عجب ادمی هستیا - قاط زدی رفته ، ببین تو از پشت بگیرش من جفت پا میرم تو شکمش . اصلا بهم روحیه دادی برم بزنم لهو لورده کنم این بیماریو . حالا واستا ببین .
عجب ادمی هستیا - قاط زدی رفته ، ببین تو از پشت بگیرش من جفت پا میرم تو شکمش . اصلا بهم روحیه دادی برم بزنم لهو لورده کنم این بیماریو . حالا واستا ببین .
منم اگه همينطور پيش بره(خداي ناكرده!) 8 سال ديگه بايد 15 سالگي ِ اين دردو ببينم!
منم اوايل خيلي تلاش كردم بواسطه دكترها بفهمم چي هست ولي نااميد شدم. الان ديگه مثلا ميشينم نشونه هاشو به هم ربط ميدم ببينم ريشه اصلي كجاست. مثلا يه قسمتي هست كه موقع دويدن يا تند راه رفتن درد مي گيره، اونم به اين موضوع مطمئنم ربط داره چون براي من قبل از اين درده اون بود يا الان پهلوي راستم هم كه قبلا مشكلي نداشت، موقع دويدن شديد درد مي گيره و دقيقا از وقتي اين درد پهلوي راست شروع شد، يه مقداري پهلوي راستم هم صدا ميده! البته اين نشونه ها رو واسه دكترايي كه رفتم توضيح ندادم به اين وضوح چون حوصله اين حرفا رو ندارن و معمولا خنده داره براشون!
ولي اين درمان شدن شما و اين حرفا خيلي انرژي مثبته. منم دو سه ماه ديگه دوباره آزمايشو اينا رو از سر مي گيرم ببينم چي ميشه(بخصوص دهان و دندان)، هرچند كه الانم هر لحظه ذهنم مشغولشه و نميذاره به كارم برسم!
فکر نکنم هیچ دکتری از شنیدن این حرف ها خنده ش بگیره؛ مگه اینکه پیش یه دکتر بی ربط برید مثلاً مغز استخوان!
شما که ظاهراً همه ی راه ها رو رفتید؛ بد نیست پیش روان پزشک هم برید.
من خودم چند بار پیش روان شناس رفتم، اون من رو به روانپزشک ارجاع داد (به خاطر یه مشکل دیگه )؛ بهم گفت که مشکلم رو دقیق واسه روانپزشک توضیح بدم. چون ممکنه در اصل ریشه ی این معضل مسائل روحی و یا عصبی باشه. و با داروهایی که دکتر های دیگه میدن مشکل حل نشه.
بد نیست این راه رو هم امتحان کنید.
البته مراکز مشاوره خیلی پول میگیرن ، من یه بار رفتم نزدیک 25 تومن گرفتن. الان مرکز مشاوره ی دانشگاه میرم. فقط 1000 تمون میگیرن.
درسته. نه اينكه دقيقا بخنده ولي براي يكيشون كه توضيح دادم با لبخند گفت كه چيز خاصي نيست و الكي رو اين موضوع حساسم!!
منم فكر مي كنم كه استرس يا مسائل عصبي روش تاثير داره. يعني فك مي كنم شرط لازم(نه كافي) براي مبتلا شدن به اين اينه كه يه سابقه از مشكلات عصبي(حساس بودن، عصبي بودن، خجالتي بودن و ...) داشته باشيم. البته من براساس كسايي كه ديدم دارم نظر ميدم شايد اشتباهه. روانپزشكا هم قرص ميدن ولي ميدونم اونا هم موقتيه بعد از يه مدت هم تاثيرش كمتر ميشه. نمي دونم چيكار بايد كرد. كاش لااقل كشنده بود آدم ميدونست چند سال بايد تحملش كنه...
شما كه ميريد تاثير داره؟ قرص مصرف مي كنين؟
Last edited by _pari_; 02-12-2012 at 23:31.
سلام دوست عزیز ، زیاد نگران نباش خیلی از افراد درگیر مشکل صدای معده و روده هستن و البته این به خاطر بی توجهی ما نسبت به سلامتی مونه. با توجه به سابقه بیماری و درمانهایی که کردی چند تا کار باید بکنی اما قول بده سرسری نگیری و حتما انجام بدی. اول اینکه حتما ورزش کن دویدن آهسته راه خلاص شدن از شر تنبلی معده و روده است چون گردش خون رو توی عضلات گوارشی بیشتر می کنه و ترشح اسید رو منظم می کنه. یادت باشه 3 ساعت قبل از ورزش کردن و دویدن هیچ غذای سنگینی نخور. وسط و بعد از غذا آب نخور. اگر یبوست داری حتما آنرا برطرف کن طوری که هر روز دفع منظم رو داشته باشی. نیم ساعت بعد از غذا نصف لیوان عرق چهل گیاه رو بدون آب بخور. و اگر کرامپ ها و نفخ شکمت خیلی کلافت می کنه فقط بعد از ناهار 1 قرص mebeverin بخور . این قرص بی خطره و برای درمان IBS یعنی روده تحریک پذیره. و در ضمن غذاهای محرک مثل چربی ها، فست فودها، سس ها، نوشابه های گازدار، سبزیجات نفاخ مثل تره، ریحان، کلم، خیار و...، حبوبات رو اگر از 3 روز قبل خیس نکردید نپزید و شیر را نیز تا زمانی که بهتر بشی فعلا نخور.
فکر کنم نظرتون تا حد زیادی درست باشه، من خودم که این مشکلات رو داشتم. به حال چیزی که مسلمه اینه که وضعیت روحی روی سلامت آدم تأثیر داره. مخصوصا برای کسانی که از نظر روحی یکم ضعیفن. / / الان چند سری هست که دارم قرص مصرف میکنم؛ همون قرص هایی که قبلا گفتم ( سیتالوپرام ترانکوپین) . سری اول خیلی تأثیر داشت. از نظر روحی البته، وضعیتم خیلی بهتر شد. این قرص ها درگیری های ذهنی رو کم میکنه. واسه من که درس میخونم لازم بود. ولی الان دیگه تأثیرش خیلی کم شده. دکتر گفت این سری اگه جواب نداد قرص ها رو عوض میکنه. //بیشتر از قرص مشاوره ی روانشناس جواب میشه. اینکه آدم روش زندگی و طرز فکرش رو درست کنه!
سلام؛ از توجهتون ممنونم.
من مشکل صدای معده و ... ندارم. مشکل لاینحل من نفخ بیش از حد و لاینقطع هست.(= یعنی حتی یه لحظه هم قطع نمیشه)
قبلاً شکمم خیلی صدا میداد ولی خدا رو شکر این حل شده. الان همون طور که گفتم مشکل اصلی بوی گندی هست که همیشه با من هست(فکر کنم متوجه مشکل شدید)
این قرصی که گفتید باید با تجویز پزشک باشه یا همینطوری هم میشه از داروخونه خرید. چه قیمته؟
ببخشید مشکل صدا چطور حل شد؟من فقط فقط مشکل صدا دارم
خودم هم نفهمیدم!
خود به خود حل شد؛ دارویی مصرف نکردم. شاید به خاطر این باشه که دیگه خیلی وقته بیخیالی طی میکنم و دیگه برام زیاد مهم نیست.
سلام دوست عزیز
شما چندساله که این مشکلو داری؟قرصی که فرمودین برا مشکل دلدرده یا نه براسروصدا؟چون من سروصدا نداره.اگه پرهیز غذایی به این شکل که گفتی نداشته باشی چی میشه؟درمان های دیگه هم امتحان کردی؟هیپنوتزیزم یا طب سوزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)