تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 432 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

ببخشید دوباره مزاحم شدم من الان که تجربی هستم ومیخوام کامپیوتر شرکت کنم هزینه هاش چقدر میشه؟
    ایا درسهاش سخته؟
    درمورد رشته ام ایا میشه من توی کامپیوتر شرکت کنم؟

خواهش ميكنم دوست عزيز

بله ميتونيد كارداني كامپيوتر شركت كنيد ...

شما يكي دو روز صبر كنيد دفترچه ها 4 آذر مياد .. تو دفترچه براي هر رشته دبيرستان رشته هايي رو مشخص كرده كه شما با توجه به اون ميتوني انتخاب رشته كني ( پارسال كه به اين صورت بود) تا جايي كه اطلاع دارم براي رشته كارداني كامپيوتر رشته هاي رياضي - تجربي - كامپيوتر (فني و حرفه اي) مورد قبوله و با توجه به نتيجه و درصد آزموني كه گرفته پذيرش انجام ميگيره

درسهاش سخت نيست .. من خودم it خوندم كه تفاوت چنداني با كامپيوتر نداره ... حدود 80 واحد درس بايد پاس كني تا كارداني رو بگيري

فقط بايد به علوم كامپيوتر علاقه داشته باشي وگرنه بدون علاقه خوندن سخته

موفق باشي دوست عزيزم ...
    Last edited by vahid_203; 24-11-2008 at 13:56.

2. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض تاریخ ثبت نام علمی کاربردی ترمی

تاريخ ثبت نام و توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان متقاضي ثبت‌نام در آزمون ورودي دوره‌هاي كارداني ، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1387 اعلام شد
    سازمان سنجش آموزش کشور -19/08/87

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام در آزمون دوره هاي كارداني و آزمون دوره هاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1387 مي‌رساند، ثبت نام براي آزمونهاي مذكور به صورت اينترنتي از روز دو‌شنبه 87/9/4 آغاز و در روز يكشنبه 10/9/87 پايان مي‌پذيرد. و داوطلبان مي‌توانند در مهلت فوق‌الذكر به يكي از باجه‌هاي پستي (باجه‌هاي توزيع كننده مدارك ثبت نام آزمون دوره‌هاي كارداني، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته علمي ـ كاربردي سال 87) مراجعه نمايند. لذا هريك از داوطلبان متقاضي دوره هاي‌ كارداني‌پس از پرداخت مبلغ 48000 (چهل و هشت هزار ريال) يك عدد كارت اعتباري ثبت نام و يك جلد دفترچه راهنما دريافت مي‌نمايند و همچنين هريك از داوطلبان متقاضي ثبت‌نام دردوره‌‌هاي كارشناسي وكارشناسي ناپيوسته در مقابل پرداخت مبلغ 64000 ريال (شصت و چهار هزار ريال) يك كارت اعتباري ثبت نام و يك جلد دفترچه راهنما دريافت مي نمايند . بديهي است هر داوطلب بايد پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام اينترنتي اقدام نمايد . ضمناً برابر مقررات، شركت پست جمهوري اسلامي ايران از هريك از داوطلبان دوره هاي آزمون مذكور مبلغ 5000 (پنج هزار ريال) به عنوان هزينه توزيع مدارك توسط باجه پستي مربوط اخذ خواهد شد.
    منبع خبر سايت سازمان سنجش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی بازار کار بعد از تموم شدن این دانشگاه چطوره؟
    بعد میخواستم در مورد محیط دانشگاهی بپرسم که چطوریه؟ایا مثل دبیرستانه؟
    وضع لباس پوشیدن-صحبت کردن یا شوخی کردن با همکلاسی ها

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

راستی بازار کار بعد از تموم شدن این دانشگاه چطوره؟
    بعد میخواستم در مورد محیط دانشگاهی بپرسم که چطوریه؟ایا مثل دبیرستانه؟
    وضع لباس پوشیدن-صحبت کردن یا شوخی کردن با همکلاسی ها
    دوست عزيز الان بازار كار هيچ رشته و دانشگاهي خوب نيست ..

دانشگاه سراسري كه از همه بهتره بازم يه چيزي ... ولي بقيه دانشگاه ها (آزاد - پيام نور - علمي - كاربردي - غيرانتفاعي) برابره

تو دانشگاه معدل مهمه .. مثلا شما الان اطلاعيه اي ميبيني كه نوشته فوق ديپلم كامپيوتر استخدام ميكنه كه معدلشون بالاي 15 باشه .. اين مهمه

و در ضمن براي كارداني هيچ رشته اي كار نيست ..

