونم با پول حداقل قبول بشوم
3-خوب من اگه بخوام بعداز دوسال برای لیسانس بخونم توی کنکور که شرکت میکنم مگه قبول شدن برای همین علمی کاربردی راحت نیست؟
4-پیوسته وناپیوسته چیه؟
5-اگه من فردا بخوام توی كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي) ............ پيش دانشگاهي لازم است شرکت کنم وضعیت سربازی چطوری باید باشه؟
6- ایا اگه توی این ازمون (كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي))شرکت کنم بعد از قبول شدن بهم اجازه میدن که یه ترمو مرخصی بگیرم تا بتونم پیشو تموم کنم یا نه؟
خواهش ميكنم دوست عزيز .. شما مراحمي .gif)
1) ببين دوست عزيز اگه شما الان كاغذي براي ارائه به دانشگاه بعد از قبول شدن نداري پس بهتره ابتدا به فكر سربازي باشي و بعد .. فرض كنيم شما كارداني يا كارشناسي قبول شدي چند حالت داره :
يا بايد كارت پايان خدمت داشته باشي يا كارت معافيت و يا از وقت سربازيت نگزشته باشه و اضافه خدمت نخورده باشي تا دانشگاه بهت معافيت تحصيلي بده ... يعني الان سنت حدود 19 باشه نه بيشتر .. سايت زير رو مطالعه كن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.gif)
2) پس داداش شما با اين وضعيت قيد پيش دانشگاهي رو بزن
.gif)
3) نه راحت نيست ... كنكور كنكوره .. حتي سوالات كليه كنكور هاي دانشگاه علمي كاربردي از دانشگاه آزاد سخت تره چون تحت نظر سازمان سنجش و وزارت علومه
.gif)
4) عزيزم پيوسته يعني : شما مدرك پيش دانشگاهي داري و براي ليسانس شركت ميكني و ناپيوسته يعني : شما مدرك فوق ديپلم داري و براي ليسانس شركت ميكني
.gif)
5) بالاتر گفتم دانشگاه كاري نداره شما بايد مشكلي با نظام وظيفه نداشته باشي
.gif)
6) نه ... به هيچ وجه امكان نداره و تنها كساني ميتونن تو اين آزمون شركت كنن كه مدرك پيش دانشگاهي دارن ولي تو آزمون دانشگاه آزاد بله با دادن شهريه يك ترم ميتوني يك ترم مرخصي بگيري تا پيش رو تموم كني ولي اونم واسه خودش شرايطي داره
.gif)
موفق باشي .gif)
.gif)