سلام
گرافیک 550v قویتره یا 5650?
5650
5650 رتبه 54 و 550v رتبه 75 دارند.
آقا سلام به همگی؛
کارت گرافیک geforce gt325 با حافظه 1 G برای بازی های جدید چطوره ؟
و این بهتره یا ATI 5470 1G ؟
مرسی
سلام خدمت دوستان و اساتید
یه چند وقتیه وارد دنیای نوت بوک شدیم و قراره 2-3 تا برای فک و فامیل و خودم بخرم
برای خودم دو سه مدل گذاشتم کنار که بینشون این آیتم گرافیک خیلی اذیتم کرد
حالا سوالم اینه که تفاوت بین گرافیک 5650 و 5730 در چه حدیه
تو سایت amd که جزئیات این مدل ها رو داشتم میدیدم زیاد با هم فرقی نداشتن
5730 :
5650 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لیست مشخصات 5650 برای سرعت هسته و ... دو تا عدد نوشتن مثلا Engine clock speed: 450-650 MHzکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(این یعنی چی ؟ یعنی میشه اورکلاکش کرد ؟) (سوال من دقیقا این قسمته که چرا دو تا عدد براش نوشتن اون هم تو سایت اصلی )
جالبیه موضوع اینجاست که عدد دوم دقیقا با مشخصات 5730 برابره
لینک های پایین هم مربوط به سایت نوت بوک چک هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این سایت 5730 رتبه های بهتری آورده ولی خیلی به 5650 نزدیکهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا مگه میشه ؟گرافیک 420 ام یعنی در حد 4650 ؟ بعنی این گرافیک در حد گرافیک دل 1557 ؟
چه بد . ولی اون لپ تاپی که من سراغ دارم مخصوص گیم هستش و تازه ساخته شده
سلام
مراجعه کنید به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تعداد فریم، تو هر کدام از بازیها مربوط به هر کارت گرافیک رو ببینید.
ببخشید یه سوال دیگه . من که الان بین کارت 330ام و 420 ام مقایسه کردم دیدم 330ام قوی تره . خیلی عجیبه کسی میتونه بگه چرا ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تنها برتری که 420 نسبت به 330 داره پشتیبانی از دایرکت 11 هست ولی در 330 سرعت کلاک هسته و رم بالاتر از 420 میباشد و به همین دلیل قدرت پردازش و رندر بالاتره.
خوب ببخشید میشه بپرسم دایرکت ایکس 11 اینجا چه کاری انجام میده ؟ وقتی دایرکت ایکس 10 داره روی 330 کارایی بهتری انجام میده دیگه فکر نکنم دایرکت ایکس 11 روی 420 ام حرفی برای گفتن داشته باشه . اصلا جی فورس با زدن 420 میخواسته چکار کنه ؟ پیشرفت یا پسرفت ؟
directx 11 الآن زیاد استفاده نداره چون هنوز بازی هایی که اون رو ساپورت میکنن کمه ولی در آینده بازی ها تحت directx 11 ساخته میشن و روی این کارت گرافیک اجرا نمیشن
دوستان برای چک کردن رتبه و امکانات گرافیک ها به نظر من بهتره به لینک زیر مراجعه بکنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)