هم میاد ؟
اومده![]()
هم میاد ؟
اومده![]()
دایس: تفاوت بین مخاطبان رایانههای شخصی و کنسول ناچیز است
آقای پاتریک بیلی، از مدیران ارشد استودیو دایس در جریان گفتگو در خصوص آغاز انتشار عمومی بتلفیلدبدکمپانی2 اذعان داشت تفاوت میان مخاطبان رایانههای شخصی و کنسولها ناچیز است.
بیلی که با شخص میجر نلسون در جدیدترین شمارهی پادکست وی گفتگو میکرد در این خصوص افزود: "چندین سال است که مجموعه بازیهای بتلفیلد را برای پلتفرم رایانههای شخصی میسازیم. ما این پلتفرم را به خوبی میشناسیم، از مزایا و البته محدودیتهای آن نیز آگاهیم. ساخت شمارهی نخست از مجموعه بازیهای بتلفیلدبدکمپانی درسهای زیادی در خصوص کنسولهای نسل هفتم به ما آموخت. با ادغام تجارب دوران رایانههای شخصی و ساخت بدکمپانی1 و همچنین بازیکنندههای به مراتب حرفهایتر حال حاضر، تفاوتهای بین نسخههای رایانههای شخصی و کنسولی بدکمپانی2 را به حداقل ممکن رسیده است."
بیلی پا را فراتر گذاشته و تاکید میکند تفاوت میان مخاطبان این دو پلتفرم نیز بسیار ناچیز است.
وی سخنان خود را اینچنین ادامه میدهد: "عملا در حال حاضر مخاطبان رایانههای شخصی و کنسولها کم و بیش یکسان هستند، البته باید اعتراف کرد امکانات به مراتب حرفهایتری در اختیار مخاطبان رایانههای شخصی قرار دارد. در حال حاضر تفاوتهای میان رایانههای شخصی و کنسولهای بازی فاحش نیست، اما عدهای سعی میکنند این شکاف را عمیقتر جلوه دهند."
طبق اطلاعاتی که پیشتر منتشر شده، استودیو بازیسازی دایس برای پرداخت بیشتر نسخهی رایانههای شخصی بتلفیلدبدکمپانی2 از یک تیم جداگانه استفاده کرده است.
نسخهی بدکمپانی2 امروز بطور رسمی در اختیار علاقهمندان به این مجموعه بازیها قرار گرفت.
- Battlefield Bad Company 2
سازنده: EA Digital Illusions CE
ناشر: EA
سبک: اکشن اولشخص
پلتفرم: PC - Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: 11 اسفند 1388
Dbazinews
من نصب کردم ( 3 دی وی دی ) ولی افت فریم شدیدی داره در حالی که من call of duty modern warfare 2 رو با نهایت جزییات بدون افت فریم بازی میکردم
دلیلش چیه ؟
کسی به این مشکل برخورده ؟!
این 2 تا بازی متفاوته. engineهاشون متفاوته.تنظیمات گرافیکی شون متفاوته. سازنده هاشون متفاوتند و خیلی تفاوت های دیگه! بعد شما انتظار دارید چون MW2 رو بدون افت فریم بازی کردید، پس این بازی رو هم بدون مشکل اجرا کنید؟!من نصب کردم ( 3 دی وی دی ) ولی افت فریم شدیدی داره در حالی که من call of duty modern warfare 2 رو با نهایت جزییات بدون افت فریم بازی میکردم
دلیلش چیه ؟
کسی به این مشکل برخورده ؟!
برای فریم ریت بهتر تنظیمات گرافیکی رو روی متوسط بزارید و AA رو حداکثر تا 4x قرار بدید و Vsync رو غیر فعال کنید و گزینه ی HBAO رو غیر فعال کنید.
خیلی عجیبه... دیروز داده بود 8.5.... الان 9 !!!فکر کنم یه اشتباهی رخ داده .
IGN US به هر دو نسخه ی PS3 و XBOX360 امتیاز 8.9 داده و IGN UK به هر دو نسخه ی PS3 و XBOX 360 امتیاز 9 داده.
البته ign تو این کارا ید طولایی داره... نمونه قبلیش بازی فال اوت 3 !!
می خواستم برا نمره هاش عکس بگیرم و بزارم اینجا اما تنبلیم کرد... کاش می گرفتم
من با کمترین تنظیمات این مشکل رو دارم
ثانیا من برای مقایسه نگفتم خواستم بگم قدرت PC من کم نیست![]()
سلام دوستان این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ (تهران)
اگر کسی مغازه میشناسد لطفا دقیق ادرس بده.
مرسی
سلام
مشکل کنترل ما هم حل شد . و الان دارم بازی م یکنم. باید بگم بازی بسیار جذاب و جالبیه . به هر حال بعد از mw2 که آخرین بازی این سبکی بود که بازی کردم این یکی خیلی بهم چسبیده .
بابا این بازی چقدر سخته پدرمون در اومد تازه من دارم نرمال بازی می کنم وای به حال هارد راستی این چرا گرافیک نداره ما توقع داشتیم لا اقل گرافیکش در حد کال 5 باشه ولی پایین تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)