تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 133 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

باید خیلی قشنگ باشه و جای شکرش باقی هست که برای پیسی هم میاد.
    هم میاد ؟
    اومده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دایس: تفاوت بین مخاطبان رایانه‌های شخصی و کنسول ناچیز است
    آقای پاتریک بیلی، از مدیران ارشد استودیو دایس در جریان گفتگو در خصوص آغاز انتشار عمومی بتل‌فیلدبدکمپانی2 اذعان داشت تفاوت میان مخاطبان رایانه‌های شخصی و کنسول‌ها ناچیز است.
    بیلی که با شخص میجر نلسون در جدیدترین شماره‌ی پادکست وی گفتگو می‌کرد در این خصوص افزود: "چندین سال است که مجموعه بازی‌های بتل‌فیلد را برای پلت‌فرم رایانه‌های شخصی می‌سازیم. ما این پلت‌فرم را به خوبی می‌شناسیم، از مزایا و البته محدودیت‌های آن نیز آگاهیم. ساخت شماره‌ی نخست از مجموعه بازی‌های بتل‌فیلدبدکمپانی درس‌های زیادی در خصوص کنسول‌های نسل هفتم به ما آموخت. با ادغام تجارب دوران رایانه‌های شخصی و ساخت بدکمپانی1 و همچنین بازی‌کننده‌های به مراتب حرفه‌ای‌تر حال حاضر، تفاوت‌های بین نسخه‌های رایانه‌های شخصی و کنسولی بدکمپانی2 را به حداقل ممکن رسیده است."
    بیلی پا را فراتر گذاشته و تاکید می‌کند تفاوت میان مخاطبان این دو پلت‌فرم نیز بسیار ناچیز است.
    وی سخنان خود را این‌چنین ادامه می‌دهد: "عملا در حال حاضر مخاطبان رایانه‌های شخصی و کنسول‌ها کم و بیش یکسان هستند، البته باید اعتراف کرد امکانات به مراتب حرفه‌ای‌تری در اختیار مخاطبان رایانه‌های شخصی قرار دارد. در حال حاضر تفاوت‌های میان رایانه‌های شخصی و کنسول‌های بازی فاحش نیست، اما عده‌ای سعی می‌کنند این شکاف را عمیق‌تر جلوه دهند."
    طبق اطلاعاتی که پیش‌تر منتشر شده، استودیو بازی‌سازی دایس برای پرداخت بیشتر نسخه‌ی رایانه‌های شخصی بتل‌فیلد‌بدکمپانی2 از یک تیم جداگانه استفاده کرده است.
    نسخه‌ی بدکمپانی2 امروز بطور رسمی در اختیار علاقه‌مندان به این مجموعه بازی‌ها قرار گرفت.

- Battlefield Bad Company 2
    سازنده: EA Digital Illusions CE
    ناشر: EA
    سبک: اکشن اول‌شخص
    پلت‌فرم: PC - Xbox360 - PS3
    تاریخ انتشار: 11 اسفند 1388

Dbazinews

3. 6 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نصب کردم ( 3 دی وی دی ) ولی افت فریم شدیدی داره در حالی که من call of duty modern warfare 2 رو با نهایت جزییات بدون افت فریم بازی میکردم

دلیلش چیه ؟
    کسی به این مشکل برخورده ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من نصب کردم ( 3 دی وی دی ) ولی افت فریم شدیدی داره در حالی که من call of duty modern warfare 2 رو با نهایت جزییات بدون افت فریم بازی میکردم

دلیلش چیه ؟
    کسی به این مشکل برخورده ؟!
    این 2 تا بازی متفاوته. engineهاشون متفاوته.تنظیمات گرافیکی شون متفاوته. سازنده هاشون متفاوتند و خیلی تفاوت های دیگه! بعد شما انتظار دارید چون MW2 رو بدون افت فریم بازی کردید، پس این بازی رو هم بدون مشکل اجرا کنید؟!
    برای فریم ریت بهتر تنظیمات گرافیکی رو روی متوسط بزارید و AA رو حداکثر تا 4x قرار بدید و Vsync رو غیر فعال کنید و گزینه ی HBAO رو غیر فعال کنید.

6. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

nدوستان میشه با شبکه خانگی بازی کرد؟؟؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فکر کنم یه اشتباهی رخ داده .
    IGN US به هر دو نسخه ی PS3 و XBOX360 امتیاز 8.9 داده و IGN UK به هر دو نسخه ی PS3 و XBOX 360 امتیاز 9 داده.
    خیلی عجیبه... دیروز داده بود 8.5.... الان 9 !!!
    البته ign تو این کارا ید طولایی داره... نمونه قبلیش بازی فال اوت 3 !!
    می خواستم برا نمره هاش عکس بگیرم و بزارم اینجا اما تنبلیم کرد... کاش می گرفتم

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این 2 تا بازی متفاوته. engineهاشون متفاوته.تنظیمات گرافیکی شون متفاوته. سازنده هاشون متفاوتند و خیلی تفاوت های دیگه! بعد شما انتظار دارید چون MW2 رو بدون افت فریم بازی کردید، پس این بازی رو هم بدون مشکل اجرا کنید؟!
    برای فریم ریت بهتر تنظیمات گرافیکی رو روی متوسط بزارید و AA رو حداکثر تا 4x قرار بدید و Vsync رو غیر فعال کنید و گزینه ی HBAO رو غیر فعال کنید.

من با کمترین تنظیمات این مشکل رو دارم
    ثانیا من برای مقایسه نگفتم خواستم بگم قدرت PC من کم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ (تهران)
    اگر کسی مغازه میشناسد لطفا دقیق ادرس بده.
    مرسی

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    مشکل کنترل ما هم حل شد . و الان دارم بازی م یکنم. باید بگم بازی بسیار جذاب و جالبیه . به هر حال بعد از mw2 که آخرین بازی این سبکی بود که بازی کردم این یکی خیلی بهم چسبیده .

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا این بازی چقدر سخته پدرمون در اومد تازه من دارم نرمال بازی می کنم وای به حال هارد راستی این چرا گرافیک نداره ما توقع داشتیم لا اقل گرافیکش در حد کال 5 باشه ولی پایین تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •