به نظر من که ایران اصلا نمیارن چون صد در صد قیمتش بالاست و کسی نمی خره
ورژن سیمبیانش مشخص شد؟
به نظر من که ایران اصلا نمیارن چون صد در صد قیمتش بالاست و کسی نمی خره
ورژن سیمبیانش مشخص شد؟
هنوز نه.
جی اس ام آرنا که چیزی ننوشته منبع های دیگه رو نمی دونم.
اختیار دارید.از این گرونترش میاد.این که سهله.به نظر من که ایران اصلا نمیارن چون صد در صد قیمتش بالاست و کسی نمی خره
ورژن سیمبیانش مشخص شد؟
ورژن سیمبین هم مشخص شده.
سیمبیان فاندیشن سری اول بر پایه سری 60 ویرایش 5.
اختیار دارین...بعضی ها گوشی هایی که روش بلریان داره میخرن...این گوشی فوقش 1 ملیون باشه...اونم اولش...ایرانم همه چی نیومده میارن..
آره می دونم ولی من کسی رو هنوز ندیدم موتورولا aura که 1900000 تومنه خریده باشه البته تک و توک ورچو دارن
کیفیت دوربین این هم HD هست دیگه؟مثا امنیا اچ دی سامسونگ؟
نه عزیز عکاسیش 12 مگا هستش ولی فیلمبرداریش بازم به پای برندهای دیگه حتی سامسونگ نمیرسه (که تازه گوشی زده فیلمبرداری با کیفیت hdمیزنه)..و در کل تا سونی این فیلمبرداری با فرمت افتضاحش رو درست نکنه نباید قیمت خیلی زیادی داشته باشه ......
تو ایران نباید گوشی ای بیشتر از 200-300 تومن داشته باشیم
اومدیمو دزد فردا گوشی 1,900,000 رو زد... میخوای چیکار کنی؟![]()
البته هنوز هم کیفیت فیلمبرداریش مشخص نشده..نه عزیز عکاسیش 12 مگا هستش ولی فیلمبرداریش بازم به پای برندهای دیگه حتی سامسونگ نمیرسه (که تازه گوشی زده فیلمبرداری با کیفیت hdمیزنه)..و در کل تا سونی این فیلمبرداری با فرمت افتضاحش رو درست نکنه نباید قیمت خیلی زیادی داشته باشه ......
اگر میخواد کیفیت فیلمبرداریش به پای امنیا اچ دی نرسه پس حتما کیفیت عکسبرداریش هم همینطوره
حتما سامسونگ هم یک گوشی 12 مگا پیکسلی می زنه
آره واقعا مملکت بی در و پیکر. من کیفم رو زدن تما مدارکم داخلش بود به دردسر افتادم پولم ندات حالیشون نیست . حالا بماند که الان خفت گیری زیاد شده فقط باید دعا کنی به پستت نخرن من الان همش با دعا و سلام صلوات میرم بیرون. چند تااز دوستام خفت کردن همه چیشونو بردن. میری کلانتری راحت میگه شما چندومین نفری همه این دزدا رو خودشون تولید کردن نمیدونم چرا دزدها به ازمامورا دزدی نمیکن مامورای شخصی بیچاره مردم. دفاع کنی بزنی خودت رو متهم میکنن. باید گوشی ها رو جوری میساختن که به درد دزد نمیخورد یعنی همه جوره قابل استفاده نبود. دزد هم میدونست به دردش نمیخوره فقط پول میدزدین. از ترست باید گشی رو بزاری تو شرتت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)