برای دیدن نمای 360 درجه به این لینک بروید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دیدن نمای 360 درجه به این لینک بروید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگر قیمت فولش 15 هم باشه بازم خوبه!ما نمیدونیم ولی باید یه اختلاف قیمتی بین مدل فول و پایه باشه یا نه؟؟؟![]()
شما این رو با سمند مقایسه کن!
کدوم بهتره؟
ماشینو بیخیال 360 درجه رو بچسب ! خیلی تریپسسسسسس کار کرده!!!
شما اختلاف قیمت موتور و کیسه های هوا و ترمز abs و شیشه های برقی و .... رو یه حساب سر انگشتی انجام بدی متوجه میشیم که خیلی خیلی بعیده که با این قیمت فولش بخواد وارد بازار بشه
اگه اینطور باشه باید قید ماشین های محبوب خودش رو مثل پارس که پارسال سال خیلی موفقی رو داشت با همه کاستی هاش و خودروی ملی دیگه مانند سمن lx و ماشینی مثله 405 (که الان فکر کنم تا حدودی از محبوبیتش کاسته شده )رو بزنه!
حالا این برای ایرانخودرو منطقی هست؟؟؟
ایرانخودرو میخواد که تمامی محصولاتش رو به فروش برسون و چیزی رو دستش باد نکنه
پس مطمئن باش اینها خیلی زرنگتر از من و شما هستن و کاری نمیکنن که بخوان ضرر بدن دیگه
به نظر من با 15 تومن خرید l90 فول معقول ترهبه نظر من اگر قیمت فولش 15 هم باشه بازم خوبه!
شما این رو با سمند مقایسه کن!
کدوم بهتره؟
دوستان واقعا ممنونم الان شده نظارت منطقی
خب به نظر من هم نمونه فولش 15-17 میلیون قیمت داشته باشه
در مورد اون هم که میگی امیر قیمتش بیشترذ از این نمیتونه بره بالا و محصولات دیگه هم مثل اینکه کم کم دارن از رده خارج میشن مثلا سمند رو با همین جایگزین میکنن و یه مدل کاملا جدید سمند دارن طراحی میکنن بر اسا پلتفرم 307 پژو
پارس هم به احتمال قوی تغییر کنه و بر اسا پلتفرم 407 دوباره طراحی بشه یعنی
رانا نقطه آغازی واسه یه تحول توی محصولات ایرانخودرو هستش .
ولی اگر قیمت فولش 15 باشه خیلی بهتر از l90 هست!به نظر من با 15 تومن خرید l90 فول معقول تره
مطمعنا سيستم موتور و گيرباكس l90 بسيار عمكرد بهتر و ماندگاري بيشتري از نمونه ايراني در x12 (رانا) دارندولی اگر قیمت فولش 15 باشه خیلی بهتر از l90 هست!
تا رانا مورد آزمایش و مقایسه با l90 قرار نگیره صحبت در مورد گیربکس و موتور و توان حرکتی ماشین زیاد منطقی نیست.
ولی خودمونیم ها کم کم تولید کنندگان داخلی دارن به استاندارد طراحی روز دنیا نزدیک میشن و اونهم به برکت حضور خودروهای وارداتی هستش.فقط امیدوارم از فکر فیس لیفت تولیدات 10 سال پیش بیان بیرون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)