تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 1024 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظرم اصلا لازم نیست
    نظر شما محترمه دوست عزیز شاید واسه شما لازم نباشه

ولی واسه یه نفر که نمیدونه چه جوری درس بخونه و نمیدونه باید چیکار کنه خوبه..

مثلا یکی از دوستام بود اصلا درسخون نبود بعد سال اول قبول نشد موند واسه سال دوم سال دوم میخواست درس بخونه....

ولی نمیدونست باید چیکار کنه خودش میگفت من بودم و 30 تا کتاب که نمیدونستم چه جوری بخونمشون از کدوم شروع کنم

کدوما رو کی بخونم یه مشاور خوب گرفت و واقعا هم موفق شد

من نمیگم مشاور عامل موفقیته .اصل تلاشه اما مشاور میتونه توی این راه بهت کمک کنه و راه درست تر رو بهت

نشون بده

2. 5 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

نظر شما محترمه دوست عزیز شاید واسه شما لازم نباشه

ولی واسه یه نفر که نمیدونه چه جوری درس بخونه و نمیدونه باید چیکار کنه خوبه..

مثلا یکی از دوستام بود اصلا درسخون نبود بعد سال اول قبول نشد موند واسه سال دوم سال دوم میخواست درس بخونه....

ولی نمیدونست باید چیکار کنه خودش میگفت من بودم و 30 تا کتاب که نمیدونستم چه جوری بخونمشون از کدوم شروع کنم

کدوما رو کی بخونم یه مشاور خوب گرفت و واقعا هم موفق شد

من نمیگم مشاور عامل موفقیته .اصل تلاشه اما مشاور میتونه توی این راه بهت کمک کنه و راه درست تر رو بهت

نشون بده
    پس ما دور هم جمع شدیم برای چی برای اینکه به هم کمک کنیم

4. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس ما دور هم جمع شدیم برای چی برای اینکه به هم کمک کنیم
    بله ، این تاپیک تقریبا تنها جاییکه بچه ها به خاطر موفق شدن دوستاشون راهنماییشون میکنن ولی متاسفانه اکثر جاها اول پول حرف اولو میزنه !

6. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بله ، این تاپیک تقریبا تنها جاییکه بچه ها به خاطر موفق شدن دوستاشون راهنماییشون میکنن ولی متاسفانه اکثر جاها اول پول حرف اولو میزنه !
    من که هر کاری بتونم برای دوستانم تو این فروم میکنم تا قبول بشن

8. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

البته من چندان انگیزه ای هم برای کنکور ندارم که علتشم خود دانشگاهه !
    چون فرد بسیار کم رویی هستم از حاضر شدن سر یک کلاس پر جمعیت واهمهی شدیدی دارم که اگه این واهمه رفع بشه میتونم با بالاترین بازدهی ممکن درسم رو بخونم !
    مثلا اینکه میگن تو دانشگاه اگه شخصی یک اشتباهی بکنه سریعا ازش یه سوژه درست میکنند ، درست نمیگم ؟

10. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

البته من چندان انگیزه ای هم برای کنکور ندارم که علتشم خود دانشگاهه !
    چون فرد بسیار کم رویی هستم از حاضر شدن سر یک کلاس پر جمعیت واهمهی شدیدی دارم که اگه این واهمه رفع بشه میتونم با بالاترین بازدهی ممکن درسم رو بخونم !
    مثلا اینکه میگن تو دانشگاه اگه شخصی یک اشتباهی بکنه سریعا ازش یه سوژه درست میکنند ، درست نمیگم ؟
    این واهمه رو همه دارن یادمه وقتی از ایران رفتم فرانسه تو هواپیما که نشستم با خودم گفتم چه غلطی دارم میکنم من که 190 سراسری رو دارم چه را برم یک کشور غریب و ......... بعد از یک ربع با خودم گفتم جوان نباید بترسه و ترس ناکامی میاره و بعد تو ذهنم هدفم رو به یاد اوردم و دیدم هدفم بالاتر از چیزیه که بخوام راحت خرابش کنم پس گفتم یا ادم یه کاریو شروع نمیکنه یا میکنه درستشو میکنه
    و درباره ی حسی که داری یعنی ترس از جمع اینو خیلی ها دارند منم مثل تو بودم سر کلاس تشریح استادمون ازم پرسید این چیه و من لغت فرانسوی کولون یادم رفته بود و بچه ها بهم خندیدند و...........
    می خوام بگم که اینا چیزی نیست که ادم هدف و ایندش رو به خاطرش خراب کنه

