سلام دلستر جان برنامه تو توی یه مرکز آپلود مجانی آپلود کن و لینکشو بزار تو این تاپیک بچه ها دانلود میکنن و بهتم اشکالاتشو میگن تا کامل ترش کنی
سلام دلستر جان برنامه تو توی یه مرکز آپلود مجانی آپلود کن و لینکشو بزار تو این تاپیک بچه ها دانلود میکنن و بهتم اشکالاتشو میگن تا کامل ترش کنی
من پروژههايي به زبان اسمبلي كه خفن هم باشه براي ميكرو 8051 ميخواهم. از تمامي عزيزاني كه اين لطف رو برام انجام بدن سپاس گذارم.
من میخواهم یک ارتباط سریال نیم دو طرفه(half duplex)بین دو میکروی AT89S51را به صورت بی سیم و از طریق امواج رادیویی برقرار کنم.من توانستم بین این دو میکرو ارتباط سریال بی سیم را به صورت یک طرفه(simplex) برقرار کنم اما در حالتی که می خواهم ارتباط half duplex داشته باشم نمی توانم ACK داده های ارسالی را از سمت میکروی گیرنده دریافت کنم.آیا نرسیدن ACK از سمت گیرنده میتواند به خاطر تداخل فرکانسی ماژول های RF باشد؟اگر دوستان پیشنهادی برای رفع مشکل من دارند بسیار خوشحال میشوم تا نظراتشان را دریافت کنم.برای روشن تر شدن مشخصات ارتباط سریال من در زیر یک سری اطلاعات اضافی را ذکر میکنم:
ماژولهای RF مورد استفاده:فرستنده مدل TXO-010U وگیرنده مدل RMO-010U
نوع مدولاسیون:ASKوOOK
محدوده ی فرکانسی:یک جفت(فرستنده و گیرنده)433MHZ وجفت دوم315MHZ
نرخ انتقال داده حداقل ممکن:1200bps
در ضمن من برای داشتن ارتباط سریال از پایه های TXوRX میکروها استفاده کرده ام.
Last edited by zigorat_t12; 14-01-2008 at 17:24.
و این هم فایل اموزش میکرو 8051 فارسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه پروژه تحقیقاتی می خام موضوعش فرقی نمی کنه فقط راجع به 8051و عناوین موجود در کتاب مزیدی باشه ممنون لطف می کنید اگه کمکم کنید![]()
بزای یادگیری 8051 باید از کجا شروع کرد.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با سلام من یه سوال دارم شاید سوالم خیلی پیش پا افتاده باشه
ببخشید دانلود کردن تویه این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلیاس؟من اصلا از این سایت سر در نمی آرم.![]()
شما اول باید با اصول و مبانی و سپس قطعات الکترونیک آشنا بشین
بعد ریز پردازنده ها و بعدش هم 8051
توی وسطهای صفحه روی لینک download file کلیک کنین
من وقتی downlode file رو می زنم و بعدشم downlodeرو می زنم وبعد از اون runش که می کنم وقتی saveشد و می خوام بازش کنم یا error[the archive is either in unknown format or damaged می ده و بعضی های دیگشم که باز می شه password می خواد اگهpassword خاصی داره لطف کنید بهم بگید و کلا راهنماییم کنید اگه اشتباه می کنم
ارور اول برای اینه که در هین فشرده سازی اطلاعات خراب شده و پسورد را هم برای فایلهای مختلف فرق میکنه معمولا همون سایتی که برنامه را معرفی میکنه پسوردش را هم میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)