حالا انگار باز بمونه همه اساتید!!!!!!! پزشکی تهران و برق شریف قبول میشدن من باعث شدم نشن![]()
حالا انگار باز بمونه همه اساتید!!!!!!! پزشکی تهران و برق شریف قبول میشدن من باعث شدم نشن![]()
درسته...ولی خب ما که اینجا داریم بحث هامونو ادامه میدیمکسی فک نکرد باید بمونه...قرابود بمونه تا موقع اومدن نتایج.......ایشالا که اینم نمیبندن تا نتایج بیاد...زیاد غصه نخورید
لطفا جواب بدید
ادبیات 48
عربی 66
دینی 63
زبان 75
ریاضی 33
فیزیک 45
شیمی 43
رتبم در منطقه 2 چند میشه؟؟
مهندس تو صفحه قبل درست جواب داده بودن بچه ها بهتونلطفا جواب بدید
جالبه ...این بحثا رو چرا اونجا ادامه ندادن؟! اونجا همه بحثی شد الا کنکور...درسته...ولی خب ما که اینجا داریم بحث هامونو ادامه میدیم....ایشالا که اینم نمیبندن تا نتایج بیاد...زیاد غصه نخورید
فک کنم اینجا هم داره همونطوری میشه!!!!!!!!
حالا انگار باز بمونه همه اساتید!!!!!!! پزشکی تهران و برق شریف قبول میشدن من باعث شدم نشن
من اینو نگفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!
از این حرصم میگیره که اون بحثای مسخره چند صفه آخرو که من اصلاً ازش بی خبر بودم همش پای من تموم شد!!!!!!!!!!
اینکه پای شما تموم شده که معلومه از page قبل
آقا عمران علم و صنعت منطقه 1 رتبه چند میخواد؟؟؟؟
ببخشیدا واقعا شرمنده هستم.ولی دفعه پیش هر کس یک چیز گفت.یکی گفت زیر 2000 یکی گفت بین 8000 تا 12000 یکی گفت 3000 حالا لطف می کنید نظر قطعی رو بگید؟(منطقه 1)
با تشکر فراوان
ادبیات 40
عربی 45
دینی 50
زبان 67
ریاضی 48
فیزیک 70
شیمی 61
Last edited by bnmnb; 01-07-2009 at 15:10.
سلام .................................................. .......... من قبلا 1000 بار اینو گذاشتم ولی چون جوابمو نگرفتم دوباره گذاشتم.
.
با این در صد ها رتبه 50000 تا 70000 کشوری(25000 تا 35000 منطقه 2) رو می آرم ؟ اگه نمی آرم بگید چند می آرم ! فقط رتبه مو بگید !
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
*************فقط رتبه !!!!!!!!!!!!!!*****************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
شما مجاز بشی شانس اوردی
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
بایک گل بهار نمیشه ...اینو بدون
man ke balad nistam ehtemal begiram vali feekr konam biary
baba tofel!!!!1![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)