با سلام .
ببخشید بجز این کتاب هایی که معرفی کردید یه کتاب گرامر به زبان فارسی هم میشه معرفی کیند .
با سلام .
ببخشید بجز این کتاب هایی که معرفی کردید یه کتاب گرامر به زبان فارسی هم میشه معرفی کیند .
سلام
نمیدونم تکراریه یا نه
اما به نظر من اول کتابهای Interchange رو کامل بخونین، منظورم هر چهار کتاب با لیسنینگ و همه چیش،
فیلم و آهنگ هم زیاد ببینید و پوش بدید تا حال و هواتون انگلیسی بشه،
دیگه بعد در رابطه با کاری که میخواین با زبان بکنین پیشرفت کنین. مثل Ielts و اینا.
با سلام .
با تشکر از پاسخ شما .
ببخشید سی دی های نرم افزاری خاصی سراغ دارید که مفید باشه ؟
با سلام .
متن لیسینینگ های کتاب اینترچنج رو میشه گیر اورد ؟ من قبلا 4 سال پیش تا کتاب ابی اش کلاس رفتم ولی ول کردم . اون موقع درست متوجه لیسینینگ ها نمیشدم![]()
متن لیسنینگها به احتمال زیاد آخر کتابهاش هست
![]()
ممنون از پاسختون .
نه اخر کتاباش که نیست . البته اون موقع که من میرفتم از این کتاب کوچولو ها بودجدیدا مثل اینکه سایزش بزرگ شده ......حالا توی این جدید ها نمیدونم باشه یا نه . شما مطمئن هستید که هست ؟
![]()
خواهش میکنم؛
مطمئن نیستم اما تو کتاب بزرگا فکر کنم بود یه زمانی.
یادمه خود اونا که درس میدادن از آخر کتاب میدیدن، بعد من فکر میکردم اینا کتاب مخصوص دارن!
من که از این اینترچنج بزرگا خوندم نداشت.مطمئن نیستم اما تو کتاب بزرگا فکر کنم بود یه زمانی.
به احتمال زیاد کتابای تیچر داره ولی استیودنتا نداره![]()
یه سری هم به اینجا بزن و مشخصات بسته هاش رو ببین چیزی که شما میخوای رو داره بعلاوه امکانات دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد نه ، به احتمال صد در صد
متن لیسنینگ، ویدئوها و تمام جزئیات مربوط به هر درس و هر صفحه در کتاب تیچر بوک اینترچنج هست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)