دوست عزیز من بارها جواب این حرفهای AVA عزیز رو دادم و جوابی هم نداشته ، اگه یکم می گشتی حتماً جوابهای من رو می دیدی ، اما بازهم برای روشن شدن اونها رو تکرار می کنم...
در مورد رزولوشن صفحه و رفتن HTC به سمت رزولوشن X1 ، خداییش خودتون ار این حرف خندتون نمی گیره ؟ اینم شد همون قضیه که AVA می گفت Touch pro2 رو سونی اریکسون طراحی کرده... خداییش خنده دار نیست ؟
یعنی HTC از روی گوشی خودش تقلید کرده ؟
نه دوست عزیز ، حتماً می دونید که X1 رو سونی اریکسون فقط سفارش داده و کلاً طراحی و ساخت HTC هست و سونی اریکسون آنچنان دخالتی توی طراحی و ساختش نداشته... پس باید گفت که این رزولوشن صفحه نسل جدید گوشیهای HTC هست و ربطی هم به X1 نداره ، بخدا واقع بینیم بد چیزی نیست...
خروجی صدای استاندارد هم که توی اکثر گوشیهای جدید داره استفاده می شه و خدمتتون عرض کنم که بد نبود کمی هم راجع به امنیا تحقیق می کردید ، چون دقیقاً امنیا هم این پورت رو داره ، فقط روی هدستشه که توی جعبش هم موجوده و هر هدفون و اسپیکری رو به راحتی می شه بهش متصل کرد...
در مورد دکمه های بیشتر هم که دوست من باز شد همون قضیه که نباید حرفی زد که بچه ها فکر کنن چیزی از گوشی سر در نمیارید... آخه دوست من گوشیهایی مثل امنیا و آیفون و HTC HD و ... گوشیهایی FULL Touch یا تمام لمسی محسوب می شن ، پس توی این گوشیا سعی شده که تا می شه از دکمه توشون کم استفاده بشه ، پس زیاد بودن دکمه برای این گوشیا نکته منفیه نه مثبت... توی اکثر ریوویو ها هم به دکمه های زیادی X1 خصوصاً دو دکمه زیر صفحه که مدتهاست توی هیچ پاکت پیسی دیگه استفاده نمی شه ایراد گرفته شده و براش امتیاز منفی آورده ... حالا شما به اینا می گی امتیاز مثبت ؟
از نظر باطری هم امنیا الان بعد از آپدیت ، یکی از بهترین باتریها رو توی پاکت پیسیا داره .
در مورد Death شدن هم ، من تاحالا بیش از 30 بار رام گوشیم رو عوض کردم و هیچ اتفاقی براش نیفتاده ، چند بار هم وسط رام ریختن اشکلاتی پیش اومد اما هرگز گوشی Death نشده... اما X1 تاحالا چند بار براش رام اومده ؟ تاحالا چند تا رام براش عوض شده ؟ چرا بدون آگاهی حرف می زنید ؟ کلاً برای X1 یک رام اومده که اونهم رسمیه و خیلیها هم ازش استفاده نکردن ، دلم می خواد چند تا رام غیر رسمی مثل امنیا برای X1 بیاد ، بعد می فهمی Death شدن خیلی هم خوب روش معنی پیدا می کنه ، اگر کسی رام غیر رسمی روی امنیا نریزه هرگز Death نمی شه ، درضمن Death شدن هم مربوط به همه پاکت پیسیاست نه امنیا... تازه گارانتی مایکروتل گوشی Death شده رو رایگان تعمیر می کنه ، اما بعید می دونم کامتل همچین کاری رو انجام بده...
برای عوض کردن اینترفیس امنیا هم نیازی به تعویض رام نداری ، فقط کافیه به قسمت Today بری و هر اینترفیسی رو دوست داری براش انتخاب کنی...
قبلاً هم از دوستان ازجمله خود Ava عزیز خواسته بودم ، به صرف خوش اومدنمون از مطلبی اون رو اعلام نکنیم ، خواهشن اول مطمئن بشیم بعد اعلام کنیم...
موفق باشید...