مشخصه
همیشه همینطور بوده
مشخصه
همیشه همینطور بوده
قهرمان بازی در طول سفرش با انواع شخصیتهای واقعی و خیالی ملاقات میکند که کارشان به جهنم کشیده شده و دانته در سکانسهای تمامکننده یا Finishing، میتوان در مورد سرنوشتشان تصمیم بگیرد.
مکانیزم عفو یا مجازات، مستقیماً بر روی گیم پلی اثر گذاشته و مهارتهای بعدی دانته رامشخص میکند.
صلیب بئاتریس، نقش نماد رستگاری و بهشت را داشته و در مقابل داس جهنمی قرار داد. با رهایی و بخشیدن افراد، دانته امتیازهای سفید دریافت میکند که به کمک آنها میتواند قدرتهای جدیدی برای صلیب آزاد کرده و در عوض با نابود ی قربانیان، مهارت و تواناییهایی داسش را زیاد کند.
Source: Bazyrayaneh
Monatge of moves from Dante’s Inferno
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به مال psp هم داره میاد؟یعنی به همون اندازه جالبه؟
بازی اومده ؟!!!!!!!!!
یکجایی لینک دانلود دیدن فرمودم !!!!!!! fake میباشد؟
خوب این بازی هم اومد به صورت Free
تاپیک منتقل بشه
چه شود با این همه بازی از 1 اسفند به بعد![]()
بازي براي PC هم منتشر ميشه يا بهتره بگم منتشر شده ؟
چ.ن پست اول رو خواندم ولي براي اطمينان خواستم دوباره بپرسم چون باورش يكم بارم سخته براي اين كه تا حالا همچنين بازي با همچنين مشخصاتي براي PC منتشر نشده بود و شايد براي XBOX و PS3 هم همينطور . اگر درست گفته باشم
به قولی خدا لعنت کنه رضاخان رو که سر بازی رو اجباری کرد
بیشتر از همه دلم برای bbc2 می سوزهنمی دونم شاید یکی دو روزی جیم شدم رفت
نه شهاب جون اول قرار بود بیاد ولی بعدش کنسل شد محمد هم فکر کنم به خاطر محدودیت نتونسته پستش رو اصلاح کنه!!
توی بخش اخبار خودمون نتونستم چیزی پیدا کنم ولی اینم برای کسانی که انگلیسیشون ضعیفه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه انیمیشن هم از داستان دانته که البته فکر میکنم بیشتر مربوط به بازی هم باشه، منتشر شده؛ ولی یه فیلم داستانی کامل انیمیشنی فکر نکنم باشه زمانش کمه احتمالاً:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)