ببخشید دوستان این گوشی yahoo massenger داره؟
ببخشید دوستان این گوشی yahoo massenger داره؟
من که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
به احتمال 99% نداره.
ولی فکر کنم برنامه واسش باشه که نصب کنی.
سلام اقا محمد. والا قبلا در جایی خونده بودم که گزینه protection یا همون حفاظت در گوشیهای سامسونگ برای اینه که شما وقتی اونو برای فایل یا عکس یا فیلم و غیره فعال میکنی اونوقت اگر بطور اتفاقی مثلا مموری گوشیتو پاک کنی اون فایل حفاظت شده پاک نمیشه![]()
ا پس واسه اینه.
من فکر می کردم واسه gesture lock هستش.
خوب شد یه چیز جدید یاد گرفتیم.
نه خود گوشی نداره.اما اگه خواستی لینک دانلودشو واست بزارم.
یعنی اگه یه بازی نصب کنیم و قفلش کنیم. وبعدش گوشی رو ریست کنیم اون بازی هم مثل بازی های اورجینال گوشی پاک نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود یاهو مسنجر.خودم تست نکردم اما کسایی که نصب کردن نوشتن کار می کنه.
پی نوشت: اینم واسه چت با همه مسنجرهاست.aol ,msn , yahoo و.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by free_touch; 10-08-2009 at 12:31.
نه اینجوری نیست یعتی با ریست این هم پاک میشه ..یعنی اگه یه بازی نصب کنیم و قفلش کنیم. وبعدش گوشی رو ریست کنیم اون بازی هم مثل بازی های اورجینال گوشی پاک نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
ولی مثلا وقتی میخوای یه فولدر رو گله ای پاک کنی یه تیک مخصوص اینه که اگه اون تیکه رو بزنی این فایلها هم پاک میشن ولی اگه اگه تیکش رو برداری این فایها پاک نمیشن ...در واقع واسه جلوگیری از پاک ناخواسته پاک شدن یه فایله...
بچه ها ببخشید این گوشی از محافظ های چرمی داره یا میشه بعدا بهش نصب کرد راستش من این گوشی رو خییلی دوس دارم و سر برج یکی انشا الله میخرم فط از همین تاچش میترسم خراب بشه چون من گوشیی میخوام که حداقل 4 سال عمر کنه اگه محافظی چیزی داره بهم خبر بدین تا با خیال راحت یکی بخرم
با تشکر
بله رنگ نقره ایشم موجوده خودم تو علاءدین دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)