12. 8 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

الان یکم درس خوندم و وسط درس خوندن یاد شماها افتادم گفتم شاید بعضی از شما توی درس خوندن شاید نوپا باشید و یا اصلا تجربه ی درس خوندن رو در مقیاس وسیعتر نداشته باشید گفتم از تجاربم بگم و شما هم استفاده کنید:
    اگه هر درسی رو می خونید چون ممکن سوالات رو پیچ بدن باید عمق مطلب رو بکشین بیرون یعنی دیدتون تو خوندن عمقی باشه
    حالا می خوام بهتون روش خوندن رو که مشاورمون تو فرانسه یادمون داد رو بهتون بگم:
    1 ابتدا اون فصلی از کتاب رو که می خواهید بخونید رو با سرعت تمام و بدون وقفه از رو بخونید
    2 در این مرحله فرض کنید دارید روزنامه می خونید
    3 در این مرحله نیاز به علامت گذاری نکاتی می رسه که مهم هستند
    4 در این مرحله باید دیدتون رو از ظاهر به باطن کتاب ببرید یعنی مو رو از ماست بکشید بیرون و کنار کتاب نکات رو یادداشت کنید
    5 این مرحله که اخرین مرحله هست مرور کردن جاهای علامت زده و چیزهایی که یادداشت کردید هست
    خوب وقتی که به سلامتی این مراحل گذشت مرحله ی تست زدن هست که اشکالاتتون مشخص و اینکه با نحوه ی تست اشنا بشید و من توصیه میکنک که تست رو دقیقا بعد از مرحله ی 5 انجام دهید
    شاید بگید این جور تست زدن یک جور کلاه سر خودمون گذاشتنه ولی این حرف اشتباهه بزرگیه چون با این تست زدن شما اطلاعات رو تثبیت میکنید
    خوب ما باید بعد از این مرحله تست زدن یک مرحله تست زنی دیگه نیز داشته باشیم که باید یک دو سه روزی به مغز فرصت برای سازماندهی اطلاعات به مغز بدیم و با این تستی که میزنیم مغز رو وادار میکنیم اطلاعات رو به ما بده ولی تو این امتحان به این نکته پی می بریم که یک سری اطلاعات رو به یاد نمیاریم که این مشکلی نیست این اطلاعات رو با یک رنگ دیگه تو کتاب علامت میزنیم
    حالا دیگه شما از این فصل خیالتون راحت باشه ولی گاهی اوقات یک مروریش بکنین
    ببخشید سرتونو درد اوردم امیدوارم به دردتون بخوره
    در ضمن یک پیشنهادی دارم اینکه یک ساعتی از روز رو مشخص کنیم و بچه های این تاپیک online باشن و پیرامون کنکور و مشکلات و ...... بطور online بحث کنیم

14. 14 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض چگونه با انگیزه شویم؟چگونه با علاقه درس بخوانیم؟رتبه های برتر کنکور چگونه درس خواندند؟

سلام چون می دونسم حوصلتون نمیشه برین تاپیک پارسال رو بخونید اینو گذاشتم براتون

=============
    چگونه با انگیزه شویم؟چگونه با علاقه درس بخوانیم؟رتبه های برتر کنکور چگونه درس خواندند؟

