تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 95 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون. ولی نقشه بیس دانلود نمیشه
    سلام
    نقشه بیس مشکل نداره دوباره سعی کن لینکش سالمه...

2. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بچه ها میخواستم ببینم diamond 2 برنامه ضبط صدا روش هست؟ من خیلی توش گشتم اما پیدا نکردم میشه راهنماییم بکنید ضمنا برنامه gps هم هر کس سراغ داره برای diamond2 یه ادرس بذاره ممنونم

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام بچه ها میخواستم ببینم diamond 2 برنامه ضبط صدا روش هست؟ من خیلی توش گشتم اما پیدا نکردم میشه راهنماییم بکنید ضمنا برنامه gps هم هر کس سراغ داره برای diamond2 یه ادرس بذاره ممنونم
    دوست گرامی gps بسته به این که شما تو کدوم شهرید فرق داره .. منظورم برنامشه.. اگه تهران هستی گارمین .. ضبط صدا هم که resco sound recorder رو نصب کن و دیگه مشکلی نخواهید داشت

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soulslayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من این گوشی رو 3 روزه گرفتم.از همون روز اول شارژ خالی کرد امروز بردم پیش کسی که تعمیرات htc انجم میده تو اصفهان گفت ویروس گرفته و باید win esh عوض بشه(فکر کنم به خاطر bluetooth )
    می خواستم نظر شما رو بدونم.باید چه کار کنم؟؟؟:(

یک سوال دیگه هم ازتون داشتم.هر برنامه ای که میخوام نصب کنم که پسوندش xml هست رو با opera باز میکنه و من نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟
    Last edited by soulslayer; 24-11-2009 at 20:38.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

برای GPS یک صفحه قبل رو نگاه کن میبینی.اما د ر مورد ضبط صدا اگر تو خود برنامه های گوشی میخوای یک صفحه Note باز کن این برنامه قابلیت ضبط صدارو داره اما اگر مهم نیست برات و کیفیت مهمه همون برنامه ای که امین گفت رو نصب کن واقعا" عالیه با امکانات بینظیر مثل ضبط خودکار تماسهای تلفنی,قبول تایمر,پشتیبانی فرمتهای MP3 Ogg , Speex, WAVوبالای 10 مورد کارایی دیگر که حال نوشتنش نیست(البته اسم دقیقش Resco Audio Recorder هست.)
    Last edited by AryanLand; 24-11-2009 at 18:16.

8. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک سوال دیگه هم ازتون داشتم.هر برنامه ای که میخوام نصب کنم که پسوندش xml هست رو با opera باز میکنه و من نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام من این گوشی رو 3 روزه گرفتم.از همون روز اول شارژ خالی کرد امروز بردم پیش کسی که تعمیرات htc انجم میده تو اصفهان گفت ویروس گرفته و باید win esh عوض بشه(فکر کنم به خاطر bluetooth )
    می خواستم نظر شما رو بدونم.باید چه کار کنم؟؟؟:(

در مورد قسمت اول سوالتون بگم که اون فروشنده یا واقعا نمیدونه یا دزد تشریف داره که دزد بودن محتمل تره .. ویندوز رو که مثل کامپیوتر نمیریزن رو گوشی .. شما یه هارد ریست بکن ویندوزت از ابتدا نصب میشه .. در مورد سوال دومت هم شما اشتباه کردی که فیل کب رو اکسترکت کردی.. همون فایل کب رو بریز رو گوشیت و سپس روش کلیک کن نصب میشه
    یا علی
    Last edited by Amin.M.1986; 25-11-2009 at 10:58.

11. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چقدر شماها خوبین! مرسی! من rom را upgrade کردم و با 6.5 فعلا همه چی خوب و خوش و خرمه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان گوشی من همچنان شارژ خالی میکنه ازتون خواهش می کنم به من بگین چی کار کنم.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان گوشی من همچنان شارژ خالی میکنه ازتون خواهش می کنم به من بگین چی کار کنم.

سلام.

شارژ خال کردن گوشی شما به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه.اول که باید باطری یک مدت باهاش کار بشه تا به قول معروف آبندی بشه و شارژ رو خوب نگه داره.شاید تو ی میدان مغناطیسی قرار میگیره گوشیت مثلا" میزاریش تو یک کیف که آهنربا داره مثل کیف اکثر گوشیها.اگر اینطوره و مجبوری اینکارو بکنی سمت صفحه رو بزار سمت آهنربا و پشت گوشی بسمت دیگه باشه تاثیر آهنربا کمتر میشه.محیط کارت رو هم یک چک بکن.یا مثلا" رو تلویزیون و....نزار.ضمن اینکه مقدار استفاده شما هم مهمه.برنامه های مورد استفاده شمامهمه.مقدار تماسهاتون مهمه.نحوه آنتندهی محیطتون مهمه.(اگر آنتن قطع و وصل میشه تاثیر بسزایی در خورده شدن باطری داره)
    اگر بازم دیدی درست نشد بگو تا اونموقع شگرد فریز رو پیشنهاد بدم

15. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •