تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 81 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی football manager 2010 را بازی کرده؟ فرقش با fifa manager 2010 چیه؟ کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

آقامثل اینکه امسال نمیشه با تقلب باشگاه رو خرید ! کسی راهی بلده ؟
    تقلب چیه؟؟آدم باید نون بازوشو بخوره!!

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

کسی football manager 2010 را بازی کرده؟ فرقش با fifa manager 2010 چیه؟ کدوم بهتره؟
    من که فقط دارم فوتبال منیجر 2010 بازی میکنم. با توجه به ضد حالی که توی فیفا منیجر 2009 خوردم ( اینکه میبایست کلی پچ دانلود کنیم و اخراج و ... )
    فوتبال منیجر هیچ فرقی هم با سری های قبلی نکرده. فقط بازیکنان تیم هاشون عوض شدند . اینجا هم که کسی نیومده یک بار تمیز و کامل درباره فیفا منیجر 2010 توضیح بده.

داره خودمونی میشه Hadish kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

تقلب چیه؟؟آدم باید نون بازوشو بخوره!!
    danialپروفايلت رو يه نگاه بنداز
    شما ميتونيد با فروش سهام تيمتون پول خوبی رو بدست بياريد.برای اين كار 5شرط لازمه:1سود مالی در فصل گذشته 2حضور مربی به مدت 3سال در يك تيم 3عدم بدهی باشگاه4بازی كردن در ليگ بالا5حداقل ايمنی در ساختمانها 8ميليون
    فروش سهام:در قسمتfinancial status-statusچند شكل قرمز رنگ وجود دارد،پايين ترينش كه يك فلش رو به اوج است رو بزنيد
    (going public)و سهام رو هر چند درصدی كه ميخواهيد بفروشيد.
    درهمون قسمت فينانسيال،استاوتس ميتونيد وام بگيريد،پول باشگاه رو در بانك بزاريد.يكی از اون شكلها درصد است.در اون وام ميگيريد ودر دومی هم پولتون رو در بانك ميزاريد،سوميم كه همون سهامه.
    Last edited by Hadish kaka; 09-12-2009 at 13:34.

داره خودمونی میشه Hadish kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

من که فقط دارم فوتبال منیجر 2010 بازی میکنم. با توجه به ضد حالی که توی فیفا منیجر 2009 خوردم ( اینکه میبایست کلی پچ دانلود کنیم و اخراج و ... )
    فوتبال منیجر هیچ فرقی هم با سری های قبلی نکرده. فقط بازیکنان تیم هاشون عوض شدند . اینجا هم که کسی نیومده یک بار تمیز و کامل درباره فیفا منیجر 2010 توضیح بده.
    فيفا منيجر پرفروشترين بازی جهان البته در بين همكاراشه!!!!اونم به خاطر جذابيتش.اين نسخش بر خلاف 2009كه ضدحال بود خيلی جذاب،بدون نياز به كرك(جلوگيری كننده از اخراج)و تغييراتی هم كه توش دادن كم كه نيست خيلی هم زياده و من از وقتی كه اين بازی رو گرفتم هر روز بيشتر شيفتش شدم و چيزهايه جديدی رو ازش پيدا كردم.به شما هم توسيه ميكنم اين بازی رو بازی كنيد چون خيلی بهتر از فوتبال منيجر(به نظر من)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوش به حالتون... کلی جلو رفتین. من هنوز موندم توی مشکل 3D . حالم گرفته است. یکی از بچه ها استاندارد سایت EA رو گذاشته بود که کارت گرافیک جی فورس 6600 که 512 مگه توصیه شده.
    من گرافیکم 5500 256 مگ و یک گیگ رم دارم. مساله اینه که مادربردم AGP و اگه قرار به ارتقا باشه، ترجیح میدم کارت گرافیکی بگیرم که مثل 5500 و 6600 AGP نباشه.
    کسی میتونه من رو راهنمایی کنه، که چکار کنم. با همین کارت گرافیک و رم که راهی وجود نداره 3D رو فعال کنم؟ و اگر قرار به ارتقا باشه اگر یک گیگ رم دیگه و گرافیک کارت 6600 کارم رو راه می ندازه؟
    کسی هست که کارت گرافیکش G FORCE 6600 باشه و 2 گیگ رم داشته باشه و 3D فعال باشه؟
    مرسی دوستان. این موضوع برام خیلی مهمه و اگر کسی کمک کنه تا به این مشکل غلبه کنم، کلی حال فورومی داده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوش به حالتون... کلی جلو رفتین. من هنوز موندم توی مشکل 3D . حالم گرفته است. یکی از بچه ها استاندارد سایت EA رو گذاشته بود که کارت گرافیک جی فورس 6600 که 512 مگه توصیه شده.
    من گرافیکم 5500 256 مگ و یک گیگ رم دارم. مساله اینه که مادربردم AGP و اگه قرار به ارتقا باشه، ترجیح میدم کارت گرافیکی بگیرم که مثل 5500 و 6600 AGP نباشه.
    کسی میتونه من رو راهنمایی کنه، که چکار کنم. با همین کارت گرافیک و رم که راهی وجود نداره 3D رو فعال کنم؟ و اگر قرار به ارتقا باشه اگر یک گیگ رم دیگه و گرافیک کارت 6600 کارم رو راه می ندازه؟
    کسی هست که کارت گرافیکش G FORCE 6600 باشه و 2 گیگ رم داشته باشه و 3D فعال باشه؟
    مرسی دوستان. این موضوع برام خیلی مهمه و اگر کسی کمک کنه تا به این مشکل غلبه کنم، کلی حال فورومی داده

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

فيفا منيجر پرفروشترين بازی جهان البته در بين همكاراشه!!!!اونم به خاطر جذابيتش.اين نسخش بر خلاف 2009كه ضدحال بود خيلی جذاب،بدون نياز به كرك(جلوگيری كننده از اخراج)و تغييراتی هم كه توش دادن كم كه نيست خيلی هم زياده و من از وقتی كه اين بازی رو گرفتم هر روز بيشتر شيفتش شدم و چيزهايه جديدی رو ازش پيدا كردم.به شما هم توسيه ميكنم اين بازی رو بازی كنيد چون خيلی بهتر از فوتبال منيجر(به نظر من)
    پروفایل رو دیدم
    احتمالن فایل درست دانلود نشده
    دوباره دانلود کن چون اصل فایل سالمه چون بچه های دیگه دانلود کردن اگه بازم مشکل داشت بگو تا یکاریش بکنیم

داره خودمونی میشه mophid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

FIFA Manager 10 Update 2-RELOADED

FIFA Manager 09 gives you full control over the management of a football club. You are responsible for the line-up, the tactics and the training of your team � as well as for signing the right players, improving the club facilities and the stadium. It is also important that you maintain good relationships with your players, the board, the sponsors and the press. But FIFA Manager 09 goes further. Managing your national team is one of the options, playing as a player manager is another one (in this case you can even control your player on the pitch). And then there is the ultimate challenge: Found your own club and work your way up the leagues to finally become Champions!

Release name: FIFA Manager 10 Update 2-RELOADED
    Size: 110.50 MB
    Genre: Sport Simulation

کد:
    http://hotfile.com/dl/19979511/9c9d550/FIFA.Manager.10.Update.2-RELOADED.rar.html

http://rapidshare.com/files/318245600/FIFA.Manager.10.Update.2-RELOADED.rar

اینم لینک فایل کرک:

http://thepiratebay.org/torrent/5202767/Fifa_Manager_10_Crack_Update__2_v2.0.0.4

دوستان این لینک تورنت هست. اگه ممکنه یه آموزش دانلود تورنت بذارید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از mophid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ehsanjokar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In My Heart

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    هر سوالی درمورد بازی دارید رو از من بپبرسید تا راهنمایی تون کنم.
    پیشنهاد می کنم اسم بازیکن هایی که Scout میکنید و از استعداد بالایی برخوردار هستن به همراه نام تیم رو بذاریم تا دوستان برن و بخرند...و شاید چند سال دیگه نام اونا رو تو میدانهای بزرگ بشنویم.
    مثلا من 4 سال پیش تو منجر کریم بنزما رو پیدا کردم که اون موقع هیچکس نمی شناختش ولی من به استعداد ذاتیش پی بردم...(تعریف از خودم؟!)
    واسه شروع من Sergio Romero دروازبان AZ Alkmar رو بهتون معرفی می کنم.واقعا آینده ی درخشانی داره.
    همچنین Thomas Muller بایرن مونیخی(بازیکن محبوب تیم محبوب من) !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •