سلام
نقشه بیس مشکل نداره دوباره سعی کن لینکش سالمه...
سلام
نقشه بیس مشکل نداره دوباره سعی کن لینکش سالمه...
سلام بچه ها میخواستم ببینم diamond 2 برنامه ضبط صدا روش هست؟ من خیلی توش گشتم اما پیدا نکردم میشه راهنماییم بکنید ضمنا برنامه gps هم هر کس سراغ داره برای diamond2 یه ادرس بذاره ممنونم
دوست گرامی gps بسته به این که شما تو کدوم شهرید فرق داره .. منظورم برنامشه.. اگه تهران هستی گارمین .. ضبط صدا هم که resco sound recorder رو نصب کن و دیگه مشکلی نخواهید داشت![]()
سلام من این گوشی رو 3 روزه گرفتم.از همون روز اول شارژ خالی کرد امروز بردم پیش کسی که تعمیرات htc انجم میده تو اصفهان گفت ویروس گرفته و باید win esh عوض بشه(فکر کنم به خاطر bluetooth )
می خواستم نظر شما رو بدونم.باید چه کار کنم؟؟؟:(
یک سوال دیگه هم ازتون داشتم.هر برنامه ای که میخوام نصب کنم که پسوندش xml هست رو با opera باز میکنه و من نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟
Last edited by soulslayer; 24-11-2009 at 20:38.
سلام.
برای GPS یک صفحه قبل رو نگاه کن میبینی.اما د ر مورد ضبط صدا اگر تو خود برنامه های گوشی میخوای یک صفحه Note باز کن این برنامه قابلیت ضبط صدارو داره اما اگر مهم نیست برات و کیفیت مهمه همون برنامه ای که امین گفت رو نصب کن واقعا" عالیه با امکانات بینظیر مثل ضبط خودکار تماسهای تلفنی,قبول تایمر,پشتیبانی فرمتهای MP3 Ogg , Speex, WAVوبالای 10 مورد کارایی دیگر که حال نوشتنش نیست(البته اسم دقیقش Resco Audio Recorder هست.)
![]()
Last edited by AryanLand; 24-11-2009 at 18:16.
یک سوال دیگه هم ازتون داشتم.هر برنامه ای که میخوام نصب کنم که پسوندش xml هست رو با opera باز میکنه و من نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟
در مورد قسمت اول سوالتون بگم که اون فروشنده یا واقعا نمیدونه یا دزد تشریف داره که دزد بودن محتمل تره .. ویندوز رو که مثل کامپیوتر نمیریزن رو گوشی .. شما یه هارد ریست بکن ویندوزت از ابتدا نصب میشه .. در مورد سوال دومت هم شما اشتباه کردی که فیل کب رو اکسترکت کردی.. همون فایل کب رو بریز رو گوشیت و سپس روش کلیک کن نصب میشه
یا علی![]()
Last edited by Amin.M.1986; 25-11-2009 at 10:58.
چقدر شماها خوبین! مرسی! من rom را upgrade کردم و با 6.5 فعلا همه چی خوب و خوش و خرمه.
سلام دوستان گوشی من همچنان شارژ خالی میکنه ازتون خواهش می کنم به من بگین چی کار کنم.
سلام.
شارژ خال کردن گوشی شما به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه.اول که باید باطری یک مدت باهاش کار بشه تا به قول معروف آبندی بشه و شارژ رو خوب نگه داره.شاید تو ی میدان مغناطیسی قرار میگیره گوشیت مثلا" میزاریش تو یک کیف که آهنربا داره مثل کیف اکثر گوشیها.اگر اینطوره و مجبوری اینکارو بکنی سمت صفحه رو بزار سمت آهنربا و پشت گوشی بسمت دیگه باشه تاثیر آهنربا کمتر میشه.محیط کارت رو هم یک چک بکن.یا مثلا" رو تلویزیون و....نزار.ضمن اینکه مقدار استفاده شما هم مهمه.برنامه های مورد استفاده شمامهمه.مقدار تماسهاتون مهمه.نحوه آنتندهی محیطتون مهمه.(اگر آنتن قطع و وصل میشه تاثیر بسزایی در خورده شدن باطری داره)
اگر بازم دیدی درست نشد بگو تا اونموقع شگرد فریز رو پیشنهاد بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)