نه بابا تو توي آشيانه واسشون چوب شاخه هاي نازك درخت و پارچه و ... بزاري سرشون گرم اون ميشه و نميتونن چوب رو بخورن . ضمن اينكه توي آشيانه فقط براي خواب ميرن . در طول روز و در ساعت هاي اكتيو بودنشون بايد در آشيانه بسته باشه .
نه بابا تو توي آشيانه واسشون چوب شاخه هاي نازك درخت و پارچه و ... بزاري سرشون گرم اون ميشه و نميتونن چوب رو بخورن . ضمن اينكه توي آشيانه فقط براي خواب ميرن . در طول روز و در ساعت هاي اكتيو بودنشون بايد در آشيانه بسته باشه .
ممنون
راجع بع مرغ مینا هم پرسیده بودم !!
بچه ها ما یه قنازی داریم هر شب تو خواب از روی چوبش میفته پایین ! ( وسط خوابش ) کسی میدونه علتش چیه ؟ ( موقعی که میفته جیغم میزنه ! )
اینم عکسش :
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 30-07-2011 at 17:43.
آخرش کسی بهم نگفت تشخیص فنچ نر و ماده چجوریه...
از رو نوکشون
هر چی پر رنگ تر باشه نره :
![]()
سلام خدمت تمامی دوستان و دوستران پرندگان زینتی من 5سال که شروع به جمع آوری مرغ خروس زینتی کردم
اطلات خوبی هم در مورد کلیه پرندگان (مخصوصا مرغ خروس های زینتی) دارم وخوش حال مشم اگه کاری داشتین ویا سوال در مورد محل نگهدار -نوع تغذیه -بیماری ها -جوجه کشی طبیعی -جوجه کشی باماشین های جوجه - ساخت ماشین های جوجه کشی و فروش آن وخرید فروش مرغ زینتی وتخم نفدار کلیه نژاد ها موجود می باشد
در خدمت گذاری حاظرم
دوستان من هم یه طوطی برزیلی دارم ماده هم هست
الان فکر کنم حدود 6 سال هست پرهای شکمش ریخته (پرخوره ) چیکار مطمئنی میتونم انجام بدم که خوب بشه
راستی حرف نمیزنه این مدل ؟؟؟؟
قیافش شبیه اون وسطی هست
تنها هم هست
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 14-08-2011 at 02:30.
مرغ مینا و همه پرندگانی که برای سخنگو شدن تربیت میدین باید و باید تنها باشن . نه جفت و نه حتی جفت همجنس
چون اگه جفتی توی قفس باشه سرش مشغول حرف زدن با اون میشه نه گوش دادن به حرفای شما![]()
دوستان کسی راجع به توکا اطلاعاتی داره ؟ به خصوص از لحاظ قیمتی ؟
منم اینو شنیدم اما باور کنین راجع به فنچ های ایرانی اثر نداره ظاهرا همشون نوکاشون یه جوره راه دیگه ای نیست؟
مثلا صدا یا نوع پا
من یه جفت دارم الان تحم هم گذاشتن اما کاملا کپی هم هستن از لحاظ نوک
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من 4 تا کبوتر دارم دو تا ماده دو تا نر با هم جفت شدن اما تخم نمیذارن
چون نژاد خوبی هستن نمیذارم پرواز کنن این میتونه علتش باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)