سلام دوستان
میخواستم میزان و زمان پاسخگویی در سری s سونی رو بدونم ؟ بالاخص مدل klv-40s550
و دوم اینکه بالاترین و بهینه ترین میزان این دو پارامتر در کل ال سی دی های سونی چقدره؟
ممنون از توجه تون![]()
سلام دوستان
میخواستم میزان و زمان پاسخگویی در سری s سونی رو بدونم ؟ بالاخص مدل klv-40s550
و دوم اینکه بالاترین و بهینه ترین میزان این دو پارامتر در کل ال سی دی های سونی چقدره؟
ممنون از توجه تون![]()
دوستان عزيزدر مورد سري هاي جديد سوني 40 شامل 40ex500 , 40ex400 , 40bx400 كه تازه اومده سئوالاتي داشتم
1- هركدام از اينها ارتقاء يافته كدام يك از سري هاي قبلي هستند ؟
2- موتور براويا 3 چه تفاوتهايي با براويا 2 دارد ؟
3- من قصد خريد 40bx400 ي 11900000ريال يا 40ex400 ريال12900000ريال را دارم كه قيمتش توي سايت سوني شاپ با گارانتي درج شده آيا با اين قيمت پيشنهاد ديگري حتي از ديگر برندها نيز داريد ( مورد مصرف رسيور 70% - آنتن معمولي 10% - دي وي دي 20%) ؟
لطفا در رنج قيمت 1 الي 1.3 ميليون باشد
با تشكر
از اساتيد هم خواهش ميكنم جواب من رو بديد لطفاً ........![]()
سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟
ساخت مالزی هست
سلام.می خواستم ببینم lcd سونی سری w ساخت کجاست؟از چند نفر پرسیدم میگن مونتاژ ایرانه . پشت دستگاه هم هیچ کشوری ننوشته؟ واقعیت داره؟ این سری های جدید که اومده چطور؟
ساخت مالزی هست
سری v هم همینطوره. پشتش هیچی ننوشته فقط فروشنده گفت ساخت مالزی
اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.
عددهاي سرعت LCD معمولا بازيهاي تبليغاتي مارك ها هستش و هر كدوم از مارك ها سرعت LCD رو خودشون و با روش خودشون اندازه ميگيرن ، به همين دليل زياد قابل استناد نيستن.
پس زياد به به اين عدد و ارقام توجه نكنيد.
در بسياري از موارد ديده شده كه سري X سوني كه تاخير 5 ميلي ثانيه داره ، از LG كه تاخير 2 ميلي ثانيه داره ، بهتره عمل ميكنه.
اگر ميخواي با سري S فيلم و ماهواره ببيني ، سرعت خوبه و هيچ مشكلي نيست، ولي براي بازي خوب نيست.
البته سری s کیفیت زیاد دلچسبی نداره. بهتره یه مقدار بیشتر هزینه بشه. سری V نسبتا خوبه
سلام و ممنون از جوابتون
البته در مورد اعداد و ارقام حق دارید... مثلا من با کابل hdmi لپتاپ رو به s550 وصل کردم و با wide zoom بازی کردم ... بازی هایی مثل crysis و battlefield و هیچ تفاوتی از نظر ارائه کیفیت همپای خود لپتاپ ندیدم ... خیلی خوب و سریع و بدون جاموندن و مشائلی از این دست...
این ماجرای اسکن 100تو مدل w و تو مال من با 60 بد زده تو ذوقم ... البته فوتبال رو با w ویا v ندیدم که مقایسه کنم ... واقعا خیلی فرق دارن؟ یک ماه خریدم این s550 رو الان حالم گرفته است ؟![]()
سلام دوست من
ممنون از راهنماییت ... ولی من هر چی توی مشخصات فنی دو مدل s550 و v550 جستجو کردم ولی هیچ تفاوتی از بابت ارئه کیفیت بهتر بینشون ندیدم ... شما استنادت دقیقا رو کدوم پارامتر هست؟
سپاس
به اين مساله زياد حساس نشو
اون اوايل كه ما هم ال سي دي خريده بوديم ، همش تو نخ همين چيزا بودم ولي الان ديگه اصلا بهشون توجهي نميكنم.
تفاوت آنچناني هم سري S با بقيه نداره. باوركن همش تبليغات شركتهاست كه ميخوان جنساي گرونتر به مردم بفروشن.
خودت برو بازار ببين تصوير S با بقيه هيچ فرقي نداره. ( البته به غير از سري X كه كمي شارپتر و دقيقتره)
اگر هم فرقي داشت مطمن باش خود فروشنده تصويرشونو دستكاري كرده ، مثلا يكم رنگ سري S رو كم ميكنه و رنگ سري W رو بيشتر ميكنه ، بعد ميگه نگاه كن چقدر فرق داره !
Last edited by outpost; 25-05-2010 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)