helloox v1.03من بار اول که گوشی رو با
6220v2.23 دست پیدا کنم ولی مجبور شدم گوشی را فرمت کنم sys/bin را نصب کنم وبه rompatcherهک کردم تونستم
نصب میشه ولی ایکنی نداره open4dll,rompatcher ولی دفعات دیگه حدود 2 ساعت برنامه اجرا میشه ولی گوشی هک نمیشه
helloox v1.03من بار اول که گوشی رو با
6220v2.23 دست پیدا کنم ولی مجبور شدم گوشی را فرمت کنم sys/bin را نصب کنم وبه rompatcherهک کردم تونستم
نصب میشه ولی ایکنی نداره open4dll,rompatcher ولی دفعات دیگه حدود 2 ساعت برنامه اجرا میشه ولی گوشی هک نمیشه
من توی OPDA دیدم گفته بود رمز را روی 6 تا صفر یعنی 000000 بزارید ... و self sign نکنید بلکه sis sign کنید ... و فقط هم باید با فایل های Cer , key مخصوص خودت که OPDA میده انجام بدی ، اینایی که یونس عزیز گذاشتند کاربرد نداشت !منم قبل از هک گوشیم این مشکلو داشتم.موقع ساین باید رمز key رو 0123456 بزنی و موقع نصب فایلها تاریخ رو ببری جلو مثلا من تاریخ گوشیمو گذاشتم روی 2010/02/02![]()
Last edited by REGISTERED USER; 23-02-2009 at 13:13.
منظورت كدوماست محمد؟ نكنه Cert كه Leftup داده رو ميگي؟اونا واسه بعد از هكه...نه قبلش..
شاد باشي![]()
آهان ... اوکی من فکر کردم قبل هک ... پس بعد هم می تونی با اونا همه چیز رو ساین کنی درسته ؟
قربانت
بعله...
هر برنامه اي مشكل داشت با اينا ساين و نصب كنيد.
شاد باشي![]()
چرا RomPatcher رو پاک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط HelloOx رو پاک کن.
دفعه دیگه هم خواستی کاری کنی اول روش کار رو خوب مطالعه کن![]()
Last edited by baback656; 23-02-2009 at 15:21.
این رمز و تاریخی که گفتم برای فایلهای cer و key که توی تاپیکش توی همین سایت برام سفارش دادن. با رمز 000000 برای من جواب نداد و حتما باید sis sign باشه
آقا يونس 6220 ورژن 4.13
آمار هكشو داري ؟ رام پچر اخطار 3 ميده چيكار كنم؟
من یکبار خیلی طول کشید (البته این نه ، مرحله پاک کردن فایلهای اضافی) ، قطعش کردم و دیدم هک هم جواب نداد ...
از صفر فرمت کردم و مراحل رو از اول رفتم ، کل هم 15 ثانیه طول کشید
n85
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)