ببخشید میخواستم بدونم این بازی برای ps2 چگونه هست؟
ببخشید میخواستم بدونم این بازی برای ps2 چگونه هست؟
دوست عزیز برا ps2 کارنت هست اونم از نوع خیلی بد.چون اگه قرار بود برا ps2 هم نکست باشه دیگه کنسول های نکست برا چی ساخته شدن؟؟؟
سلام
خدا کنه برای PC یه چیز درست حسابی بده من الان دارم رو PS3 بازی می کنم 09 رو خداییش خودم خیلی حال میکنم بازی کن ها که کاملا شبیه خودشون هستن وقتی مپلا می خوای پنالت بزنی چمن زمین یا شرت بازیکن و دروازبان به صورت خیلی دیدنی و طبیعی تکون می خوره البته فک کنم همه اینا به خاطر اینه که Nex Gen هستش ولی به هر کی که می گی 09 که با PC بازی می کنه همه ناراضی هستن من خودم تو عمرم فقط فیفا بازی کردم و اصلا pes بازی نکردم و نمی کنم ولی شنیدم اون خیلی بهتر از fifa ستش ولی خداکنه واس کامپیوتر هم عین Playstation کنن که همه حال کنن
پوریا جان سلام!سلام مهران جان
ولی به نظر من بهتره واسه pc نیاد چون واقعا یه ابرو ریزی واسه pc هست همیشه این ea میاد فیفا رو روی pc کارنت میده حالا اگه میخواد دوباره کارنت بده همون بهتر که نده چون نسخه pc زیادم براش سود نداره که همون روز اول کرکش میاد
درسته فیفا روی PC فاجعه هست!و بهتر که با این وضع ادامه نداشته باش.......
البته فعلا منتظر بمونیم تا جزئیات بازی برای PC هم منتشر بشه!!به نظر میرسه امسال واسه PC هم چیز خوبی خواهد بود!!
من موندم هیچ نقصی تو 09 واسه نسخه نکست جنریشن ندیدم همه چیش هم عالی بود می خوام ببینم EA می خواد چه تغعیری تو نسخه اش برای PS3 بده اگیه کسی میدونه به من بگه
ببینیم و تعریف کنیم البته من که دیگه از فیفا قطع امید کردم
با سلام به همه دوستان فوتبالی........
خوب آقا بنده داشتم تو فروم خود فیفا میگشتم به یک مطلب برخورد کردم گفتم شما را هم در جریان بگذارم......
همون جور که اشاره شده بود قیمت Fifa 09 سال قبل روی Pc و Ps2 چیزی حدود £24.99 بوده لازم به ذکر هست که دو تا بازی روی این پلتفرمها به صورت Cg عرضه شده بود..........اما قیمت فیفا 09 سال قبل روی PS3 در حدود $49.95 بوده.........بگید خوب.....
تفاوت قیمت را مشاهده بکنید بین ورژن کارنت که روی PC گذاشته شده و PS3 و اینکه فیفا روی PC با Ps2 برابر هست.....
اما
اما چی.....
حالا قیمت فیفا 10 روی Pc حدود FIFA10 PC - $49.95 هست.....اما قیمت FIFA10 PS2 - $29.95 هست .......تفاوت عمده را بین قیمت دیدید این در حالی هست که قیمت Fifa 10 برای PS3 در حدود FIFA10 PS3 - $59.95 هست.......
احتمالا ما یا روی PC بازی را به صورت کاملا Next Gen خواهیم دید یا اینکه با پیشرفتهای بسیار بسیار زیاد روی Pc بازی را انجام خواهیم داد......
ممنون
ولی این رو یادت رفت که ps3 بازیهاش بروی blueray عرضه می کنه که همین قیمت رو بالا می بره
در صورتی که روی pc روی dvd معمولی عرضه میشه
هر چقدر میخواد باشه.فقط نکست باشه.اینجا که کپی رایت فراوونه.فرقی نمیکنه(به حال من)
امیر حسین جان راست میگه فقط نکست باشه قیمتو هرچه قدر میخوان بدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)