تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 35 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

داره خودمونی میشه پژو پارس اتوماتيك's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تو قلب.........

پيش فرض

دوستان چرا بحثو اينقدر كش ميديد ميتونم به جرات بگم يكي از بدترين ماشيناي ايران خودرو هستش من اين ماشينو حدود 30 هزار كيلومتر روندم خودشم تو شهر و خيلي نرم ولي از داشبورد و اجزاش صداي ضربه زدن مياد به افراد خبره نشون دادم گفتن چون داشبورد و درهاي اين ماشين با اصول درست نشدن پس از مدتي اين طور ميشن مث 405 اس ال ايكس/خلاصه رفتم واسه فروش اولش خواستن واسه خودم بفروشن بعد به خاطر اين صداهاي خفن ماشينو پس دادن به خودم الانم يه آلفارومئو جوليتا نوشتم تا از شر ماشيناي ايران فرغون راحت شم.به همتون يه توصيه دوستانه ميكنم اگه اين ماشينو بخرين ديگه بيشو خودتون خوندين ديگه.خاك پاتونم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان چرا بحثو اينقدر كش ميديد ميتونم به جرات بگم يكي از بدترين ماشيناي ايران خودرو هستش من اين ماشينو حدود 30 هزار كيلومتر روندم خودشم تو شهر و خيلي نرم ولي از داشبورد و اجزاش صداي ضربه زدن مياد به افراد خبره نشون دادم گفتن چون داشبورد و درهاي اين ماشين با اصول درست نشدن پس از مدتي اين طور ميشن مث 405 اس ال ايكس/خلاصه رفتم واسه فروش اولش خواستن واسه خودم بفروشن بعد به خاطر اين صداهاي خفن ماشينو پس دادن به خودم الانم يه آلفارومئو جوليتا نوشتم تا از شر ماشيناي ايران فرغون راحت شم.به همتون يه توصيه دوستانه ميكنم اگه اين ماشينو بخرين ديگه بيشو خودتون خوندين ديگه.خاك پاتونم
    همونطور که میدونید خودروهای ایرانی شانسی شدن
    نمیشه گفت در تمام موارد این مشکل بوده.
    مواردی هم بودن که همه جوره خوب دراومدن.
    کیفیت ساخت و مونتاژ رو قبول دارم که پایین اومده

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اگه جای شما بودم و پول آلفا رومئو داشتم از اول سراغ ماشین ایرانی نمی رفتم. مشکل از شماست داداش که نباید از ماشین 20 میلیونی انتظار ماشین 60 میلیونی داشته باشی. ولی در کل تمام مواردی که فرمودی من تو سورن خودم و افرادی که دور و برم هستن ندیدم. به نظرم یه مقدار پیازداغشو زیاد کردی. ماشین خوبیه با این پولی که دادیم. ماشینهای دیگه هم سوار شدم تو این رنج قیمت بهتر از این تا حالا ندیدم. ولی تو بعضی ماشینهای ایرانخودرو و سایپا و حتی گروه بهمن ضعف مونتاژ وجود داره که اونم اگه زرنگ باشید می تونید نمایندگی رو مجبور کنید براتون درستش کنن یا همون اول تحویل نگیرید.
    از این رو من واقعا پیشنهاد می کنم اگه تو این رنج قیمت می خواهید خرید کنید بهترین ماشین فعلا همینه. این مشکلات هم که این دوستمون گفتن بصورت عام تو این ماشین من ندیدم وجود داشته باشه راستش

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ایران خودرو هم عجب کارایی میکنه وقتی موتور ملی آشغاله پس چرا استفاده میکنه؟
    چرا tu5 یا هر موتور دیگه ای جاش نمیذارن
    مصرف موتور معمولی خیلی زیاده. میشه سورن elx رو دوگانه سوزش کرد؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تمام کار های ایران خودرو حساب شدست.الان اگر موتور تی یو فایو رو روی سورن نصب کنه دیگه کسی سراغ سمند نمیره. مثلا دو سه سال پیش این موتور رو روی سمند ال ایکس نصب کرد که استقبال خیلی زیادی شد و چون فروش دیگر محصولات به خطر افتاده بود تولیدش رو با موتور معمولی ادامه داد.قابلیت دوگانه سوز کردن سورن هم وجود داره.

7. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

موتور ملی آشغال نبود. سری 88 - 89 خیلی عالی بود.
    اما از وقتی تولیدکنندگان داخلی مونتاز قطعاتش رو در دست گرفتن با مشکل مواجه شد.
    متاسفانه تولیدکنندگان داخلی از تولید قطعات با مواد اولیه عالی خودداری میکنن .
    الانم دارن سعی میکنن رفعش کنن که تا الان فکر نمیکنم کاری انجام داده باشن

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کی گفته موتور ملی اشغاله؟ خیلی هم موتور روپا و عالی هستش. بالاترین تکنولوژی طراحی رو داره. فقط مشکل سر مونتاژه که ایران خودرو کم کاری می کنه. من که موتور ملی دارم و تا حالا هیچ بدی ازش ندیدم خیلی هم نرم و پر قدرت و عالی هستش.
    TU5 بذارن رو سمند؟ یه مدت این کار رو کردن سمندا به زور راه می رفتن. یکی از دوستان بنه پارس با موتور TU5 گرفته بود. صفر صفر. سوارش شدم راه نمی رفت. ماشین کشش نداشت اصلا. TU5 موتور خوبی هستش ولی فقط به درد 206 می خوره.
    راستی دوست عزیز موتور معمولی جدید اومده؟ می شه بگی چی هستش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تمام کار های ایران خودرو حساب شدست.الان اگر موتور تی یو فایو رو روی سورن نصب کنه دیگه کسی سراغ سمند نمیره. مثلا دو سه سال پیش این موتور رو روی سمند ال ایکس نصب کرد که استقبال خیلی زیادی شد و چون فروش دیگر محصولات به خطر افتاده بود تولیدش رو با موتور معمولی ادامه داد.قابلیت دوگانه سوز کردن سورن هم وجود داره.
    اتفاقا دایی من همین سمندی که شما می گید رو خرید. دو ماه بعدش فروخت به خاطر اینکه اصلا ماشین جون نداشت راه بره. مطمئن باش اگه ایران خودرو ماشینی رو عرضه کنه که بازار فروش داشته باشه تا قرن ها دست ازش نمی کشه. قیمتشو طوری تنظیم می کنه که دیگه خودرویی با اون قیمت تو بازار نباشه.

12. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موتور ملی آشغال نبود. سری 88 - 89 خیلی عالی بود.
    اما از وقتی تولیدکنندگان داخلی مونتاز قطعاتش رو در دست گرفتن با مشکل مواجه شد.
    متاسفانه تولیدکنندگان داخلی از تولید قطعات با مواد اولیه عالی خودداری میکنن .
    الانم دارن سعی میکنن رفعش کنن که تا الان فکر نمیکنم کاری انجام داده باشن
    کاملا صحیحه. البته من شنیدم بعد از این وقفه ای که پیش اومده مشکلات کاملا حل شده و الان دیگه تو محصولات جدید وجود نداره. ایراد اصلی هم فکر کنم تو جنس واشر سر سیلندر بود که تونستن رفعش کنن. خدا داند...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کی گفته موتور ملی اشغاله؟ خیلی هم موتور روپا و عالی هستش. بالاترین تکنولوژی طراحی رو داره. فقط مشکل سر مونتاژه که ایران خودرو کم کاری می کنه. من که موتور ملی دارم و تا حالا هیچ بدی ازش ندیدم خیلی هم نرم و پر قدرت و عالی هستش.
    TU5 بذارن رو سمند؟ یه مدت این کار رو کردن سمندا به زور راه می رفتن. یکی از دوستان بنه پارس با موتور TU5 گرفته بود. صفر صفر. سوارش شدم راه نمی رفت. ماشین کشش نداشت اصلا. TU5 موتور خوبی هستش ولی فقط به درد 206 می خوره.
    راستی دوست عزیز موتور معمولی جدید اومده؟ می شه بگی چی هستش؟
    اتفاقا دوست من موتور TU5 روی سمند و 405 و پارس به خوبی جواب داده و الان خودروهای با این موتور دارای عملکرد خیلی خوبی هستن و طرفداران دوچندانی پیدا کردن.
    هدف از نصب موتور TU5 بر روی انواع خودروها صرفا شتاب نبوده هدف اصلی بهینه شدن بوده چون واقعا محصولات با موتور XU7 خسته کننده شده بودن.
    البته شتاب هم مهم هست و تا جایی که من میدونم 405 و پارس با موتور TU5 دارای شتاب قابل قبولی هستن.
    سمند هم که یک سری در سال 88 تولید شد و دیگه خبری ازش نشد.
    در مورد موتور ملی هم موافقم.

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •