دیشب رسما انگشتام ترکید ! حدود 50 دست با یکی از بچه ها تو LIVE بازی کردیم دیگه در حال نابودی بودیم هر 2 مون : دی ! ولی واقعا بهترین بازیه Fight برای من همین بازیه !
دیشب رسما انگشتام ترکید ! حدود 50 دست با یکی از بچه ها تو LIVE بازی کردیم دیگه در حال نابودی بودیم هر 2 مون : دی ! ولی واقعا بهترین بازیه Fight برای من همین بازیه !
خوب Zangief که اصلاً جزء اون کارکترایی نبود که کسیو آنلاک کنه که !! اگرم میخواستی باهاش Akuma رو آنلاک کنی باید یک نفر رو با ضربه آخر Ultra Combo میکشتی تا آنلاک شه!
همه کاراکترهایی رو هم که آنلاک کردی تو همونجا که کاراکترو میخوای انتخاب کنی میاد
اینجام گفتم تا کجا رفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو حسرت Live رفتن موندم ، ماله PCش نمیشه
![]()
خب زانگیف که کسی رو باز نمیکنه.
2. با C.Viper تا تهش برو Cammy باز میشه
3. با Abel تا تهش برو Fei Long باز میشه
4. با Chun-Li تا تهش برو Gen باز میشه
5. با M.Bison تا تهش برو Rose باز میشه
6. یا Ryu تا تهش برو Sakura باز میشه
7. با Sakura تا تهش برو Den باز میشه
8. با هرکی که باهاش مسلط تری بازی کن طوری که : 2 نفر رو بدون ضربه خوردن بکشی ، Countinue نزنی ( یعنی اصلاً نمیری ) ، و 1بار هم با Ultra Combo بازی رو تموم کنی ( توی Command List میتونی ببینی چجوریه ) و حواست باشه بیشر از 1 مرحله با Ultra Combo تموم نکنی ( اینجوری که تموم کنی Akuma باز میشه )
9. با Akuma تا تهش برو ، چیزیو آنلاک نمیکته فقط بهت اجازه میده Gouken رو آنلاک کنی
سلام
من یه ترینر واسه انلاک کردن همه چیزای بازی پیدا کردم.
خودم هم تست کردم جواب داد .
فقط کافیه برین قسمت Option بعد ترینر رو اجرا کنید و هر کدوم رو که خواستین انلاک بزنید. بعد از اون یه چیزی رو به دلخواه خودتون تغییر بدین تو option بعد back بزنید تا Save بشه بازی.حالا همه چیز واسه شما باز شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرسرکشف کردم که چجوری مشکل سیو کردنو حل کنمایرانی میتواند
وقتی که میری تومنوی بازی تو گزینه اخرguide live باید گزینه gamer profile رو بزنی بعد یه اسم واسه خودت انتخاب کنی بعد از این دیگه هرکسی رو آزاد کنی خود بازی برات سیو میکنه
![]()
رفقا کسی میدونه آیا با نسخه کامپیوتر میشه انلاین بازی کرد یا نه؟
من مقدار کمی دونبالش بودم ، یکی دوتا کرک دیدم اما هیچکدوم جواب نداد تعدادی آدمم گفتن که شدنی نیست دیگه منم نگشتم ...
Product Key هم نتونستم گیر بیارم ...
خلاصه که من ناامید شدم اگه شما راهی پیدا کردی به ما هم بگو
آقا ما این بی پدر مادر رو هرکاری میکنیم دو نفره نمیشه
کسی سیو بازی اش رو نداره که رو حالت دو نفره تنظیم شده باشه یا اونم اثر نداره؟
خداییش تو چه بدبختی گیر کردیم . چرا نباید بتونیم انلاین بازی کنیم ؟؟
البته شاید هم ما حق نداریم چون 4 تومن میدیم یه گیم 40 دلاری رو می گیریم که واقعا نامردیه.
سلام
برید به Option ، و بعد Assing P1 Device رو بزنید.
حالا هر کلیدی رو که دوس داشتید از کیبرد بزنید .
برید به حالت دو نفره، در صفحه ی انتخاب کاراکتر، کلید Start از روی دسته رو بزنید.
دو کارکتر رو انتخاب و بازی کنید.
همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)