سلام
ببخشید برادرم می خواد کار کرده این گوشیو بگیره چند تا سوال بود لطف می کنید جواب بدین ممنون میشم.
آقا گارانتی پرشین تلکام بدرد میخوره یا نه؟
3 ماه کارکرده این گوشی تمیز مشکلی نداره!
میشه بگین چیا داره گوشی با خودش یعنی تو جعبه متعلقاتش؟
ممنون
سلام
ببخشید برادرم می خواد کار کرده این گوشیو بگیره چند تا سوال بود لطف می کنید جواب بدین ممنون میشم.
آقا گارانتی پرشین تلکام بدرد میخوره یا نه؟
3 ماه کارکرده این گوشی تمیز مشکلی نداره!
میشه بگین چیا داره گوشی با خودش یعنی تو جعبه متعلقاتش؟
ممنون
کاش چندتا عکس ازش میزاشتی . من از نمایندگی یاس کیف فابریک Touch رو گرفتن 20000 تومن . اصلا هم جنسش خوب نیست . تازه بالای گوشی بیرونه ، چند بار از دستم افتاد یه ذره خط افتاد روش .![]()
1- آره یکی از 2 گارانتی اصلی HTC هستش
2- چه مشکلی می خواد داشته باشه . سخت افزاریش رو چک کن
3- کارت گارانتی - سی دی گوشی - دفترچه گوشی - کابل USB - دو شاخه ی شارژر که به USB وصل میشه
یک مدلی هم بودقبلا 20 تومن میداد من نگرفتم یک هفته بعدش که رفتم مدل های 10 تومنی اورده بود
حتما عکس میگیرم فردا میزارم همینجا
ممنون از راهنماییتون.
ویروس نداره ویندوز موبایل یا بهتره بگم آنتی ویروس باید داشته باشه گوشی یا نه؟
میشه این win 6.1 رو ارتقا داد آخه من دیدم مثال امنیا 6.5 داره منظورم اینه که نمیشه ماله اونارو استفاده کرد یا یه چیز تو این مایه ها؟
بازم سلام . چرا دوست من . هر سیستم عاملی ویروس مسگیره . برای پاکت پی سی هم ویروس های کامپیوتر ، البته بعضی هاشون اذیت می کنه . ولی از بین بردنش اصلا کاری نداره . برای این که ممین بشی یه بار گوشی رو هارد ریست کن . یعنی گوشی میره به حالت کارخونه و ویندوز دوباره نصب میشه و بالا میاد . راستی برای ویوا هم ویندوز 6.5 اومده که البته هنوز برای هیچ پاکت پی سی به طور رسمی معرفی نشده ، اما غیر رسمیش هست
سلام دوستان
1. تو کارتن گارانتی یاس چه چیزایی هست؟
2. آخرین قیمت با گارانتی یاس چنده؟
3. تو قسمت تقویم این ویندوز موبایل جدید گوشی میشه شروع هفته رو شنبه کرد یا مثل ویندوز موبایل 5 مشکل داره؟
خیلی ممنون،این هارد ریست تمام برنامه های نصب روی گوشیو پاک میکنه،یا سافت ریست این کارو میکنه،خوب اگه آنتی ویروس نصب کنی با وای فای آپدیت کنی به نظرتون بهتر نیست؟
تا حالا با وای فایش کانکت شدین؟
ممنون از لطفتون
lمن تو یه سایتی این پست رو : Windows Mobile 6.5 Beta V10 FOR HTC VIVA دیدم نظرتون چیه؟
البته گفتن بتا ولی خوب بازم شما بهتر میدونید تو تاپیک ویوا بود!
این لینک دانلودشه:
| 59048 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک عکس که ازش گرفتم
اون پشت درش هست که جای یک سیم کارت دو کارت حافظه رو هم داره و کیفش چرمی هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)