این گوشی خیلی روی فیلم مانور داده
میخام بدونم زیرنویس رو هم میتونه با فیلم پخش کنه یا همچنان باید در آرزوی اومدن چنین گوشی باشیم؟
اگه زیرنویس رو پخش میکنه لطف کنید بگید کدوم فرمت هایی رو نشون میده
این گوشی خیلی روی فیلم مانور داده
میخام بدونم زیرنویس رو هم میتونه با فیلم پخش کنه یا همچنان باید در آرزوی اومدن چنین گوشی باشیم؟
اگه زیرنویس رو پخش میکنه لطف کنید بگید کدوم فرمت هایی رو نشون میده
خوب من از تهران میخوام بخرم و حتما همین حدوداست. نظر شخصی خودتون در مورد این گوشی چیه ؟
به نظر من اگر زیبایی براتون مهم هست این گوشی رو خریداری کنید...چون با این قیمت گوشی بهتری میتونید بگیرید...تنها مشکلی که من در این گوشی می بینم که به قیمتش نمیاد صفحه نمایش 262K هستش...چون با 200 تومن شما میتونید ویوتی رو با صفحه نمایش بزرگتر خریداری کنید...بهرحال من این گوشی رو پیشنهاد نمیکنم چون به قیمتش نمی ارزه.
ببخشید این گوشی 16m هستش ها: دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من BL 20 رو گفتم 262 هست.
من BL 20 رو گفتم 262 هست.
والا ال سی دی bl20 هم همون ال سی دی bl40 هستش
![]()
پس gsmarena چی گفته؟؟؟![]()
من طراحی زیبا خیلی برام مهمه همینطور کیفیت پخش موزیک و هندزفری .
منظورتون اینه که صفحه نمایش کوچیکی داره ؟ تو همین رنج قیمت گوشی خوب چی هست ؟
چرا همه میگن ال جی زود خراب میشه؟
زود خراب میشه؟؟؟...شاید منظورشون زمانی که به زمین بخوره بوده...از نظر من در طراحی ال جی اوله...اما کیفیت پخش موسیقی در رنج قیمت 250 گوشی ای در ال جی یافت نمی کنید که کیفیت پخش موسیقی خوبی داشته باشه...میمونه سونی اریکسون...گوشی yari سونی اریکسون هم زیباست هم به گفته ی gsmarena کیفیت پخش موسیقی خوبی داره و قیمتش هم همین حدود هست.
کسانی که این گوشی رو دارند حتما حالت لاتین اکولایزر رو امتحان کنند...خیلی لذتبخش هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)