با سلام به شما دوست عزیز ، و تشکر از نظرتون ، خوب بریم سر اصل مطلب :
(1)-
دوست عزیز ، اپل فقط بروی مدل های UniBody از این این پورت استفاده کرد ، ومدل های قدیمی تر مک بوک دارای پورت VGA و مک بوک پرو های قدیمی دارای پورت DVI می باشند!، اما اینکه چرا از این پورت استفاده شده خیلی ساده هست :استفاده و اصرار بر استفاده از DVI MINI PORT و نبود VGA و HDMI (تبديل براي VGA وجود دارد) اصرار بر استفاده ازDVI كه توليد كنندگان از اين پورت استفاده نميكنند.
شما فرض کنید یک لپ تاب غیر اپل می خرید ، پورت VGA یا پورت DVI ، رو موجود دارین (البته اکثرا HDMI هم دارند!)
خوب اگر شما پورت VGA دارین و مانیتور تون DVI بود چی؟؟؟ و یا برعکس . استفاده از Mini Display Port این مشکل رو حل کرده ، که در حال حاضر تبدیل به VGA ، DVI و VGA+DVI توسط خود اپل وتبدیل HDMI هم توسط یک شرکت دیگه عرضه شده! بنا براین به نظر من که ایده جالبی است که شما با یک پورت در حقیقت همه ی پورت ها رو دارین!!
(2)-
این حرف تون اصلا غیر قابل قبول هست ! چون اپل در iTunes 9 خواندن دیسک ها وفیلم های بلو ری رو اضافه کرده ! بنابراین حتما در سری جدید مک بوک و مک یوک پرو از بلوری استفاده خواهد شد!عدم استفاده از بلوري
خود استیو جابز تو کنفرانس قبلی در این مورد توضیح داد ! اگه می دیدید این حرف رو نمی زدید!
(3)-
دوست عزیز ، شما رو چه حسابی این حرف رو می زنید ! منظور شما چه نرم افزار ی است؟؟؟ اکثر بازیها هم که ورژن مک دارند! من خودم Smis3 , NFS Undercover,... رو خود مک بازی کردم!عدم توانايي كاربر در استفاده از نرم افزارهاي متفاوت و بازيها (البته دوستان نصب اسان WINDOWS بروي مك را پيشنهاد ميكنند كه به هيچ عنوان كارايي لازمه را نخواهد داشت)
حدود 300 برنامه رو مک بوک من هست که فکر کنم رو هر ویندوزی بریزی هنگ کنه!
اما در مورد نصب ویندوز بگم ، شما یک توضیح بدبد که چرا کارایی لازم رو نداره؟؟؟؟ من روی دو تا لپتابم Win7 رو دارم ، اما سرعتی که رو مک بوک هست رو دل نیست! دلیلش می دونی چیه؟؟؟ اگر خواستی بگو تا بگم!!!
(4)-
دوست عزیز استفاده از شمش آلومينيمي از ویژگی های سری جدید هست ! ، شما این رو نقص حساب می کنید!استفاده از ENCLOSURE آلومينيمي كه باعث انتقال گرما به سطوح بالا ميشود
دما در مک بین 50 - 75 درجه و در ویندوز 7 بین 60 -78 درجه سانتیگراد هست! این شمش باعث انتقال سریع گرما می شود ! جوری که هیچ وقت صدای فن رو نمیشوید!
(5)-
من واقعا نمی دونم دوستان وقتی کم میارن ، هی بند میکنن به ایران! (آخه چه ربطی داره!)عدم اشنايي ايرانيان با اين سيستم عامل و عدم تطبيق با سيستمهاي --- وشبكه (باز هم در ايران)
شما می دونستی تمام سیستم های شبکه 3 Mac Pro هست!
شما می دونستی تمتم سیستم های روزنامه ی خراسان imac هست!
و...
پس این همه کتای آموزشی سیستم عامل مک که تو بازار ریخته برای کیه ؟؟؟!
این رو هم بگم که محصولات اپل بعد از معرفی بعد از دو هفته تو ایرانه! بنابراین ایران فقط اسمش جهان سومه !
(6)-
این که اصلا ارزش جواب دادن نداره!عدم استفاده كامل از قدرت كارت گرافيك بخصوص بازهم براي كاربر ايراني
آخه عزیزم ...
اصلا ولش کن ، جون من اصلا شما تا حالا با مک کار کردید!؟؟؟؟؟؟
(7)-
دوست عزیز به نظر شما حرفهای من راه حل هست! یا اینکه شما بیخودی و بدون اطلاع ایراد گرفتی !در پايان از دوستاني كه راه حلهاي ميانبر براي هر كدام از اشكالات بالا معرفي ميكنند تشكر ميكنم اما تاكيد ميكنم كه تمامي اين راه حل ها ميانبر است نه راه حل براي كاربر مبتدي و نا آشنا
اینو گفتم چون من 5 ساله با مک کار می کنم! و تقریبا تمام مجلات مک ورد رو خوندم و تمام کنفرانس های اپل رو دیدم!
با تشکر از شما ونظرتون ،
M24