در سال های قبل از کنکور کتاب های روانشناسی زیادی خوانده بودم که واقعا به کارم اومدند.
    دوستان شما دقیقا همان اندیشه تان هستید.آنچه شما الان هستید حاصل اندیشه های ذهن شما در سالها و ماه های قبل هست.شاید کمی تعجب آور باشد ولی دقیقا به هر آنچه روی آن فکر میکنید و متمرکز می شوید همان اتفاق می افتد.اگر درباره بیماری فکر کنید بیمار می شوید،اگر به شکست فکر کنید شکست می خورید،اگر به این که چرا کار نیست فکر کنید هیچ موقع کار دلخواه خود را پیدا نمی کنید!!! وبلعکس اگر به فراوانی وثروت فکر کنید به آن می رسید اگر به آرمش بیاندیشید آن را حس می کنید.
    شما اگر در دنیای درون و ذهن خودتون نتونید به موفقیت برسید و آن را تجربه کنید چگونه می خواهید در دنیای واقعی به موفقیت برسید؟؟؟
    به هر آنچه می خواهید برسید به آن فکر کنید و از همه مهم تر آن را در ذهن خودتون به بهترین شکل تجسم کنید.اگر می خواهید در کنکور موفق شوید بارها و بارها آن را در ذهن خودتون با تمام وجود در آغوش بکشید.
    کافی است چند دقیقه قبل از خواب و چند دقیقه بعد بیدار شدن (قبل از اینکه از جای خود بلند شوید) از تکنیک تجسم خلاق استفاده کنید(در این زمان ها ذهن به یک حالت آرامش خاصی میرسد که تجسم خلاق بیشترین تاثیر را خواهد داشت):
    در ذهن خود به صورت تمام رنگی با یک صدای دلنشین و در یک هوای دوست داشتنی تصور کنید که دارید درس می خوانید .فضای اتاقتون را به بهترین و زیبا ترین حالت تصور کنید.ببینید که به آسانی درس را می فهمید.از آن لذت می برید.به آسانی تست می زنید.تا آنجای که می توانید تصاویر را بسط بدهید زیبا و دلنشین کنید.از تمام حواس پنج گانه خود کمک بگیرید، مثلا حتی بوی خوبی را در ذهن خودتون تجسم کنید.ببینید که شب کنکور آرامش دارید.ببینید که سرجلسه کنکور با چه لذتی به سوالات پاسخ می دهید ببینید که چه آرامش عجیبی درونتو حکم فرماست. هنگامی که وقت آزمون تمام می شود با خوشحالی و خنده برگه کنکور را بالای سرتون می برید.ببینید به خانوادتون با چه افتخاری بعد از جلسه می گویید که آزمون فوق العاده راحتی دادید.
    چند نکته:
    ۱)ممکنه ذهنتون در ابتدا با این تصاویر مقاومت کنه.این کامالا عادی هست.در اینجا از نقش خدا استفاده کنید.با خود بگوید با حمایت خدا این اتفاقات می افتد.اگر ذهنتون مقاومت کرد به تدریج و در طول زمان این تصاویر را کامل کنید.
    ۲)هرگز و هرگز به رتبه خود فکر نکنید.این فکر تنش زاست.مثلا نبینید که رتبه زیر ۱۰۰ آورده اید.به جای آن ببینید که در دانشگاه دلخواهتون ودر رشته دلخواهتون مشغول تحصیل هستید.همیشه به رشته و دانشگاهتون فکر کنید نه رتبه ایی که باید بیاورید.
    ۳)با خدا رفیق شوید(اگر تا حالا نبوده اید!):با خدای خودتون حرف بزنید.ازش کمک بخواهید.ازش بخواهیدکه کمکتون کنه بتونید با عث افتخار خانوادتون باشید.ازش بخواهید هر چه که به صلاح شما هست براتون اتفاق بیافته.هنگام خستگی ازش نیرو بخواهید.حتما دقایقی از روز را با خدای خود خلوت کنید.خلاصه با خدای خودتون حال!!!!!!!!!!!کنید.
    ۴)از جملات تاکیدی استفاده کنید.مثلا من خودم همش به خودم می گفتم با یاری خداوند در کنکور موفق می شوم.در تصاویر و جملات تاکیدی هرگز نقش و یاد خدا را از یاد نبرید.
    ۵)یادتون باشه هر کس مشکلی داره و دم بدونه مشکل توی این دنیا پیدا نمی شه.این را مد نظرتون داشته باشید که هیچ مشکلی نیست که اراده و خواست خدا نتونه با اون مقابله کنه.
    موفق باشید

16. 16 کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیاد خط خطی کردن کتابا هم خوب نیست یکی از دوستای من با 5 رنگ و شکل مختلف زیر نکات مهم خط کشیده بود چون هر بار به نظرش دفعه قبل نکات غیر مهم رو هم به حساب آورده بود

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام چون می دونسم حوصلتون نمیشه برین تاپیک پارسال رو بخونید اینو گذاشتم براتون

=============
    چگونه با انگیزه شویم؟چگونه با علاقه درس بخوانیم؟رتبه های برتر کنکور چگونه درس خواندند؟

در سال های قبل از کنکور کتاب های روانشناسی زیادی خوانده بودم که واقعا به کارم اومدند.
    دوستان شما دقیقا همان اندیشه تان هستید.آنچه شما الان هستید حاصل اندیشه های ذهن شما در سالها و ماه های قبل هست.شاید کمی تعجب آور باشد ولی دقیقا به هر آنچه روی آن فکر میکنید و متمرکز می شوید همان اتفاق می افتد.اگر درباره بیماری فکر کنید بیمار می شوید،اگر به شکست فکر کنید شکست می خورید،اگر به این که چرا کار نیست فکر کنید هیچ موقع کار دلخواه خود را پیدا نمی کنید!!! وبلعکس اگر به فراوانی وثروت فکر کنید به آن می رسید اگر به آرمش بیاندیشید آن را حس می کنید.
    شما اگر در دنیای درون و ذهن خودتون نتونید به موفقیت برسید و آن را تجربه کنید چگونه می خواهید در دنیای واقعی به موفقیت برسید؟؟؟
    به هر آنچه می خواهید برسید به آن فکر کنید و از همه مهم تر آن را در ذهن خودتون به بهترین شکل تجسم کنید.اگر می خواهید در کنکور موفق شوید بارها و بارها آن را در ذهن خودتون با تمام وجود در آغوش بکشید.
    کافی است چند دقیقه قبل از خواب و چند دقیقه بعد بیدار شدن (قبل از اینکه از جای خود بلند شوید) از تکنیک تجسم خلاق استفاده کنید(در این زمان ها ذهن به یک حالت آرامش خاصی میرسد که تجسم خلاق بیشترین تاثیر را خواهد داشت):
    در ذهن خود به صورت تمام رنگی با یک صدای دلنشین و در یک هوای دوست داشتنی تصور کنید که دارید درس می خوانید .فضای اتاقتون را به بهترین و زیبا ترین حالت تصور کنید.ببینید که به آسانی درس را می فهمید.از آن لذت می برید.به آسانی تست می زنید.تا آنجای که می توانید تصاویر را بسط بدهید زیبا و دلنشین کنید.از تمام حواس پنج گانه خود کمک بگیرید، مثلا حتی بوی خوبی را در ذهن خودتون تجسم کنید.ببینید که شب کنکور آرامش دارید.ببینید که سرجلسه کنکور با چه لذتی به سوالات پاسخ می دهید ببینید که چه آرامش عجیبی درونتو حکم فرماست. هنگامی که وقت آزمون تمام می شود با خوشحالی و خنده برگه کنکور را بالای سرتون می برید.ببینید به خانوادتون با چه افتخاری بعد از جلسه می گویید که آزمون فوق العاده راحتی دادید.
    چند نکته:
    ۱)ممکنه ذهنتون در ابتدا با این تصاویر مقاومت کنه.این کامالا عادی هست.در اینجا از نقش خدا استفاده کنید.با خود بگوید با حمایت خدا این اتفاقات می افتد.اگر ذهنتون مقاومت کرد به تدریج و در طول زمان این تصاویر را کامل کنید.
    ۲)هرگز و هرگز به رتبه خود فکر نکنید.این فکر تنش زاست.مثلا نبینید که رتبه زیر ۱۰۰ آورده اید.به جای آن ببینید که در دانشگاه دلخواهتون ودر رشته دلخواهتون مشغول تحصیل هستید.همیشه به رشته و دانشگاهتون فکر کنید نه رتبه ایی که باید بیاورید.
    ۳)با خدا رفیق شوید(اگر تا حالا نبوده اید!):با خدای خودتون حرف بزنید.ازش کمک بخواهید.ازش بخواهیدکه کمکتون کنه بتونید با عث افتخار خانوادتون باشید.ازش بخواهید هر چه که به صلاح شما هست براتون اتفاق بیافته.هنگام خستگی ازش نیرو بخواهید.حتما دقایقی از روز را با خدای خود خلوت کنید.خلاصه با خدای خودتون حال!!!!!!!!!!!کنید.
    ۴)از جملات تاکیدی استفاده کنید.مثلا من خودم همش به خودم می گفتم با یاری خداوند در کنکور موفق می شوم.در تصاویر و جملات تاکیدی هرگز نقش و یاد خدا را از یاد نبرید.
    ۵)یادتون باشه هر کس مشکلی داره و دم بدونه مشکل توی این دنیا پیدا نمی شه.این را مد نظرتون داشته باشید که هیچ مشکلی نیست که اراده و خواست خدا نتونه با اون مقابله کنه.
    موفق باشید
    بگذارید نوشته ی دوستمون رو براتون خلاصه کنم:
    انسان به هرچه که می خواد و دوست داشته باشه خواهد رسید و در راه رسیدن به این امر باید اول خدای خودش رو پشتیبان خودش قرار بده و در مواقع سختی ازش کمک بگیره و مطلب دوم (تاکتیکی که فرمودند) شرط لازم و کافی برای موفقیت نیست ولی راهی برای افزایش اعتماد به نفس است و در جنگ کسی که اعتماد به نفس داشته باشه بیشتر از ادم بی اعتماد به نفس باهوش موفق است

19. 4 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •