با گوگل مپ یا برنامه هایی مثل TrekkBody میشه.....خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
با گوگل مپ یا برنامه هایی مثل TrekkBody میشه.....خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
حسابی دهن ما رو اب انداختی!با این تعاریفی که تو کردی پس عجب چیزی باید باشه این اس کلاس!راستی ویوتی اسمارت رو تو دستت گرفتی محکم بود؟اخه ارنا بدنه ی فلزی داره و ویوتی اسمارت تمام پلاستیک!
راستی این تعاریف از هر 3 مدل بود ؟
بین ارنا و ویوتی اسمارت کدوم رو برتر دیدی؟
ای کاش عکس هایی که با ویوتی اسمارت گرفتی رو بلوتوس میکردی تو موبایل خودت بعد میریختی تو کامپیوتر تا بفهمیم دوربینش چند مرده حلاجه
Last edited by fanoos1; 20-12-2009 at 10:27.
حسابی دهن ما رو اب انداختی!با این تعاریفی که تو کردی پس عجب چیزی باید باشه این اس کلاس!آره خیلی چیز جذابیه....
بله، البته همونجور که گفتم، کریستال که تفاوت کوچولو داشت که منوش به صورت پس زمینه سفید و آیکون ها حبابی (یا کریستال) هستند که جذابتر از اون دو تاست....راستی این تعاریف از هر 3 مدل بود ؟
بین این دو، تو قیافه، آرینا رو پسندیدم (البته ویوتی 2 خیلی خوشگله ولی به خاطر دکمه پایینش میگم)!بین ارنا و ویوتی اسمارت کدوم رو برتر دیدی؟تو اینترفیس که هیچ تفاوتی ندارن، تو امکانات هم که تفاوت های سخت افزاریه مثل دوربین 8 و حافظه و... البته در کل با کریستال بیشتر حال کردم (از آواتارم باید حدس میزدید!)
به خاطر منوی خوشگلتر، کیپدی که میشه به عنوان موس و... استفاده کرد، میانبر حرکتی باهوشش (من توی کیپد سریع مینوشتم M میرفت تو موزیک پلیر، ولی استار خودم خیلی احمقه، به زور میفهمه!
). تنها مشکلش نبود GPS هست که یکم انتخاب رو برام سخت میکنه....
با این اوصاف، خودمم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم!
راستی سه دکمه پایین آرینا و کریستال + کیپد کریستال حساس به لمسند.....
خواستم اینکارو بکنم گفتم شاید یارو گیر بده!ای کاش عکس هایی که با ویوتی اسمارت گرفتی رو بلوتوس میکردی تو موبایل خودت بعد میریختی تو کامپیوتر تا بفهمیم دوربینش چند مرده حلاجهانشالله دفه بعد....
آرینا که خیلی محکم بود، واقعا عالی کار شده بود، البته ویوتی 2 هم مستحکم بود ولی کلا آرینا به نظر محکم تر میومد....راستی ویوتی اسمارت رو تو دستت گرفتی محکم بود؟اخه ارنا بدنه ی فلزی داره و ویوتی اسمارت تمام پلاستیک!
پی نوشت: همچنان در کف......![]()
Last edited by Michael Ropy; 20-12-2009 at 15:00.
آیا گوگل مپ و TrekkBody در حد smartcom سیمبین و یا ozi ویندوز هست؟؟؟
پشت ویوتی اسمارت که نوشته face tracking منظور چیه؟
یعنی همون تشخیص چهره، که البته ویوتی 2 تا سه چهره هم به صورت همزمان میتونه تشخیص بده.....پشت ویوتی اسمارت که نوشته face tracking منظور چیه؟
آیا گوگل مپ و TrekkBody در حد smartcom سیمبین و یا ozi ویندوز هست؟؟؟
من با هیچ کدوم (جز گوگل مپ) کار نکردم......ولی فکر نکنم در حد اون دوتا که شما گفتی باشند چون بالاخره برای سیستم عامل دار ها برنامه های GPS خیلی بهتری ارائه میشه تا جاوا ها....آیا گوگل مپ و TrekkBody در حد smartcom سیمبین و یا ozi ویندوز هست؟؟؟
امروز رفتم نمایندگی کامتل تو گیلان،ویوتی اسمارت رو میگت 390000 تومن.واقعا که به شدت دودلم
به نظر شما خرید همچین گوشی با این قیمت ریسک نیست؟!!!
چون با 10000 تومن بیشتر میشه یه n86 گرفت،دوربین سرتر،کرایی سرتر،دارای سیستم عامل و .....
خوب ویوتی 2 تاچ خازنی + مالتی تاچ با صفحه 3 اینچ هستش که اینترفیسشم قابل مقایسه با کل نوکیا ها نیست! بستگی داره شما چی میخواید، من باشم ویوتی 2 میگیرم:به نظر شما خرید همچین گوشی با این قیمت ریسک نیست؟!!!
1. چون اصلا با سیمبین حال نمی کنم (مخصوصا اینترفیسش).
2. صفحه تاچ میخوام.
3. قیافه گوشی برام مهمه که با قیافه گوشی های نوکیا حال نمی کنم.
4. سیستم عامل فقط اگه وین موبایل یا لینوکس (مثل آندروید) باشه میگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)