میشه یه نرم افزار ایمیج گیری معرفی کنید ؟
میشه یه نرم افزار ایمیج گیری معرفی کنید ؟
میشه یه نرم افزار ایمیج گیری معرفی کنین ؟
باورت شاید نشه همین کاری که امر فرمودید انجام دادم ولی مارو آدم حساب نکردوقتی این ارور رو میده که یعنی یکی از تنظیمات نیاز به تجدید نظر داره.برنامه رو باز کن.توی صفحه اصلی جلوی یکی از قسمتها که زده fix, روش کلیک کن.درست میشه.
اینم یه تفاهم دیگهمن خودم هنوز رجیستر نکردم.
من از پایتخت نمایندگی زیگرات خریدم . چون من زیاد نمیشناسم Cd هارو فقط اسمشونو خدمتتون میگم که برسی کنینشما از کجا خرید کردی؟کدوم CD هارو داری؟
1- Windows Vista Home premium sp1
2- Microsoft Works 9
3- Application (For Reinstalling Dell MediaDirect 3.5 on Dell - xps Computers
ي ي ي 2 تا دیگم پیدا شد وسط کاتالوگ بود ندیدمشون خوب
4-Driver And utilities مشکی رنگه
5-Driver And unities Webcam manager
میشه در مورد هر کدوم مختصر توضیحات بدین شماره 1 و 5 میدونم
و اگه خدای نکرده ویندوز بپره با این Cd ها میشه مثل روز اولش با همون نرم افزار های که کمپانی روش ریخته , درستش کرد؟
با Norton Ghost میشه اما من امتحان نکردم چون نمیدونم روی ویستا جواب میده یا نه
اگه یکی از دوستان لطف کنه و آموزش پارتیشن بندی بذاره خیلی ممنون میشم یا بگن چطوری بک آپ بگیریم از ویندوز با چه نرم افزاری چون Norton Ghost من شک دارم روی ویستا جواب بده آخه نوشته بود برای ویندوز Xp
لطفا در بخش مشاوره برای خرید مطرح کنین .
کدوم قسمت نوشته که نیاز به fix کردن داره؟اگه قسمت آپدیت باشه,در صورتی که اپدیت نکرده باشی ارور میده.بیشتر توضیح بده در این مورد.
از ورژن تحت داس باید استفاده کنید.میتونید از نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
computer & File و E-Mail & IM این 2 قسمت Fix میخواد البته دارم کل سیستمو اسکن میکنم باهاش شاید برطرف بشه بتونم Fix کنم البته فکر نکنم چیزی درست بشه و در ضمن آپدیتم هستش اما احساس میکنم خوب آپدیت شاید نشده چون Fix میزنم می خواد که UpDate بشه.... ولی در این صورت من چند بار آپدیتش کردم ... ولی درست نشد که نشد اصلا بی خیال فکر نکنم زیاد مهم باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)