علي جان مطمئني كه در شرايط هاي پرفورمنس چك كرديش؟
اين خيلي مهمه ها![]()
علي جان مطمئني كه در شرايط هاي پرفورمنس چك كرديش؟
اين خيلي مهمه ها![]()
به نظر منم بايد كچ پرفورمنس خيلي متفاوت باشه چون كچ نوت بوك ايشون بيشتر هم هست
قدرت محاسباتي سي پي يو هم بالاتر باشه
چون من دوال كور دارم و ايشون كور تو دو
البته يك نكته اي هست كه اين نرم افزاري كه شما معرفي كردي قطعات رو كامل و صحيح نمي شناسه!!!
مثلا سي پي يو من رو كور تو دو شناخت!!!!
در حاليكه دوال كور هست
خيلي كلا اين نرم افزار بنچ مارك شما قابل اعتماد نيست![]()
خواهش میکنم،والا درایورایی که تو dvdهمراهش بود نصب کردم،باید از حمید بپرسم ببینم همینارونصب کرده یا خودش اپدیت روزشو از سایتش گرفته،راستی1 ساعت پیش با رفیقم رفتیم یه 5738g براش گرفتم !! البته تو پک دوستم یه dvdویندوز xp خود سازگار بود که مال من نداشت !!
سلام ، چطوری حمید جان ؟ والا اگه منظورت همون "های پرمورمنسه" که وقتی میذارمش روش صفحه نورش زیاد میشه ،باید بگم بله راستی درایوراتو از رو خود dvdش نصب کردی یا رفتی از سایتش آپدیتشو گرفتی؟
سلام
علي جان خوبي
اگه نور مانيوتر زياده با كليد Fn
و كليدهاي جهتي چپ و راست كم و زيادش كن (هم كليداف-ان و هم چپ و راست با هم)
بالا وپايين هم مال صدا هست
من درايورها را واسه اكس پي از روي نت گرفتم ولي ويستا هومني هست كه تو دي وي ديش بود
منم ويندوز اكس پي سازگار را نداشتم و مجبور شدم يك ويندوز اكس پي مخصوص ايسر بسازم![]()
سلام حمید جان.در مورد کش راست میگی.تازه من فکر میکردم کش هاشون هم یکیه که گفتم کمه! اگه اینطوره که باید بالاتر باشه در صورتی که مساوی هم نیست!!!
راستی در مورد این بنچ مارک نمیتونم بگم دقیقه ولی کلا بنچ مارک خوبیه.اگه بخواین دقیقتر باشه که باید از Sandra استفاده کنید.فکر کنم حجمش حدود 20 مگ اینا باشه.میخواین لینکشو بدم؟
علی آقا شما یه کاری کن.برو آخرین درایورها رو بگیر.بعد همه برنامههای اضافی رو ببند.تم رو هم بهتره رو بیسیک بزاری.دوباره تست بگیر ببینیم چی میشه!
Last edited by surpriser; 01-07-2009 at 18:44.
سلام
من فكر مي كنم يك برنامه اي داره در پس زمينه خودكار كار مي كنه و باعث افت نتايج ميشه
اينكه چي هست نمي دونم
من سيسافت سندرا هم دارم
Last edited by H@mid-Vista; 01-07-2009 at 18:47.
سلام دوستان اینم لینک مستقیم دانلود SiSoftware Sandra Engineer 2009.5.15.99 SP3c که به نظر من واقا جایی برای بحث نداره و اعدادی که به سخت افزار میده هم کاملا مطمعن هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرپرايزر جان بيا من برات يك دل پرسيژن مي خرم 4 ميليون دست از سر اين بنچ ماركينگ بردار
با اين حال چشم ببينم چي ميشه
واقا راضی به زحمت نبودم ولی حالا که اصرار میکنی آدرس میدم بفرست.فقط گارانتیش معتبر باشه ها
ولی کلا وقتی آدم میخواد 700 تومن پول بده حداقل از خریدش ناراضی نباشه.
راستی این بنچ مارک رو بیشتر گزاشتم چون از تفاوت امتیاز کش شال شما و آقا علی یکم گیج شدم
ولی کلا اگه تونستید تست بگیرید که خیلی خیلی ممنون میشم گر نه که بیخیالش!![]()
Last edited by surpriser; 01-07-2009 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)