نميخوام نا اميدت كنم ها .. ولي يه پيشنهاد برات دارم شما پيش دانشگاهيتم بخون بعد سعي كن كارشناسي قبول بشي چون الان ميخوني بعد 2 سال كارداني ميگيري بعدش براي ادامه تحصيل در دوره كارشناسي مجبوري دوباره كنكور بدي ولي يكباره اگه كارشناسي قبول بشي خيالت راحته و بعد 4 سال يك ليسانس گرفتي

محيط دانشگاه علمي كاربردي هم عين تموم دانشگاههاي كشوره هيچ فرقي نداره -
    دانشگاه با دبيرستان زمين تا آسمون فرق داره

لباس پوشيدن و صحبت و شوخي و ... هر چي بخواي دست خودته ولي خوب دانشگاه هم براي خودش شرايطي داره كه بايد رعايت بشه و قانون هايي هم داره

موفق باشي عزيزم .. در خدمتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حرفهای شما درست ولی من الان مشکل سربازی دارم یعنی همین روزها جواب دفترچه ام میاد وتازه بعداز سربازی هم دیگه حوصله درس خوندن ندارم
    منظور شما از اینکه یکدفعه به جای اینکه کاردانی رو بگذرونیم بریم به کارشناسی چیه؟
    علمی کاربردی هم دفترچه کارشناسی داره مگه نمیشه توی اون هم شرکت کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

حرفهای شما درست ولی من الان مشکل سربازی دارم یعنی همین روزها جواب دفترچه ام میاد وتازه بعداز سربازی هم دیگه حوصله درس خوندن ندارم
    منظور شما از اینکه یکدفعه به جای اینکه کاردانی رو بگذرونیم بریم به کارشناسی چیه؟
    علمی کاربردی هم دفترچه کارشناسی داره مگه نمیشه توی اون هم شرکت کرد؟
    مشكل سربازي كه گريبانگير همه است ... يه جوري بايد رديفش كني ..

قبل سربازي و بعد سربازي هم به خود شما ارتباط داره كه حوصله درس خوندن داري يا نه ... ولي اينكه از الان داري ميگي بعد سربازي حوصله درس خوندن نداري يعني علاقه چنداني به تحصيل نداري چون كسي كه ميخواد درس بخونه و موفق بشه و .. به اين جور چيزا فكر نميكنه و هميشه و همه حال به فكر تحصيل و موفقيت و ...

كارداني 2 سال طول ميكشه .. درست ؟ شما بعد 2 سال اگه بخواي ليسانس (كارشناسي) بگيري بايد دوباره تو كنكور كارداني به كارشناسي (كارشناسي ناپيوسته) ثبت نام كني و بري امتحان بدي و اگه قبول شدي ميتوني ادامه بدي و ليسانس بگيري ..
    من گفتم شما پيش دانشگاهي رو بخون و دور كارداني و كارشناسي ناپيوسته رو خط بكش و پس از اتمام دوره پيش دانشگاهي تو كنكور كارشناسي پيوسته كه هم سراسري و هم آزاد و هم علمي كاربردي داره شركت كن و پس از 4 سال مدرك ليسانست رو بگير ... متوجه شدي ؟
    مزيت اين كار اينه كه :
    1) دوباره كاري نداري (بعد 2 سال كه كارداني گرفتي دوباره كنكور نميدي و 4 سال رو مستقيم ميخوني)
    2) 140 واحد درس ميخوني تا ليسانس بگيري ولي اون موقع 160 واحد ميخوني (80 واحد كارداني و 80 واحد كارشناسي ناپيوسته)
    3) شهريه هات تو كل 4 سال طبق سال قبوليت حساب ميشه
    (مثال : شما مثلا سال 87 كارداني قبول ميشه شهريه ثابتت 200 تومن تو كل 2 سال اين مبلغ حساب ميشه و بعد 2 سال يعني سال 89 وقتي كنكور كارشناسي ناپيوسته بدي و قبول بشي همه چيز گرون شده و شهريه دانشگاهها هم بالاتر رفته كه مثلا ميشه 300 تومن .. خوب ميبينيم كه شما 2 سال رو 200 دادي و 2 سال ديگه رو 300 تومن ولي اگه مستقيم كارشناسي قبول بشي (كارشناسي پيوسته) تو كل 4 سال همون 200 سال ورود به دانشگاه واست حساب ميشه)

دفترچه علمي كاربردي كه از فردا قراره توزيع بشه 3 نوع ثبت نام داره :
    كارداني .................................................. . پيش دانشگاهي لازم نيست
    كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي) ............ پيش دانشگاهي لازم است
    كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي)

Last edited by vahid_203; 24-11-2008 at 13:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید که چند روزه مزاحم شما شدم خیلی معذرت میخوام
    1-برای سربازی به من نه معافی میدن ونه چیز دیگه پس نمی تونم این مشکلو برطرف کنم
    2-من الان 2ساله که درسهایی که توی پیش دانشگاهی کم دارم رو فراموش کردم پس باید دوباره هزینه کلاس وچیزهای دیگه بدم وجایی نیست که بتونم با پول حداقل قبول بشوم
    3-خوب من اگه بخوام بعداز دوسال برای لیسانس بخونم توی کنکور که شرکت میکنم مگه قبول شدن برای همین علمی کاربردی راحت نیست؟
    4-پیوسته وناپیوسته چیه؟
    5-اگه من فردا بخوام توی كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي) ............ پيش دانشگاهي لازم است شرکت کنم وضعیت سربازی چطوری باید باشه؟
    6- ایا اگه توی این ازمون (كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي))شرکت کنم بعد از قبول شدن بهم اجازه میدن که یه ترمو مرخصی بگیرم تا بتونم پیشو تموم کنم یا نه؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دانشگاه علمی کاربردی خلبانی هم داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان دیگر ی نظری درباره کاردانی علمی کاربردی آی تی ندارند؟

چون من از مرکز علمی کاربردی نزدیک محل پرسیدم که میشه بعدا کاردانی به کارشناسی آی تی شرکت کرد گفت آره میشه!!

نظر شما چیه آیا شرایط برای سال 87 تغییر کرده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

6

ببخشید که چند روزه مزاحم شما شدم خیلی معذرت میخوام
    1-برای سربازی به من نه معافی میدن ونه چیز دیگه پس نمی تونم این مشکلو برطرف کنم
    2-من الان 2ساله که درسهایی که توی پیش دانشگاهی کم دارم رو فراموش کردم پس باید دوباره هزینه کلاس وچیزهای دیگه بدم وجایی نیست که بتونم با پول حداقل قبول بشوم
    3-خوب من اگه بخوام بعداز دوسال برای لیسانس بخونم توی کنکور که شرکت میکنم مگه قبول شدن برای همین علمی کاربردی راحت نیست؟
    4-پیوسته وناپیوسته چیه؟
    5-اگه من فردا بخوام توی كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي) ............ پيش دانشگاهي لازم است شرکت کنم وضعیت سربازی چطوری باید باشه؟
    6- ایا اگه توی این ازمون (كارشناسي پيوسته (ديپلم به كارشناسي))شرکت کنم بعد از قبول شدن بهم اجازه میدن که یه ترمو مرخصی بگیرم تا بتونم پیشو تموم کنم یا نه؟

خواهش ميكنم دوست عزيز .. شما مراحمي

1) ببين دوست عزيز اگه شما الان كاغذي براي ارائه به دانشگاه بعد از قبول شدن نداري پس بهتره ابتدا به فكر سربازي باشي و بعد .. فرض كنيم شما كارداني يا كارشناسي قبول شدي چند حالت داره :
    يا بايد كارت پايان خدمت داشته باشي يا كارت معافيت و يا از وقت سربازيت نگزشته باشه و اضافه خدمت نخورده باشي تا دانشگاه بهت معافيت تحصيلي بده ... يعني الان سنت حدود 19 باشه نه بيشتر .. سايت زير رو مطالعه كن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2) پس داداش شما با اين وضعيت قيد پيش دانشگاهي رو بزن

3) نه راحت نيست ... كنكور كنكوره .. حتي سوالات كليه كنكور هاي دانشگاه علمي كاربردي از دانشگاه آزاد سخت تره چون تحت نظر سازمان سنجش و وزارت علومه

4) عزيزم پيوسته يعني : شما مدرك پيش دانشگاهي داري و براي ليسانس شركت ميكني و ناپيوسته يعني : شما مدرك فوق ديپلم داري و براي ليسانس شركت ميكني

5) بالاتر گفتم دانشگاه كاري نداره شما بايد مشكلي با نظام وظيفه نداشته باشي

6) نه ... به هيچ وجه امكان نداره و تنها كساني ميتونن تو اين آزمون شركت كنن كه مدرك پيش دانشگاهي دارن ولي تو آزمون دانشگاه آزاد بله با دادن شهريه يك ترم ميتوني يك ترم مرخصي بگيري تا پيش رو تموم كني ولي اونم واسه خودش شرايطي داره

موفق باشي
    Last edited by vahid_203; 24-11-2008 at 09:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •