منظورت تکون خوردن صفحست هنگام انفجار ها؟اگه اره اون برای طبیعی تر شدن و انتقال بهتر حس انفجار هست.همون مراحل اول بازی که هی کنارت دینامیت می ترکه صفحه محو میشه ...
منظورت تکون خوردن صفحست هنگام انفجار ها؟اگه اره اون برای طبیعی تر شدن و انتقال بهتر حس انفجار هست.همون مراحل اول بازی که هی کنارت دینامیت می ترکه صفحه محو میشه ...
انصافا گرافیک تو هر دو تا یکیه؟؟نه اتفاقا روی حداکثر تنظیمات بازی میکنم چون سیستم خیلی قوی لازم نداره. الان که دوباره تصاویر نسخه قبل رو دیدم متوجه شدم که تسکچر ها بهتر شده ولی نظرم درباره نورپردازی و مناظر همونه یعنی نسخه اول بهتره. کاش میتونستم عکسهای نسخه اول رو ضمیمه کنم.
call of juarez
call of juarez : bib
ببخشید دو تا پست شد.![]()
Last edited by amin 2010; 11-07-2009 at 18:41.
دمت گرم.مقایسه خیلی خوبی بود.خداییش گرافیک این بازی خیلی عالیه.
آرخ منم باهاتون موافقم من تا حالا هرچی بازی وسترن بازی کردم ازش رازی بودم حالا آیا شماره یک این بازی هم خوبه که من برم بخرمش یا حال نمی ده
سلام
خوبید ؟ بازی تو اولین صحنه ی بازی که دو نفر میخوان دوئل کنند و زنه میگه نه توماس ....
فریز میشه و از بازی میاد بیرون ! کرکی هم نداشت بازی ... فقط مشکل دایرکت ایکس داشت که نصب کردم درست شد ...
q6600
8800gtx
4 gb of 1066 rams
مشکل حل شد .
مثل شکل زیر صدا رو به 48000 هرتز رسوندم و مشکل حل شد .
![]()
Last edited by Benygh; 11-07-2009 at 23:04.
خيلي عجيبه هر كس يه طور اين مشكل صدا رو حل مي كنه براي سيستم هاي مختلف روش هاي متفاوتي هست
آقا من تسلیمم. اعتراف می کنم گرافیک این بهتره. من تنظیمات گرافیک رو روی حداکثر نذاشته بودم. الان میبینم هم حالت فوکوس بهتری داره هم گرافیک و نورپردازی قویتره.
راستی من هم تو دوئل دوم گیر کردم. اولی رو راحت رد کردم ولی این یکی رو هر کاری میکنم کشته میشم. اصلا امکان نداره بتونم ردش کنم. تا هفت تیر رو میکشه بیرون یه بار شلیک میکنه ولی یارو نمی میره و هر کاری میکنم دیگه شلیک نمیکنه تا اینکه اون میزنه. البته من اولین دوئل رو با ray انجام دادم ولی این یکی رو با برادر کوچیکه. شاید واسه همینه همش میمیره!
احتمال میدم مشکل اونهایی که نمیتونن مراحل دوئل رو رد کنن از فایل کرک بازی باشه یعنی چون کرک شده یا درست کرک نشده بازی اینجا گیر میده.
اولین دوئل که حالت تمرینی داره و اینقدر طرف شل و آهسته هست که شما راحت می تونید بزنیدش بقیش باید درست کار کنید. سعی کنید دستتون نزدیک اسلحه باشه خیلی بهش نزدیک نکنید خیلی دور هم نباشه اگه زیادی نزدیک باشه هم نمی گیره و دستتون بالا یا پایین اسلحه نباشه دقیقا Level و هم سطح با اسلحه.بعد بلافاصله هم شلیک نکنید بزارید هدف بره روی طرف و قرمز بشه بعد شلیک کنید. شلیک زود هنگام هم بهش نمی خوره.
سلام به همه
به سلامتی امروز تمومش کردم. تقریبن همه مراحلو با توماس رفتم. با حال تر از ری بود. بازی بسیار قشنگی بود. سبک زیبا و داستانشم خیلی جذاب بود. یه کمم تراژدی شد آخرش. راستی یه عیبم داشت من که خیلی با حالت پناه گیریش حال نکردم. ولی در کل عالی بود.
دوستان کسی کدی که برای exclusive content می خواد رو نداره؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)